86

До $$$$

преди 1 година

Много сложни въпроси?

85

Анонимен

преди 1 година

Пуделът на Путин

84

...

преди 1 година

Ми видя се, че русия няма кой знае каква армия! доказа се, че танковете и абе по добре да не ги споменаваме щото тука п.ткинофилията ше почне да се увлажнява! Ракетите и и там нещата са от зле та кум зле! Корабите там те сами си потъват! самолети не видехме! Армията пък абе там е по-зле и от коработе даже! Но пък има п.ткинофилия която кат я слушаш и още малко и за 10 дни русия ше превземе украйна! И така вече близо 7 месеца! Та това е реалността и действителността!!

83

Анонимен

преди 1 година

Помня как Сддам Хюсеин по същия начин до последният си ден заплашваше и проклинаше американците И как щя л да ги победи И после се скри в една дупла в земята 1 на 1 метър от страй , но го измъкнаха и оттам и го обесиха Това чака и путинския режим

82

ХИЧ0

преди 1 година

Специална военна операция:бегай ,че стана лошо

81

до 86

преди 1 година

Украинците не искат пълна капитулация на Русия. Укранците искат мръcния рушки ботуш да се махне от територията им. Територията, която Русия гарантира след разпада на СССР и премахването на украинския ядрен арсенал.

80

$$$$????

преди 1 година

Много плюене. Всички Вие които пишете глупости моля да си сверите знанията и да прочетете малко ИСТИНСКА ИСТОРИЯ преди да плюете.В България е имало турско присъствие???? Може би сте съгласи с това виждане?? Отговорете си на въпроса защо започна всичко това,каква ИСТОРИЯ И НАСЕЛЕНИЕ ИМА в Украйна.Кои иска да продължи този конфликт,имало ли е такава подръжка в другите регионални конфликти Какво се цели с това???

79

до реалист

преди 1 година

Когато преди години бях в Русия прочетох спомените на полк.Филатов-вече покойник- от НКВД издадени от Самиздат!Плюс фотографии!По-страшно нещо в живота си не бях чел!Така че мнението на разни бобипръдльовци за мен е без значение!

78

Анонимен

преди 1 година

....НО НЕ УКРАИНЦИТЕ СА АГРЕСОРИТЕ, НЕ ТЕ НАПАДНАХА РУСИЯ, НО СЛУШАЙКИ ИМ УСУКАНИТЕ ТВЪРДЕНИЯ ТРЯБВА ДА ЗАКЛЮЧИМ ЧЕ В УКРАЙНА ЖИВЕЕ СТРАНЕН РЕЖИМ, ЧЕ ТАМ НЕ ЖИВЕЕХА СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ХОРА, А ТЕ ЛЕСНО МОЖЕХА ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА- ПРИБИРАТ 8 000 000 РУСНАЦИ, ТАКА КАК ИЗРАЕЛ ДАВАШЕ ПО 25 000 ДОЛАРА ЗА ВСЕКИ КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА СЕ ЗАСЕЛИ В ИЗРАЕЛ.

77

До 91

преди 1 година

До 3-4 дни, нали?

76

Риза с дълги ръкави

преди 1 година

Стая с омекотени стени и бдителни яки санитари, да не вземе да мине към самонараняване и самоосакатяване, защото при такива тежки психични проблеми и това се случва. Особено ако чуе още някоя новина за "стратегическо изравняване на фронтовата линия" и "отстъпление за укрепване на отбранителните позиции". И ако се замисли що тъй само една пета от руските избиратели си направиха труда да участват в оперетата "местни избори с вече написани резултати".

75

Анонимен

преди 1 година

Скоро краварската колония Окраина ще бъде закрита. Завинаги!

74

Модерен ляв

преди 1 година

И Русия сън тайм люн...

73

Анонимен

преди 1 година

Нато колко издържа срещу талибаните ??? Колко може да издържи срещу Русия ??? Не че и руснаците са стока но така или иначе нато не може да издържи повече от три години според мене . Това са си рускоговорящи територии и те ще се върнат в Русия . Това което трябва да направи русия да не продава енергоносители и ресурси на запада . Те точно на това разчитат . Спреш ли им това и рухват.

72

Анонимен

преди 1 година

После, Зеленски бил наркоман ха ха.

71

Анонимен

преди 1 година

Руснаците искат пълна капитулация на Украйна, украинците искат пълна капитулация на Русия ... интересно, интересно ...

70

гларус

преди 1 година

Дали е война или военна операция не знам и не ме интересува,обаче това лято там в Украйна докато се бомбят ние тук в Поморие направо им обърнахме хастарите на рускините и украинките.И то за без пари.Порция цаца,две водки Савой и едни пържени картофи и няма отърване после.А изкараш ли на масата калмари,миди,раци и шише узо няколко пъти става женски бой.Тръгваш към тоалетната и след тебе напират девушките да влизат и да помагат.

69

реалист

преди 1 година

А, боби пак е избягал от клиниката и както винаги започва да отговаря на всеки с някакви глу.пости, които изобщо не ни интересуват.

68

Анонимен

преди 1 година

Защо неговия син не е на фронта в Украйна?

67

сталин

преди 1 година

До 74. Ох, боби, бобчо. Както винаги го правиш - подбрани удобни аргументи, поднесени избирателно и тенденциозно. Питай милионите украинци, умрели от глад и тогава се плюнчи по сайтовете, гнусен кремълски лиззач.