113

Някой

преди 1 година

От толкова лъжи, се поду като футболна топка! Стрина Нина пак се надява да се отърка във властта, и да спретне някое трансферче до Дубай! Дреме и за БСП, па камо ли за пенсионерите!

112

Нинова:

преди 1 година

няма да се откажа, докато не унищожа нашата БКП(С)

111

Анонимен

преди 1 година

Браво на Нинова! Тотално ще заличи БСП !

110

Анонимен

преди 1 година

Нинова какво по-голямо основание от това търсиш ? Да сте под 4% ли ? Вън мазен толстолоб

109

Тенгри кан

преди 1 година

Нинова, помниш ли кога имаше 80 дупетата?;))) А, сега, колко?;))) Хм? Тогава от 40 дупетата ги направи 80 ! Благодари ли? Какво показа? Показа, че не си достойна и за 30-сет;))) Сега, разбираш ли, разликата? Когато твоите хора се колаборираха с ГЕРБ на местно ниво и ни атакуваха, ти какво направи? Да;))) мълча си! Сега кат вълчица виеш;))) Помни ми думата, БСП ще изпадне под чертата! Прочисти кадрите си в местната власт! Там вие сте едно цяло с ГЕРБ! Не го ли направиш, партията ти, ще изчезне!

108

Анонимен

преди 1 година

Нинова по-добре да се загрижи за здравето си, че е подпухнала като мекица.

107

Анонимен

преди 1 година

Не се чува за други оставки? Защо пък Нинова да подава оставка? БСП ще имат само 1 депутат по-малко отколкото в предишния парламент. Калая го изядоха Промяната (минус 13 депутати) и ИТН (без депутати). Нито Киро, нито Асен, камо ли пък Слафчу са подали оставка.

106

Анонимен

преди 1 година

Импексова отказа доста хора да гласуват за БСП.

105

Анонимен

преди 1 година

Нинова уби БСП ! Язък за хората с леви убеждения ! Липсва ярък млад свеж ум с авторитет за да поведе партията !

104

Анонимен

преди 1 година

БСП и ДПС са с твърд елелкторат (около 250 000,това е на почти всички избори),колкото по висока е избирателната активност ,толкоз по-добре ,при 60-70% тия партии, а и доста други изобщо няма да помиришат парламент,още не гласувайте!

103

Няма оставка :

преди 1 година

КОМУНИСТ, да изпусне кокала ?

102

Анонимен

преди 1 година

Хиляди привърженици на БСП не гласуват за нея заради Нинова. А тя, все не намирала основание да си подаде оставка. Ще излезе вярно, че е скрита лимонка на Костов, за да ликвидира 120 годишна партия с традиции.

101

Партиен член

преди 1 година

Основният проблем на БСП - закоравяло то мислене ! Нинова кажи колко нови , члена има в партията за година назад ? Млади хора ? Абсурд ! Нинова не само ти си проблема - проблема е , че новите не могат да прокарат идеи заради закоравелите пенсионери ! Аман ! Как не се осъзнахте ? Оставката ти с нищо няма да помогне ако не промените начина на управление при вас и да се приемат новите мнения ! Това е едно . Другата причина ви е коалицията с ДПС ! Вината носиш ти ! Не последва разграничаване ! И още

100

мдаа

преди 1 година

Недей подава оставка, рано е. Чак когато не успеете да минете 4% бариера, чак тогава може да помислиш за оставка. Сега си трай, може пак някое министерско кресло да топлиш.

99

Анонимен

преди 1 година

Нинова отстрани приватизаторите на БСП и сега плаща сметката им! Предшествениците й добре се постараха да превърнат устоите на лявото - солидарност, справедливост, братство и равенство - в мръсни думи! Е, те играха в унисон с американското ляво, което заливаше и европейското. Важни са правата на джендарите, на малцинствата, сексуалната експлоатация. Правата на работещите и трудовата експлоатация загубиха смисъл, защото заживяхме в масова декласация...Битието определя съзнанието.Войната ще реши!

98

Анонимен

преди 1 година

За щастие в БСП въведоха мандатност на позициите.Всеки има право на два мандата.Нейния втори мандат изтича след няколко месеца.

97

Анонимен

преди 1 година

БСП-то може след още няколко избори съвсем да окапе и да не мине 4%-вата бариера, ама Нинова пак няма да си подаде оставката.

96

Анонимен

преди 1 година

Ама как ще подава оставка Корнелия? БСП отдавна се превърна в лидерска партия, също като ГЕРБ. Ама тя Корни нали е обсебена от Бойко, та нищо чудно...

95

Анонимен

преди 1 година

Ми къ......

94

Недейте!

преди 1 година

И без това за нищо не ставате!Вместо да преглътнете егото си и да РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Вие пак се занимавате със стари вражди и нерелизируеми носталгични проекти.На следващите избори вероятно и в Парламента няма да влезете.ще останете един файтон хора,за смях и подигравка.Такава е присъдата,за тези които не са в крак с времето.....