81

Анонимен

преди 1 година

Има си партньори Русия, не се притеснявай. Около 50 страни от 193 са налижили санкции. Тоест ти нямаш партньори, не Русия. Колкото и да тролиш си оставаш 15 процента. А Г20 даже нарита Г7. Така че фори не си 15 % а точно 7 държави, другото е сателити до тия 15%.

80

Vol'Jin

преди 1 година

Сега да видим защо този делегиран сатър (не е бюджет, а е брадва над главите ни) е акт на война срещу образованието , изкуството и т.н Срещу образователни процеси от какъвто и да е тип - ами всеки ученик носи пари, ученика смята, че той е центъра на света и когато му скимне трансфер, подигравки към учителя и сложно е .... Сега няма европейска държава където финансирането на публичното образование да е такова, че овцата да плаща заплатата на касапина ... И изобщо метафората защо трябва да е така?

79

Анонимен

преди 1 година

До 98. До там ли стига интелекта ти, приятелю, да е з.дникът ти на топло. Газ е нужен не само през зимата. Нужен е и за производствения процес на изключително много предприятия. Зимата криво-ляво ще я изкараш, но ще закъсаш за много други неща.

78

Добре защо

преди 1 година

И Лукашенко не се е включил и стои в страни ? Защо Кадиров се оттегля? Защо Медведев спря да се надува и заплашва? Защо руската преса заглъхна за военната операция а украинската е в еуфория? Защо Китай се дистанцира от Руската инвазия въпреки че самите те са военно в обтегнати взаимоотношения с САЩ? Защо Нато приема нови членове и се увеличава и засилено се въоръжава? Защо Русия изостави Армения въпреки че имат военен договор за защита ? Защо Израел нападна Асад въпреки протестите на Русия ?

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 Виж какви партньори си има Русия. Сирия, Венецуела, С.Кореа..... Все "демокрации" със "свободни хора". Айде ние ще си седим с гадната демокрация, пък нека ни е гадно. Русоробите да си врякат

76

Анонимен

преди 1 година

Митичният "край на Европа/ЕС" е видим винаги само от територията на русия и винаги е в неопределен момент в бъдещето. В същото време краят на руската федерация е доста по-видим и осезаем за целия останал свят. Затова Сърбия започна да се дърпа и да се прави на ударена, затова и Китай се дърпа вече и открито критикува джуджака, затова и Иран им пращат дефектни дронове, затова и Турция, въпреки че се опитва да седи на два стола, официално подкрепи Украйна. Джуджака срина малкото останало от рф.

75

Vol'Jin

преди 1 година

Не ние българските учители решихме, че тая ситуация трябва да се прекрати и тъй като тези фразеологизми тристранен диалог - държава,работодател, учители не включва негласният четвърти участник - община (който си има трети, четвърти, пети план)решихме да се предадем на Трибунала в Хага. И ще ви обясня защо! Първо едни нормативи създават много неприятна дискриминация по псевдонаучен и антиартистичен принцип и антиобразователен. И второ не ни харесва делегирания сатър над главите ни , защото ...

74

Анонимен

преди 1 година

До Сълза и смях 89. Досега Европа се справяше чудесно благодарение на награбеното от своите колонии. Смяташе да направи колония и от Русия, но не стана. Освен това Русия започна да им пречи и другаде по света(Сирия, Венецуела). Така, че на твое място не бих бил такъв оптимист. Впрочем, времето ще покаже. Колкото до това, че не искат руски петрол и газ, не е вярно. Искат ги. И много други неща искат, но безплатно.

73

Cartman1912

преди 1 година

Руската пропаганда е упражнение за *** оти. За всяка злина направена от Русия отговора на пропагандата им е да повтарят многократно как другите са виновни.

72

до 93

преди 1 година

партия Възражде предизвиква единствено погнуса. Защо--- защото призовавахте против ваксинициите, а вие първи се ваксинирахте, защото имахте семейства. Защото щяхте да върнете субсидията, а Копейкин си напави плжен дворец. Защото никаго не сте защитавали националния интерес, а само интереса на платеца ви--путинландия. Защото жалеете за санкциите срещу путин, а пренебрегвате страданията на милиони , смърта на стотици хиляди от войната, предизвикана от путин. Затова даже ме е гнус, да ви спомена.

71

>

преди 1 година

Русия нападна Украйна, въпреки че имаше меморандум да зачитат границите на Украйна. все пак това подписаха, когато Украйна и върна всички атомно бомби, защото бяха струпани в Украйна 1/3 от ядрения си арсенал, защото ВИНАГИ са мислели доброто на Западна Европа.

70

Защо ?

преди 1 година

Защото не ви търпи имперализма и агресията ли ? Като се махнете от Украйна и всичко ще приключи! Какво правите в една суверенна държава непоканени и с войските си ?

69

Анонимен

преди 1 година

До ВЪЗРАЖДАНЕ - я, ходи се лекувай, стига спами с израждането си

68

Анонимен

преди 1 година

Цирк,, Рассия"с клоуна Песков продължава да ни размива.

67

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Защо при споменаване на думата ВЪЗРАЖДАНЕ настава страх и ужас сред евронатегнатите? Нали са " безопасни" и т.н. блябля...Хахааааааа Споко и без бунт ше ви гътнем от топлите столчета и ще ви засилим към затвора. Списъкът е дълъг и разделен на подсписъци с професионално ориентирани престъпници- медийни, медицински, политически!

66

Сержант

преди 1 година

Ей, нагли си безобразие.

65

..

преди 1 година

все ми е тая.. живея на макс всеки ден харча за всичко и не ме инт.. в тоя побъркан свят всеки ден трябва да се живее като за последно. не цял живот да пестиш и накрая е така става нещо и кво ?! айде хубав ден отивам да се наям и напия

64

Анонимен

преди 1 година

Щом русофобът се паникьоса и слага фалшиви минуси, значи сме на прав път. Краят на ЕС наближава, както и на българските евронатегачи.

63

Анонимен

преди 1 година

До 78Долара умрял? В момента цената му е най-висисока за последните няколко години.

62

Анонимен

преди 1 година

До 76, спрете се с това Коце, не разбрахте ли че е проект на ГЕРБ и ДПС за обиране на протестния вот... Да си го чул някога да каже нещо против ДПС или гласовете от Турция? От предходните измислени патриоти поне казионно се заяждаха с ДПС, а тоя даже и това не смее