48

Анонимен

преди 1 година

B Ирландия в Донатъл имаше експлозия на бензиностанция миналата седмица и умряха 11 човека. никой не мигна и не се възмути!.а тука от 80 ракети 19..

47

Анонимен

преди 1 година

Ми колко да е ограничено като самите украинци признават за щети на 30% от енергийната им мрежа. Значи са поне 50%. Ама всичко е розово, няма проблеми :D

46

Да живее Русия

преди 1 година

Защо,ЗАЩОТО сме в началото на трета световна война.Руснаците си пазат силите и оръжието за Голямата игра.Геополитика,влияние,пазари.Брак между Русия и ЕС е краят на САЩ.Украйна е подгрявката за предстоящите битки.

45

Анонимен

преди 1 година

От Началото на Войната - Месец Февруари- Русия е Получила Само от Европа ( без Азия ) - Над 250 млрда долара от петрол и газ)))))))Това не е вярно, в добрите времена, за година Русия получаваше толкова, до 300млрда най-много, и то с въглищата.Въглища от месеци ЕС не купува, а доставките на газ и петрол се свиха доста.

44

Анонимен

преди 1 година

Откога чакаме САЩ да нападне Канада , Германия да нападне Австрия, Италия да нахлуе с войски в Швейцария. Будали влизайте и грабете . Вижте Русия как го прави.

43

Гиб Мелсън

преди 1 година

Последните два дни руснаците се бъзикат, че комунизъм било съветска власт плюс електрификация а декомунизация било липса на съветска власт и ликвидиране на енергийни мощности. Тоест в Украйна в момента тече пълна и истинска декомунизация. Скоро укрите ще навлязат дълбоко в евро атлантизма без съветски тецове и ел. централи и мостове изградени от комунистите.

42

Анонимен

преди 1 година

И с ракети и с ядрено бомбене(те и затова не го използват) Просия губи войната.Ударите по цивилни обекти са да накарат украинците да седнат на масата на преговори и да правят отстъпки.Според, уж достоверни източници Русия е готова да се откаже от Донбас, но да запази Крим и санкцийте да се вдигнат.

41

Анонимен

преди 1 година

Не може така,такива статии не са Политкоректни,как може да Путин да изстреля около сто ракети и да има само 19 цивилни жертви!Ще ви дърпат ушите заради такава пошла "информация"

40

Анонимен

преди 1 година

До 47За два дни бомбене 50% от енерг.система на укрите е извън строя.Повтарям, два дена))))) и за 48 часа украинците си го възстановяват.А, огромните дупки от бомбенето на булеварди са възстановени за една нощ.

39

nato

преди 1 година

nato може да унищожи русия за броени минути вкл и ядрените и оръжия подводници и т.н.просто не го прави понеже русия не е толкова голяма заплаха колкото китай

38

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците в понеделник изхарчили 1 милиард за да убият 18 украинци."______Убитите са само 18 защото целта на ударите са били не цивилното население, а стратегически за отбраната украински комплекси и енергийната им инфраструктура. Една от ударените сгради е на украинското разузнаване в която се помещава един от офисите на Зеления. Той затова ревеше като магаре след ударите.

37

Анонимен

преди 1 година

До 36 На Моста в Крим - Нищо му Няма - разрушени 2 платна...)))))))Как ще му има, като руснаците си го думнаха!

36

ЖАЛКО ЖУЖЕ

преди 1 година

ДА ДВЪРША СЪС СЕБЕ СИ ИЛИ ДА СВЪРША С ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА?

35

Анонимен

преди 1 година

Между другото Керченският мост отново функционира и влаковите композиции към Крим се движат по разписание.

34

Анонимен

преди 1 година

Тия да не се правят краварника така печели войните си.

33

Рамэан Кадиров:

преди 1 година

Много пъти ми каэват , Эащо не натискате червената топка за ядрена война . Ако беше Эеленский на мястото на Путин или друг , отдавна щеше да го натисне. Нашия лидер не иска война , а военна операция за да спаси народа си , страната си , както и света . Преди да вземе решение Путин за военната операция видя видеа от Украйна , неонацисти , които раэпнаха руснак на кръст и го иэгориха жив , много деца , бременни жени убити от бомби , както и една стара баба също я иэгориха жива в

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - за да твърдиш това явно току-що си се върнал от Москва :)

31

До37

преди 1 година

Това би трябвало да ти говори едно!Целта на тоя конфликт не са украинците!А затова дали руснаците имат оръжия за масово поразяване,бъди сигурен че ги имат!

30

Анонимен

преди 1 година

До 24Запада от 8 месеца разправя, че Русия привършвала ракетните си запаси.)))))))Не е от 8 месеца, а от май и юни, и както виждаш от тогава нямаше масирани удари. Явно за 2-3месеца руското ВПК е произвело нужните бройки.

29

Активист БСП(к)

преди 1 година

Ако Путин използва ядрено оръжие поне десетина страни ще започнат собствени програми за придобиване на такова оръжие. На първо място са Саудитска Арабия, Ю. Корея, Япония, Турция и др.