53

Анонимен

преди 1 година

До Гледна точка.. ''Защо не е превзета за 7 дни Украйна ли'' ? Ами за да може и в Бг да има мобилизация , пОнимаеШ !

52

рррррррррррр

преди 1 година

Псевдоанализаторчето пропуска отговор за руснаците с ракети без ядрени заряди. 12 часа и Украйна е разрушена. Но засега самите руснаци я пазят. Тяхна си е.

51

Анонимен

преди 1 година

Ако всеки път, когато Русия превзема някое село и направи референдум после може да мята атомни бомби, ебти цирка честно!

50

Зозо

преди 1 година

Що триете ве? ВСУ са на 12 км. от Лиман и обкръжават opkитe.

49

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ момента , а през следващите 5 години , как ще е ?Кога ще има мобилизация , за да може евроатлантиците да ДУХНАТ от Бе-Гето !

48

Демократ

преди 1 година

До не свободния руснак. Хе-хе-хе, всички в Запорожие искали в Русия? Сибирски газ ли си пил? Говорил бил с баща си. Ами той и баща ти също като теб е зомбиран съветски олигоффрен, какво да ти каже.

47

SS

преди 1 година

Няма начин ( според мен) да не се стигне до употребата на тактическо ядрено оръжие !

46

Гледна точка

преди 1 година

До 45. Съветските мечти винаги са били много големи. Та и ти с твоите фантазии. Като им стигат два дни да превземат Украйна що досега не го направиха бе , зомбиран путински ***? Щото не искат ли? Ха-ха-ха. Та 7 месеца се мотат и сега се принудиха и на мобилизация.

45

ma#kak

преди 1 година

До noFreemanМи кво го спира да иде в Русия и да му е яко?

44

noFreeman

преди 1 година

до 38... Запорожие много отдавна е под руски контрол и там всичко живо иска да е с Русия... всеки ден се чуваме с бащата на жена ми, който живее там... не заблуждавайте хората.

43

ma#kak

преди 1 година

П**ьо ше види сметката на всичко. Квото има да става ще стане, заради некви болни амбиции, на болен човек. Ако не се вдигнат хората там нямам как, само дето не се знае с какво ги кърмят все още.

42

noFreeman

преди 1 година

ох тоя ме разсмя за тия сценарии... за какво и е на Русия ядрени удари, като за 2 дена - не както се забавляваше сега - ще превземе Украйна - с тактически но не ядрени ракети... много ви се иска да ни изплашите като несъществуващия Вироз...

41

Bond

преди 1 година

"...САЩ и Русия, да намерят възможност за диалог" ..... Този грантояд от америка против България е изплюл камъчето - конфликта е между сащ и Русия

40

Анонимен

преди 1 година

Ако не дай Боже се стигне до ядрен конфликт, еко нормите за автомобилите дали ще останат в сила?

39

Анонимен

преди 1 година

Вова я направи референдум в Харкив :) да ти напълнят дупарата с олово :)))

38

И какво ни каза?

преди 1 година

Като бивш химик ви казвам че и напълно успешен превантивен удар върху ядрените силози надали ще ни устройва при толкова много ядрено оръжие , до оня ден бяхме първи еколози разни вредни емисии и прочие..... Това там гръмне ли всичкото мъка ми е за ансамбъла ! Ако руснаците не се вдигнат на революция нищо друго не ни остройва !

37

Анонимен

преди 1 година

Много експерти в тая държава много нещо. Вече по всяка тема всеки си прави свободни съчинения и си лепва етикета "експерт"

36

Анонимен

преди 1 година

Аз много искам утре Турция да направи референдум в Кърджали и да ги спечели с 196% :) и да ви гледам сеира. Щом Русия може що Турцие не?

35

До Въпрос

преди 1 година

Те направиха референдум в Запорожие като дори не контролира 30 % от региона... как става това? :)

34

До Въпрос

преди 1 година

И как ще ти откъсне като не може да ги контролира реално? Този референдум няма никаква тежест освен за Путин което реално не значи нищо.