84

ББ

преди 1 година

До АнонименКлетва да браня България в поделението в Карлово,бе танкова бригада,...ти като положи "клетва"да прибираш копейките изрожденецо продамващ България,не чел Историята а манипулацийте на кРемъл,осъзнай,че рубашката не е...Армани!!!да си пушечно на луд диктатор не е ценност...руснаците бягат!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Германия иска украйна да бие но да е максимално разрушена така немските фирми да се облажат покрай възстановяването иначе немция умира.Така беше и с вирусите и пандемията лабораторен вирус и незнайно как само немската ваксина приета.

82

Радослав

преди 1 година

До анализатор: е как няма да е същия като е черпил знания директно от извора, все пак малко ли време прекара при стария вожд и още тогава сигурно е развил комплекса си за малоценност, комплекс който сега избива за наша сметка! Комуниста родина няма! Той е верен на престъпната организация и мечтите им с чуждият труд да живеят все по добре! Няма да се изумя ако скоро си направи пластична операция за да заприлича още повече на старата версия!

81

така е Боце

преди 1 година

ама гинеколожката и други около нея искат войната да продължи. Я ги подкарай пак с 200!

80

Анонимен

преди 1 година

Б.Б.= Благоденствие за България!

79

ББ

преди 1 година

До Анонименна Руска територия няма чужди армии...чия мисъл е неясна...дрогирани,алкохолизирани изрАжденци манипулират хората!!!

78

Анонимен

преди 1 година

До ББ Какво по - точно искаш да кажеш , че нещо ти е объркана мисълта.

77

ББ

преди 1 година

никой не е тръгвал да унищожава Русия...г-н карЛуково освен путин и обслужващите го за пари!!!руснаците бягат от путин,както българите бягат от-доган борисов.пУтроите,играещи за путин!!!

76

ББ

преди 1 година

До Анонименкогато свърши войната,а тя ще свърши когато реши Свободният Свят...се молете с бочко да не сте живи!!!...путин я започна...като хитлер...Свободният Свят я завърши!!!четете...само с лъжи и манипулации няма начин!!!

75

Анонимен

преди 1 година

До ББ Бе откъде ги измисляте тези простотии. Какво ще стане ако Украйна спечели войната? И какво ще стане ако Русия спечели войната. Видно е че ако руснаците спечелят западняците ще го духат яко, ще загубят доста. Ако украинците спечелят това няма да е от кое знае каква полза защото не гарантира унищожаване на Русия а дори да загуби територии руснаците на 100% ще търсят реванш.

74

Аз,съм Българче...

преди 1 година

До Анонименкопейките са презряни...копейкин и власт...ще е невиждан позор за България!...няма сте живи да я видите,скоро и съд след войната...военен съд!!!...панорама...култово...кани национални предатели...позор за Б.Василев!!!никога повече няма да ги гледам!!!

73

ББ

преди 1 година

хаха...не го е страх...пътник си..ако избухне 6-ти Американски ще запълни Черно море и летищата на Европа с бомбандировачи...и путин е пътник,с него и ти,внуците и децата ти,а ядрените на путин..приятели на САЩ са по бързи,по-модерни,по-смъртоносни...путин решава...Народите на Русия нямат вина...но е война и ще платят нечовешки...заради путин и обслужващи го като лъжеца-крадец борисов и авера му орбан,закриляни от агента на путин...вебер!!!искат война...ок!!!

72

Анонимен

преди 1 година

НасNра се от страх защото от това, което става по света, и което може да се пренесе и у нас милиардите му няма как да го спасят!

71

Анонимен

преди 1 година

Буци се страхува ....и има защо. Цял шкаф с кюлчета го чакат за нов живот. Делата за Барселона куцат. Днес войната , вчера Ковид. Боцката не го е забравила. С нетърпение очаква да каже Буци , къде ги крие своите златички. Кой е шифърът в швейцарската банка.... Ето част от страховете които тегнат над оредялото му теме. Но това са лични страхове . Те са на заден план пред отговорността за съдбата на народа. за която има вина

70

SS

преди 1 година

И ,ако гръмне Запорожие ние какво ще направим ?

69

Анонимен

преди 1 година

Страх ме е Борисов да не се върне.

68

анализатор

преди 1 година

До: Радослав (номер 78) Прав си, точно така е! Случайно ли мислиш сравняват Бойко Борисов с Тодор Живков? Той беше същия - целуваха се с Брежнев по устата като третополови швecтepи, молеше го да ни направи 16-та република на СССР, като не го огря ходеше при германския канцлер да го моли за повече търговски отношения и даже ако може да ни приемат в ЕС!И турския президент прегръщаше по едно време (преди да изгони нашите турци)!

67

Анонимен

преди 1 година

Море точно от Кирил и Асен те е страх, но още повече те е страх да си го признаеш, затова говориш врели-некипели! Защото точно Кирил и Асен щяха да се погрижат за нашата национална сигурност, за разлика от оня шапкар Радев който гледа с празен поглед и мига на парцали (Чий е Крим?), и оня Гълъб свил перушината до него и гука тъжно...

66

Радослав

преди 1 година

Бойко ще прати целият български народ да умира в Украйна без значение на коя страна, стига да му гарантират, че ще стане пожизнен диктатор и ще може да се изживява като китайска реплика на вожда чиято охрана беше! Тоя индивид България продава, народа затрива само и само да е вожд и да си избива комплекса за малоценност! С Путин ще се целува, с Ердоган ще се гушка, в ЕС ще лази на колене, пред Белият Дом ще набива тиква, само господарите да го оставят да умре в министерското кресло!

65

Анонимен

преди 1 година

Когато свърши войната , за какво ще се страхува Буци. Едни казват , че ще го приемат като губернатор в руска губерния. Други в противоположна посока.. Че ще става охранител на тръбите на Руски поток. Все възможни варианти при положение че и за двете има опит. Но какво ще правим с неговите страхове.