52

Анонимен

преди 1 година

"Когато 70години редиха правителството в руското посолство проблеми нямаше.Сега когато го редили в американското посолство - голям проблем.Защо така, за един приятел питам."_____Защото искаме сами да си редим правителството. Проблем ли имаш с това?

51

Анонимен

преди 1 година

Това са пропаганди за САЩ. Но дори и те да ни редят нямам против. Най богатата и силна държава. Всички техни съюзници се купят в ред и пари. Какво има лошо в САЩ? Някакво логично обяснение имате ли ? Извън руската пропаганда .

50

Myxaxaxaxaxa

преди 1 година

Xa kaжeтe cя, чe нe e вяpнo...

49

Зайо

преди 1 година

Когато 70години редиха правителството в руското посолство проблеми нямаше.Сега когато го редили в американското посолство - голям проблем.Защо така, за един приятел питам.

48

Куньо

преди 1 година

Такива едни мераклии за преосноваване на България през 1944 я преосноваха и я кръсиха Народна Република България, след нападението и окупацията от СССР, предрешил се като Русия и в момента опитващ се да преоснове съседна Украина с помощта на такива продажни и алчни за власт селски момчета като Костя Купейкин.

47

Анонимен

преди 1 година

Копейкин престани да лъжеш, че ще върнеш АПК и ТКЗС.Нали преди доста години свалихме червените знамена от сградите и станахме независима държава.Избрахме свободата да пътуваме, работим и живеем, където си искаме.За съжаление едни български " евроатлантици" кривнаха от европейското и служеха на двама господари за да напълнят сметките си и да си купят имения по света.Така е и в Русия.Олигарси и бедни.Копейката на съд.Ако не е по сценарий на Герб, отдавна да е осъден.

46

Анонимен

преди 1 година

Вие сте най-голямата руска к..ва. - Аз ще ви съдя - И като ме осъдите по-малка руска к..ва ли ще станете? - всеки си намира майстора.

45

Анонимен

преди 1 година

Писна ми да го слушам тоя клоун. Тоя се подигра на вас медиите и вие продължавате да пишете за него ? Изолирайте го и да свършва.

44

До Зозо

преди 1 година

От къде имат урките нет в Украйна да пишат по българските форуми, там нали има война в момента?

43

Зозо

преди 1 година

До До 25...Ако бяха гласували поне 60% от народа........... Хахахаааа, ако бяха гласували 60%, Копейката щеше да има 0,00000001% на изборите. Разбра ли другарю руснак?

42

Анонимен

преди 1 година

Той и Бойко знае, ама му харесва.

41

Анонимен

преди 1 година

Някои много се страхуват.

40

Анонимен

преди 1 година

Копейката е толкова прозрачен, че вече сам не си вярва.Няма човек, който да не разбра играта на Герб и " лошото" *** момче от Варненско.Естествено, че такива партии изчезват след време, но именно те нанесоха най- големите щети на страната, през годините.

39

Анонимен

преди 1 година

В това сме сигурни и ние, обикновените граждани. Що щя оная лелка Урсула по изборите? Да свърже под. огите на Байдън - ГРОБ, ПП, ДБ, ДПС - да се направи поредният подчинен на кравария кабинет.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако има да го покаже, ако не може да го съдят за лъжи!

37

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да се карате и делите на проруски и проамерикански. Видяхме това докъде докара Украйна. Докато някое посолство ни реди кабинета, тази държава няма да има оправия.Аз не съм гласувал за Американското посолство или за Руското посолство. Гласувал съм за българска партия, и искам българи да създадат кабинет, а не някоя друга държава

36

Алабала

преди 1 година

А всички демократични партий в България знаят че и в Руското посолство има план за кабинет на България! От руското посолство искат България да се присъедини към руската територия и да затрият българският език, всички да носят *** и да се кланят на Кремъл.

35

До 32

преди 1 година

Изборите бяха един ТЕАТЪР за пред простолюдието! Жалко за похарчените милиони. Всичко беше предварително решено от евро управляващите.

34

Гаранция

преди 1 година

Копейката = Волен на кокаин

33

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България! Закриване на посолството на САЩ в България!!