9

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, поредните тъпанарщини от Така нар. Сев. Македония. Направо подскачат сякаш някой ги е ощипал по деликатното място. Не мога повече да чета и да слушам за тъпите им изцепки. И какво им пречи подобен клуб? Айде де, питай ама отговор не искай. Просто защото са изтъкани от омраза но не си дават сметка че така плюят върху предците си които, колкото и да им е неприятно, са българи. Никой не иска тъпата им държава но *** си е тъпо. Омразата ослепява.

8

Лумпени

преди 1 година

има и тук, и там. В България "патриоти", развяват съветското знаме, в Македония "патриоти" развяват югославското. Е, какви са тези родолюбци с чужди знамена на несъществуващи държави? Представяте ли Марин Льо Пен да вее знамето на нацистка Германия? И това ако не е доказателство, че сме един народ...

7

Фен на Тито

преди 1 година

Буугарски фашиистички таатари! Одите си во Татарстан!

6

999

преди 1 година

Ако българският клуб в Скопие се казваше ,,Братя Миладинови" или ,,Димитър Талев" как щяха да реагират политици и граждани в РСМ?Само се чудя.

5

Анонимен

преди 1 година

Всички наши политици които ги пуснат в ЕС тези са национални предатели !

4

баба мара

преди 1 година

кои измисли това име на клуба това е мракобесна династия заради нея на9 септ 44 сме 111 000 кв км и 6 милиона до кога ще ни натрапвате тези чужденци

3

Анонимен

преди 1 година

Скоро албанците ще ги претопят и македония ще бъде името на провинция в албания. Докато тезо пллюят по българите, бебе- машините на албанците снасят едно след друго бъдещето на територията.

2

Анонимен

преди 1 година

Коминтернското недоносче,създадено през 44 година,с помощта на пияните ватянки,е крайно време да бъде поделено между България, Сърбия, Албания и Гърция,стига са се мъчили.

1

София:

преди 1 година

вдигането на ветото над северно марсианския БЮРМ беше продажба на българския национален интерес!