74

Българин

преди 1 година

Без вода или без Русия? Без Русия!

73

Анонимен

преди 1 година

Нали според Кирча и Лена щяхме да получаваме 4 пъти по-евтин газ от газпром?

72

Българин

преди 1 година

Без храна или без Русия? Без Русия!

71

Анонимен

преди 1 година

До Факт "Маргарет Тачър разсипа Съветския Съюз!" - и защо тогава днес милиони англичани не могат да си плащат сметките за ток?

70

Кирчо Канадеца

преди 1 година

Кирчо Канадеца е толкова ***............жалко,че е учил в Харвард..............един канадски мошеник и лъжец!!!Според него Русия била бензиностанция с ракети............хаха!!И оня другия тъ.пак..........Асенчо Василев..............двамата ***!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

68

Анонимен

преди 1 година

За Путин има само два изхода. Самоубийство и да го изгорят като Хитлер или публично обесване като Мусолини. Всички нагли диктатори завършват по лош начин

67

Анонимен

преди 1 година

Газпром не ни вдига телефона, понеже сме ненадежден партньор.

66

Анонимен

преди 1 година

А след 5 години какво ще бъде работещото решение за замяна на руската газ? Има ли някой и най-малката идея как ще стане? Защото 5 години са нищо. За изграждането само на една АЕЦ са нужни 10 години, но атомната енергия не е решение защото не е зелена, а ЕС прилага зелената сделка. А и за атомно гориво трябва пак при Русия да се ходи, освен това ЕС е безнадеждно изостанал в ядрените технологии, тук му трябват 50, а не 5 години да настигне Русия.

65

Факт

преди 1 година

Маргарет Тачър разсипа Съветския Съюз!

64

Демонстрант

преди 1 година

Гледате ли какви демонстрации има по цяла европа? Всичко заради инфлацията и заради лошото управление. Искат се оставки. Защо тук не показват никаква информация? Тук е пълно информационно затъмнение, надминаха комунизма...

63

Анонимен

преди 1 година

Преди Тодор Живков е целувал Брежнев, ама са ни давали толкова безплатен нефт и газ, че сме имали за икономиката и е оставал и за продажба с надценка. Но това време свърши вече се плаща.

62

разпад

преди 1 година

Аз пък очаквам разпадането на Великобритания след като дъртата кралица - вещица -рептилка пукна..........и свобода за Шотландия и Северна Ирландия!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Абе то Бойдън, даже Тръмп дълго преди войната ревяха, че ще спрат Северен поток 2.Тогава си викам как бе, вай Германия е независима държава, а сега знам как!!

60

Голям майтап

преди 1 година

Руските клетници бити и опозорени от укрите врещят и плашат със студ.Жалка история.

59

Военен ексоерт

преди 1 година

Положението на фронта вече е съвсем ясно - Русия е окончателно победена, руските окупатори ще бъдат изтласкани а военнопрестъпника Путин до дни, дори до часове ще бъде изправен пред трибунала в Хага. И какво ще правят тогава всичките тези хибридчици в България.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия е просто една бензиностанция както каза един виден наш премиер

57

До Разпадът е неизбе

преди 1 година

Мечтай си..............и дъртата вещица Маргарет Тачър мечтаеше за разпадането на Русия................но пукна и вече изгни в гроба!!И ти няма да доживееш разпадането на Русия!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Пригответе се за разпадането на Русия, пише за в. "Дейли телеграф" Бен Ходжис, бивш командващ въоръжените сили на САЩ в Европа.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - на каквито си искат. А на ЕС ще продават на високи цени, ако изобщо се съгласят да им продават. Да купуваш газ от Газпром е привилегия която трябва да се заслужи.