74

Анонимен

преди 1 година

Чао ви украинци! До вчера даже не знаех, че съществувате. Откъде се пръкнахте па вие. Та цял свят си нацапа балконите с вашето знаме.. Ние си имаме българско знаме и само него си веем. Махайте ми се от балкона, бе простаци.

73

Анонимен

преди 1 година

122 или си мега елементари същество или си играеш със сили, които не можеш да контролираш. Което пак те поставя в графа елементари. Освен това запомни старото правило, който копае гроб други му, сам пада в него!

72

Реалист

преди 1 година

Щом им е до песен не са за жалене...

71

До Укро феновете

преди 1 година

А сега смешно ли ви е ? Онзи ден бяхте много превъзбудени от удоволствие че взривихте цивилен обект (Кримския мост). Твърдите че руските ракети не се било знаело къде са паднали и че били ударили детски градини !? Да. Ама не. Има достатъчно кадри в Телеграма какво е ударено. Освен военни заводи и складове е ударен и един пешеходен мост в Киев(видео от охранителна камера), просто като предупреждение че може да бъдат ударени и големите мостове над Днепър ! Отделно ТЕЦове Ел. подстанций Интернета !

70

Анонимен

преди 1 година

114 и 115, проблема изобщо не ви е Путин. Всеки на негово място би бил още по-жесток. Света има късмет, че при толкова нагли украинци точно Путин управлява. Той е внимателен към населението и не иска да води война с Европа. Но има други, които седнат ли на мястото му, ще изпепелят и Украйна и привържениците й. Така че внимавай какво си пожелаваш. Да не си скубеш косите после.

69

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да се организира нешънъл контест по най-зловещо проклятие към Путин - рак, левкемия, семейство, деца, да му издъхнат ръцете, да му окапе брадата, абе всеки да помисли за някакво зловещо проклятие. На уинърите ще бъде дадена посибилити да присъстват на живо на патриотичен концерт в киевското метро.

68

Анонимен

преди 1 година

Владо, бихте ли могли на практика как НАТО би могло да действа решително?1.НАТО не може да обхване цяла Русия, докато Русия може да срине НАТО за половин час.2.НАТО е 98% САЩ, а те нямат сметка да им дойдат Сармати на тяхна територия, нито да им се прекъснат трансатлантическите кабели, газопроводите и т. н. 3.Европейските страни са гола вода във въоръжение.Фр-я имаха 16 гаубици Цезар и ги дадоха, Ге-я прекара в Укр 2 гаубици и се оказа, че за час могат да изстрелват по 8 снаряда, аут са вече.

67

Gorskio

преди 1 година

Ей ***, какво гражданско съоръжение е мостът по който карат композиции с танкове и военни машини? Това е стратегическо съоръжение. И много ясно, че ще го гръмнат, както гръмнаха летищата, горивните складове, центровете за управление. Това е война, не е разходка в парка. Очевидно украинците подкрепят Зеленски и не смятат че трябва да се предават, иначе досега да са излезли на протести. И какво значи "мирно седяло" - те ги стрелят с по 70 ракети половин година, какво повече ще им направят?

66

Анонимен

преди 1 година

Пълна скръб. Тоя зеленски е пълно ренде

65

?

преди 1 година

Каква е целта на атомният влак, който пристигна в Донбас?

64

Slava ukraina

преди 1 година

Путин не може да спечели тази война и няма да изкара до края на зимата, помнете ми думата!

63

Споко

преди 1 година

Споко, Путин отново се провали, нищо не постигна.

62

Анонимен

преди 1 година

Русия дълго време смяташе, че Украйна е "руски свят" и в началото на военната операция руските части ще бъдет посрещнати с цветя като освободители от киевския режим. Поради тази причина Русия смяташе, че инфраструктурата на Украйна не трябва да бъде унищожавана. След атентата срещу Кримския мост тази илюзия на Русия е окончателно изоставена и Русия е развързани ръце. Съвет към киевчани - пригответе си песнопойките за още песнопения.

61

Анонимен

преди 1 година

Докато се крият и търпят зеления си унищожител скоро няма да излязат на светло.

60

Анонимен

преди 1 година

Вместо да пеят, да излязат на площада и да свалят Зеленски. Оня *** празнуваше терористичен акт върху гражданско съоръжение и то на територия в която не се водеше война. И на децата им беше ясно, че Путин ще отговори. Иначе би излязъл слаб. Защо украинците се радваха? Защо танцуваха и обещаваха да правят марка с пожара на моста? Това е следствие от взривовете върху Северен поток 2 и моста. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Нашенска поговорка.

59

Анонимен

преди 1 година

С такива удари нещо не могат да постигнат руснаците. И по време на ВСВ английският адмирал Харис ръководи над тригодишни масирани бомбандировки над Германия, но това не сломява духа на населението. Путин все повече ще затъва. Няма и как да изтреби толкова много хора. С терор няма да постигне резултати, а само ще задълбочи и без това бруталната изолация, в която вкара Русия.

58

Анонимен

преди 1 година

Певци и певици. Хор красно знаме. Бях в Лвов, ба си тъпио град

57

Анонимен

преди 1 година

10 дни да пеят и на 11тия стените на кремъл ще паднат сами :)

56

Анонимен

преди 1 година

В Мариупол децата с месеци живяха в мазетата youtu.be/C2yOumtb4Ec

55

Анонимен

преди 1 година

Смърт на фашизма ,докато фашистката хунта в Киев не бъде избита няма да има мир по тази земя. Путин се ядоса и сега ще видите огъни жупел от небето по цялата бандеровска територия.