198

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

228 А МЕН МЕ Е СРАМ ЧЕ ТЕЗИ ШАЙКАТА ИЗЛЪГАХА НАИВНИТЕ ШАРАНИ ЧАКАЩИ МЕСИЯТА КОКОРЧО И КИРО ПАРАПЕТУ ДА ГИ СПАСИ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ МАНИПУЛИРАНИ С ПОДКРЕПАТА НА РАДЕВ С РЕПРЕСИИТЕ НА РАШКОВ МИЛИОНЕР КОМУНИСТ ОТ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА И ШАЙКАТА СЕ НАСТАНИ ДА КРАДЕ БКП ДБ ЗАЖАДНЕЛИ ЗА БАНИЦА РАЗГРАБИХА РАЗРУШИХА ЗАНУЛИХА ДЪРЖАВИЦАТА НИ БЕЗНАКАЗАНО И НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНАВА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ЧУЖДИ СЛУЖБИ ЗА КРАЖБИТЕ НА ШАЙКАТА ЛАНСИРАНИ ОТ РАДЕВ

197

Анонимен

преди 1 година

228 Много хора са стъписани и се срамуват от похотливостта на Киро ментата, документирана на видео, в което той сръчно върти ръка под полата на Лена/ снимката с парапета/. Срамуват се от кривата му уста, ниското чело, конската му усмивка, разкрачената му походка, квадратната му глава.. , но най-много от лъжите, наглостта, незачитане на българските закони, история и политически традиции. От неговата продажност, алчност и шуробаджанащина. Нищо лично.

196

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно някой да харесва тая противна,нагла,лъжлива и крадлива лоена топка с IQ на врабче?

195

Аноним

преди 1 година

Още 2000 год много много българи заминаха Спрете да Лъжете

194

Анонимен

преди 1 година

224 Борисов е готов да отговаря на въпроси. Той не веднъж, е давал отчет. Остави бюджета пълен, дългът под 3%...Винаги е готов да даде информация. Повече от година престъпните изчегъртващи не доказаха нито едно свое обвинение към ГЕРБ. Дори американското посолство видя, че ПП/БСП,ДБ, са ги прецакали.

193

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е,че този ни е бил премиер цели 12 години.Срам ме е,че народа е толкова наивен и пак ще повярва на това нагло същество.Срам ме е,че администрация,съдебна власт и полиция са затънали в корупция и никой не смее да кажа,че царят е гол.За да не изпусне кокала.Колко тъжно и жалко.

192

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...ахъ колко трогателно !...Начи само от скромност не е споменал томовете научен труд,с които сай преборил?...Па и друго,смешкосмешен:..-На лавиците на "библиотеката" му ,които той показваше също с гордост,немаше и една книга!..Дори и "Винету" !..Там имаше снимки на пора,некви"медали и отличия",както и моменти,"заснети на камера",в които папите го галят по кратуната...Това същество е абсолютенПРИМАТ бе !!!!..Аз разбирам напъна ви да го изкарате нещо като "хомо сапиенс",ама НЕ МОЖЕ

191

Анонимен

преди 1 година

216 Дори създателят на престъпната коалиция, начело с ПП, Радев, се възмути и свали заплатите на шефовете в ББР от 10 000, на 2000.

190

Диванен Воин

преди 1 година

Сменил е пораженческата риторика от онзи ден;))) Пи-арът му се е скарал, хахахаха, сега вече риториката е на Спасителят, необходим ви за вашето спасение от лошите управленци;))) И забележете, колко тънко бие Буци - иска увеличаване на процентната разлика с ПП. Това го отбелязах и преди месец. На Буци му трябва голяма процентна разлика с вторият, за да е категоричен победител и да тежи гравитационно, за да привлече партии-сателити, една от които е Възраждане;))) Така че, мислете, как ще гласувате

189

Анонимен

преди 1 година

А Боко да не дава отчет?!!Що тъй бе,Мимета...явно сте се облажили.

188

Анонимен

преди 1 година

Защо не се оповестява докладът на ДАНС от разследването на престъпната управление, начело с ПП?

187

Анонимен

преди 1 година

Киро просто да даде отчет на българите, къде са милиардите които изхарчи. Къде са парите от спряната магистрала"Хемус", от плана за развитие? Защо не са още получени. Защо е сключват неизгодни и непотребни договори с офшорки за газа и с фирми за консултации от Харвард.

186

....

преди 1 година

Един милион българи избягаха от България много преди Борисов, но ПроСтото ги цвъка лъжите, като да гони нормата!

185

kokorcho

преди 1 година

Най-много боли, кога другите крадат а ти само гледаш

184

До ПросТото

преди 1 година

Борисов е казал, че като малък , любимата му книга е била Винету! Но някои "Тупани", решиха че му е единствена книга! Изкривяването думите на Борисов, го превърнаха в занаят! Друго и не могат!

183

Анонимен

преди 1 година

Хехехе, а преди това 12 години просперитет, кажи го на липсващия милион българи и на останалите, които са последни във всички класации. Аа не, първи са по най-бързо чезнеща нация.

182

Анонимен

преди 1 година

Мразещия пенсионерите,които му изяждали бюджета,защото от пенсии не може да се краде,обикаля села и паланки и им сваля звезди пак да гласуват за него.И наивните хорица пак му се връзват,а бедна им е фантазията как ще ги финтира,ако пак дойде на власт.

181

Анонимен

преди 1 година

Това ли бе промяната, да сменят шефовете на ББР и да им досат по 10 000 заплата, а на премиерската метреса 14 000? Докато хората тънат в мизерия.

180

ГУГАЛО

преди 1 година

По времето на Борисов и Кралицата беше жива

179

Анонимен

преди 1 година

Знаем Бойче, и кралицата беше жива по твое време, значи тъй кат стани все тъй става.