29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Дойчето взе да прозира за какво иде реч. Та какво казва Блумбърг - широко разпространена контролирана гласност. Както не веднъж казвах, в момента тече чистка в държавата и петата колока (поне това което е останала от нея) ще поеме пътя към Сибир. Трябва работна ръка, все пак! И същевременно с това, малка манипулацийка тип - Проблем, реакция, решение ! И за това съм писал! А инак ситуацията в Украйна е "много тежка"(хи-хи-хи) - отстъпени 20 села и 2 500 кв.км. - Два пъти Софийско поле !

28

Анонимен

преди 1 година

Грешката е на американците. Трябваше да действат бързо след разпадането на съюза и да превърнат руските градове в ядрени сметища. А те бяха сложили розови очила и си мислеха, че Русия може да стане нормална държава. Ми не може. Империята на Злото е жива и си плаче ядрени гъби.

27

?

преди 1 година

Разделението в Русия между млади и стари е огромно. Едните бягат, а другите дори доносничат срещу собствените си синове, ако откажат да воюват...

26

Анонимен

преди 1 година

До 19Айде бегай бе, и ние виждаме изявите на главните пропагандисти на режима. Някой приказки за руската армия са същите като на Навални.Руската армия е грабена с години, нямат достатачно бройки безпилотни самолети, бронежилетки, нови танкове, военни спътници и т.н.Обвиняват военни, но не смеят да кажат дума против Путин.

25

Striker

преди 1 година

Дай, Боже следващият рожден ден, П у т л е р да го изкара или в пандела, или в дървен костюм!

24

Анонимен

преди 1 година

От 23 февруари до сега около 250 хил руски граждани с висше образование са напуснали страната, с незнайно количество пари и ценности. Асимилирайте този факт за сега и за бъдещето и за войната. Още 200 хил. от мобилизационните списъци също са аут, а това са по мислещата и грамотна част. Та преди да плюете и се кланяте - помислете.

23

Дойче Веле

преди 1 година

е съзсдадена 2 месеца след смърта на Сталин през 1953г в Бон, западна Германия като Англо-Американски медиен проект имаш за цел да подкопае доверието на източно Германците в комунистическата доктрина.След като Съветския Съюз осъзнава цялата западна пропаганда коявто се изсипва по техен адрес в крайна сметка се стига до изграждане на Берлинската Стена 1961 г. Пропагандата на Дойче Веле е основен виновник за задълбочаването на Студената война

22

Анонимен

преди 1 година

Руското абщество е болно. Да търпиш обикновен престъпник вече над 20 години си е диагноза.

21

Анонимен

преди 1 година

Ей, не бъдете много сурови с русофилите. Трябва да ги разбираме. Русия беше последната им надежда за връщане на комунизма на бай Тощо в България... И тази надежда си отлита. Знаете ли колко лошо спят нощем, сън не ги хваща... И те са хора, въпреки че са заблудени (а някои са лъжци...).!

20

Анонимен

преди 1 година

а е било време , преди много , мнооооооооооого години , ама наистина мнооооооооого години , Дойче веле е било еталон за коректно отразяване на новини , събития и т.н. Сега оттам е само пропаганда , дезинформация в полза на САЩ . Както и радио " Свободна Европа" . Ирония . Оказа се , че Европа хич не е свободна , а е васална на САЩ .

19

Анонимен

преди 1 година

Ами ако ни пуснете пак руска телевизия ще разберем...

18

Анонимен

преди 1 година

Пропукване има в някой болни наглосаксонски капацини,доверието към Путин надхвърля 85 процента,ако има някаква критика към него и обкържението му то е,че имат прекалено мек подход към случващото се!

17

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата си е пропаганда , ама грамотноста елиминира ефекта и. Последните 30 години интернета отвори света за по грамотните и ефекта е неописуем върхо кагебейското мислене. Това е големия страх на Путин. Русия губи робското население без война. Войната в Украйна -опит за отвличане на вниманието, а ако беше станала щеше да има приходи срещу загуба на някакви си 100-200 хил малообразовани. Това бяха сметките / без кръчмаря/. Просто ще клекне. По умните го водят натам с мин загуби. Поняли?

16

Мужик

преди 1 година

Пук пук пук, скоро само българските русофили ще възхваляват жужето, а като им спрат копейките и те ще го забравят.

15

Сина

преди 1 година

Само като видиш Дойче зеле и ти става ясна пропагандата! Да, ама ние четем и ТАСС, и китайските сайтове, не само западните....

14

Дойче Зеле

преди 1 година

Кой чете фейк нюс?

13

?

преди 1 година

Ако се мобилизирате в Русия за 1 година поне получавате руско гражданство. Справедливо, нали?

12

ХАХАХАХХАХАХ

преди 1 година

Казва Анализ на DW. ХАХХАХАХАХАХАХ

11

Анонимен

преди 1 година

Тая малка главичка що знае.

10

Анонимен

преди 1 година

Милиони руснаци напуснаха Русия през последните 227 дена. Те отвориха места за желаещи да се насладят на руския начин на живот. Мобилизацията е в пълен ход ! Привърженици на Путин, какво чакате, заминавайте !