162

нула подкрепа

преди 1 година

Израел не подкрепи евреина наркоман. Нула подкрепа, нито вербално, нито с техника, оръжия, екипировка, нито цент.

161

Зеленски

преди 1 година

Де факто ние вече си проправихме път към НАТО. Де факто ние вече доказахме нашата съвместимост със стандартите на Северноатлантическия алианс. Те са реални за Украйна реални на бойното поле и във всички аспекти на нашето взаимодействие. вярваме си, помагаме си и се защитаваме, това е Алиансът, де факто.Днес Украйна кандидатства да го направи де юре. Чрез процедура, която ще бъде в съответствие с нашата стойност за защитата на цялата ни общност. По ускорена процедура.

160

Газета ру

преди 1 година

Владимир Путин и ръководителите на ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсонска област подписаха споразумение за влизане на нови региони в състава на Руската федерация. Владимир Зеленски каза, че Украйна кандидатства за членство в НАТО по ускорен начин. Решение на генералния секретар на НАТО Столтенберг - необходимо е одобрението на всички 30 членки на организацията. САЩ, Канада и Великобритания наложиха нови санкции срещу Русия. ЕС и НАТО обявиха, че никога няма да признаят резултатите от референдумите за присъединяването на нови територии към Русия. Газета.Ru прави хроника на събитията.

159

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че целият свят не осъди Русия, въпреки, че никой не одобрява войната. Само малка част, не повече от 15% - извратените САЩ и ЕС се обявиха срещу специалната операция по денацификация на Украйна.

158

Министър Блинкен:

преди 1 година

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен каза, че Съединените щати приемат "много сериозно" изявленията на Русия относно ядрените оръжия. Той съобщи това по време на съвместна пресконференция с външния министър на Канада Мелани Жоли, предава РИА Новости.Ние приемаме тези изявления много сериозно. Ние внимателно следим дали Русия предприема някакви стъпки, които да намекнат, че обмисля възможността да използва ядрени оръжия. Към днешна дата не я виждаме да предприема подобни стъпки, каза Блинкен.

157

Анонимен

преди 1 година

До Само напред -----Кое е добра новина ?

156

Анонимен

преди 1 година

Тия кл шари освен да искат друго не знаят.

155

Анонимен

преди 1 година

За Путин не знам , но сега Укаинците определено ще потярсят сметка на Зеленски !

154

Анонимен

преди 1 година

Путин е Президент на държава която потъва Дипломатически е изолирана.Формално да .Но практически няма диалог.Тази страна се превръща в дивашка, беззаконние,обедняла от към население.Много големи богаташи затворени в дворци.И население от ратан на крепостничеството Путин върна държавата от просперираща в 19 век.Предстои нова кървава революция.Този път болшевиките ще загубят защото измамиха народа

153

Анонимен

преди 1 година

Това дето се случи днес мисля, че е края на войната

152

Путин иска преговори

преди 1 година

Март месец Русия предложи преговори на Киев с условията да признае независимостта на ДНР, ЛНР като отделни държави и да признае Крим и да даде гаранции че няма да влиза в НАТО и вражески съюзи на Русия. Днес отново Путин поиска мир и призова Киев към преговори за мир, като изтъкна, че новите територии на Русия няма да се обсъждат. Най-вероятно след 6 месеца Путин отново ще поиска мир и ще призове Киев да седне на масата за преговори.

151

преди 1 година

Столтенберг току що им каза в прав теккст, че няма да ги приемат, но щели да им помагат.

150

Само напред

преди 1 година

Аз съм на мнение, че няма нужда да изпадаме в еуфория преждевременно, въпреки че това е много добра новина и показва че Украйна се движи в правилната посока

149

на прашките

преди 1 година

ще им стопят сегментите!

148

ъцз

преди 1 година

този прави каквото му надерят от САЩ

147

Нато

преди 1 година

Зеленчо, забрави за НАТО, това нЕма как да стане щото а ви приех е а руснаците ни го на биха четвъртит. Слава кокаине.

146

анонимен

преди 1 година

Пробвай се Зеленски, няма лошо, но за това трябва единодушие ,а и Украйна не отговаря на критериите за приемане. Тя е страна в конфликт. Кьор фишек.

145

Анонимен

преди 1 година

тоя още малко ще поиска да стане и главнокомандващ на нато..

144

Анонимен

преди 1 година

Тази мобилизация , която направи Путин не е случайна , и той няма да вкара повече войски в битка , НО след анекса е достатъчно да стовари на новата граница преди зимата една 4-500 000 хилядна армия и Зеленски може да продължи войната и освобождението на Play Station ! Украина вече на никой не е притрябвала - Разрушена и Заробена в дългове , особено със задаващата се рецесия , зима и може би и кавга с Китай и Иран ! НАТО никога няма поеме риска от ядрен конфликт заради Украина - Game Over !

143

нострадамус

преди 1 година

Този герой ще вкара светът в световна война.Каквото искаха руснаците си го постигнаха.Богатите украинци избягаха от Украйна.Ако Украйна я приемат в НАТО черноморието ще пламне.