30

Анонимен

преди 1 година

Защитника на мутрите, наркоманите, убийците, ромите бил бесен. А че банкянския ходи свободно по улиците не си ли бесен?

29

Анонимен

преди 1 година

Тоа па кви ги бръщолеви..закриването на спец, правосъдие му пречи да работи...пречи му .че е кукла на конци на мафията

28

Въпрос

преди 1 година

Вярно ли Главният Прокурор Иван Гешев иска да Екзекутира всички хомосексуалисти и маргинали в България и Европейският Съюз!?За един Румен Николов-Пашата и един Борисов питам!

27

Топола

преди 1 година

Съдът само бомби като в Украйна ще го оправят.

26

Анонимен

преди 1 година

единственият осъден ефективно е оня шеф - готвач токев, който обаче нито е убил някой, нито е предизвикал ППТ, ама лежа в затвора щото бил пиян.

25

Ето ви Масов Убиец

преди 1 година

Защо не пипат Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник убил над 20 човека!?

24

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се раздели с поста си и няма да има такива поводи за възмущение.

23

Пазят Терорист в ПК

преди 1 година

Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник удря хора СРС, бърка им мозъка като през 80-те години за ги убие, защо пазите терорист убил над 20 човека!? Казвам се Мирослав Германов

22

До 18

преди 1 година

Ако леко прочетеш, човекът е обяснил.. разликата е, че като такива случаи се разпределят на местно ниво, всички се познават.. а ако бъде разпределен в София, Пловдив, Бургас и т.н., вероятността да се познават съдии, адвокати, прокурори и обвиняем е значително по-малка..

21

Анонимен

преди 1 година

то и убиеца на милен цветков още не е осъден, а се излежава я у дома си, я на почивка.Да не ми се случва такова нещо, но аз на мястото на почернения баща щях да направя всичко възможно този убиец да го затрия-лично.

20

Приятен ден

преди 1 година

Главният прокурор Гешев били обяснил каква му е връзката с Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му!? Главният Прокурор Иван Гешев били споделил колко Българи е Екзекутирал със СРС техника, вярно ли Главният Прокурор Иван Гешев гледа Мъжки г.ъзове с СРС техника!?

19

Възмутен

преди 1 година

Гешев,да не би и туй гюмне да е в прокурорския ти списък със "защитени свидетели" които имат правото да ни убиват безнаказано че и на туй отгоре ги водите на заплата към милицията?)))Ако не е пиши го и него че да се отърве!Ти не си прокурор а адвокат на престъпниците ..най големият!

18

Кръвният тест

преди 1 година

Е отрицателен

17

Убиват Българи

преди 1 година

Главният прокурор Гешев е свързан с Организираната престъпност - Румен Николов-Пашата, Маджо, Борисов, Юлиян Георгиев Перник, корумпирани полицаи, ген майор Васил Василев-ДС..........

16

Анонимен

преди 1 година

Каскет ...обясни защо съда го пусна...обясни ни да разберем...каква ще е разликата с обикновен и специализиран съд...Убийството си е убийство...Цялата съдебна Система барабар с теб да се измете...

15

Анонимен

преди 1 година

НА ЕСЕН, С БЕСЕН :DDD

14

Изтезания от Гешев

преди 1 година

Полицаи и приятели ходят при Гешев и дават списъци кой да бъде смачкан, изтезаван, убит, да бъде включен към СРС, преследван, качен на Сателит на ЦРУ!

13

до 12

преди 1 година

Мирославе, имаш шизофрения, отивай да се лекуваш и ще ти мине всичко

12

Аноним

преди 1 година

Гешев нали подмяната разруши спец съда под опеката на олигарсите божковисти баневи Арабаджиев Стайкови подмяната ги освободи това е новата подмяна

11

Този УБИВА

преди 1 година

Приятели на Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев Екзекутират Българи, гонят жертвите в целият Европейски Съюз до смърт!Приятелите - Румен Николов-Пашата, Юлиян Георгиев Перник,Дончо 59г Перник , бандити!Казвам се Мирослав Германов и ме изтезават заради ур.ода Гешев!