191

Анонимен

преди 1 година

Боку си е доказан шубелия. Това го твърдят хора от махалата му до мутренските му колеги. Той никога не имал топки. Храбър е само в добре изолирана своя среда . Това го твърдят и приближените му.

190

анонимен

преди 1 година

Какво да дебатира Бойкича с тези двама смешници-харвардци?! Ясно-прозрачни са като бял ден - некомпитентни, надути, арогантни ментаджии, като единия от тях е патологичен лъжец, другият пък го раздава сив кардинал, но и неговият капацитет клони към нула. Видяхме им възможностите и за евентуално тяхно управление пак ще кажем само "не, поиграхте на управници, стига толкова".

189

Анонимен

преди 1 година

Бойко го втриса само при мисълта, че трябва да води разговор, дебат или спор.

188

Анонимен

преди 1 година

Важното сега е да не допуснем мутpите да се върнат на власт. Антимутренски партии има достатъчно, за всеки според предпочитанията му.

187

до цицелкьото

преди 1 година

всеки който не иска да го пратят на фронта да вади кестени от огъня вместо западните ни "партньори" би трябвало да гласува за Възраждане - само те са с ясна позиция за неутралитет

186

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

Видно е отсекъде, че бай ти Бойко го е страх, шубето го е фанало за гащите и не го пуща до ден днешен..., независимо че социо-добре платените МУ слугинажи, МУ дават некъф бонус - че уж води, ама ... надали! И много ме съмнява, че е в състояние да направи нов кабинет, дори с неговите айдушки настроени ортаци от възраждане и де-***-Се-то.....

185

Не го е срам

преди 1 година

Страх го е банкянския.

184

Цицелкьо

преди 1 година

Този комунист/мутра, този крадец и измамник... Аз не знам, кой гламавеняк ще гласува за него и за копейкин. ***. Руски ибрици... 77

183

П.К.

преди 1 година

Е, то така си е де. Отгде, накъде? Пък, платените драскачи, ако си нямат друга работа - да си драскат...

182

Анонимен

преди 1 година

Такива бойко както казваше ги оправя с двеста километра в час, като българин-юнак.

181

Ортакьой

преди 1 година

Едва ли ще доживея да видя България свободна от комунисти. И още повече от ***,които да си дават смешния вот за милиционерски отрочета като Василев,Петков/ едвам връзващите две изречения посмешища като Б.Б. от село Банкя-потомствен комунист( по закон престъпник) и от други кървавочервени изчадия като Бойкикеви,Костовци,Нинова,Виденовци,Догановци и списъкът е дълъг като цяло..

180

Анонимен

преди 1 година

Господи София си заслужава едно силно земетресение, толкова комунисти на едно място -как ги търпи земята?

179

Анонимен

преди 1 година

ББ можв да е всякакъв, но не е нарушил конституцията. А къде са 8те милиарда дето ПП щеше да спира?!

178

пенсионер

преди 1 година

абе киро и асене , вие сте доказани измамници ! кой ви знае като политици вас бе аматьори ? Борисов го знае цял свят , вадил ни е от кризи , мигрантски поток през България нямаше , едно левче беше едно левче . вие освен празни приказки и оправдания че войната е виновна какво направихте ? какво има да говори Борисов с вас ?

177

Рени

преди 1 година

как си представяте тоза полу тиква полу прасе да говори с интелигентни хора пред телевизията без нагласени въпроси. Този *** не е влизал в парламента да говори пред народните представители от 4 години а само се изкава през фейсбучето и платени телевизии...... Срам!

176

Анонимен

преди 1 година

Гледам навсякъде плакати наВъзражданети и по-точно на човека слънце Копейкин. Е това ще му остане, споменът с плаката. Дори в тоалетната се озъртам, далии от там не ме гледа от някой плакат.

175

БОЗО

преди 1 година

До Анонимен 189 Ей на това се вика агитация по кремълски! А е сиктир бе копейкин!

174

Бонго Бонго

преди 1 година

Дебат с *** поскъпнали живота на бг???

173

Анонимен

преди 1 година

Борисов го е страх от дебат и това е повече от ясно. Някой да виждал Борисов да участва в дебат с някой откакто е в политиката? То това е разбираемо - ако се заслушате, ще видите, че Борисов не може да каже нищо смислено.

172

ПП

преди 1 година

Факт е, че при Борисов бензинът беше 1,30 лв, а при ПП те го направиха почти 4 лв и взе да спада след като протестърите бяха изритани от власт.