197

Анонимен

преди 1 година

203, вярно! Само че никога не сме имали дори един надежден съюзник, може би единствено Германия. Останалите - инглези, рашки, франсета - всичките са ни предавали.

196

Анонимен

преди 1 година

"Ей тия янки много глупави съхраняват секретни държавни архиви в университет"________Личи си, че четенето с разбиране не ти е силната страна. Няколко съобщения по-рано ти казах, че документът е част от поредица разсекретени архиви на Британския национален музей, тоест достъпни за широката публика :)

195

Анонимен

преди 1 година

"Русия е била против Съединението" - така е. Сърбия сме били на път да я окупираме цялата, ако Русия не ни е връчила нота да спрем или ще ни обявят война. И само защото сме попилели сръбската армия толкова категорично, сме си избоювали уважението на западните сили и са ни признали Съединението.

194

Анонимен

преди 1 година

На този пак му залепна релето...ядрени ,та ядрени...това са племе от безумци....

193

Анонимен

преди 1 година

Чорбаджиите са били готини хора - давали са златни грошове за априлското въстание. Повечето наши революционери са синове на заможни хора. Не проклинайте богатите!

192

Анонимен

преди 1 година

Абе болгарушки побъркани! Абе, племе неблагодарно и издуухано! Какви архиви, каква азбука, какви 5 лв. бе?! Дядо ви Вазов написа сума ти стихотворения, за да ви помнят прооостите краттуни, кой солдат се биеше на Шипка-Шейново и Плевна, за да не носите чаалма и Караибрахим да не ви бееси и кооли бре! Абе, племе издуухано, още 500 години Тусун бей да беснее над къщите ви бе, абе жените ви да ги опъва туурската ряязана каарагия бе! Руснаците им били виновни. Лош, лош, лош неблагодарен материал!

191

Анонимен

преди 1 година

Русия е била против Съединението, Австро-Унгария е насъсквала сърбите да ни нападат. Англичани и французи винаги са били против нас. И си вярваме, че имаме съюзници?!?!

190

П.К.

преди 1 година

Българите - чорбаджии наистина са кръстосвали турската империя надлъж и на шир. Те са били свободни за движение в цялата империя. Защото са били ушите и очите на поробителите. Затова НАРОДА БЪЛГАРСКИ ги е удостоил със званието чорбаджии - изед-ници.

189

Анонимен

преди 1 година

И какво ви е великото, щом трябва да разчитате на ядрени бомби, с които да плашите света? Дори и бедните индийци и севернокорейци могат да си правят такива оръжия и го правят. Нищо велико няма в това. Велико е да си сввтовна сила без тези оръжия. Да имаш модерна и силна армия и успешна икономика. Вие без ядрените си оръжия сте пълна нула.

188

Анонимен

преди 1 година

Много бих искал, който и да е от коментирашите, да имат смелостта да се изразят не пред компютъра или телефона- очи в очи. Както и да се научат да пишат грамотно!

187

До 190

преди 1 година

И същия Вазов проклина русия и руснаците, когато нахлуват в Добруджа през 1916.Руснаците са нация, а не народ.Няма руски народ ... има около 140 отделни поробени народи, които скоро ще си извоюват свободата от Мордор.И русия ни е освободила само от злато и пари, които е крадяла от нас.

186

Анонимен

преди 1 година

Щом Медведев ги говори тия, явно печелят военната операция.

185

Анонимен

преди 1 година

"Ахаа и 30 години по късно го съобщават баш с войната в Украйна."_________Всъщност го съобщиха преди да е започнала войната. Шпигел дори направи репортаж за това :)

184

Скворцов

преди 1 година

Надменен Медведев, ха престанете най-сетне с тая ваша мания за величие за 'ВЕЛИКА РУСИЯ " - на кого е нужна тя, освен на вас, жалки потомъци на велик народ ?! Направете най-сетне нещо положително, а не само да заплашвате, да нападате суверенни страни и да се стремите да унищожавате народи и държави ! Надминахте и Хитлер !!!

183

Анонимен

преди 1 година

Нищо велико няма в Русия!Ако нямаха ядрено оръжие до сега НАТО да са ги попиляли!С население по-малко от Бразилия или Нигерия,и с икономика на малка европейска държава направо не ги виждам!До 20-30 години Сибир ще е китайски,ония се заселват и работят много яко!

182

Анонимен

преди 1 година

До 183_____За документа пръв съобщи професор от Бостънския университет )))))Ахаа и 30 години по късно го съобщават баш с войната в Украйна.Ей тия янки много глупави съхраняват секретни държавни архиви в университет където всеки професор на руска убсидия, може да ги чете!

181

Анонимен

преди 1 година

Шизофреничен тип. Сами нападат и бомбардират чужда държава, обявявайки я за своя територия, после обвиняват североатлантическите страни, че искали да нападат Русия и да я раздробят на парчета....Болни руски мозъци!

180

Космонавт

преди 1 година

До Alaska is next Тази шаблонка си я набий във всички кратери. Освобождението на България (ако приемем, че е имало робство) е изцяло по заслуги на нашите революционери и герои - българи, български герои, финландци, украинци и тнт.. Копие на така нареченото освобождение можем да видим и днес в Украйна.

179

Анонимен

преди 1 година

Мда, 500 години турско ви бяха малко! Царю Руски Освободителю, защо ти трябваше да освобождаваш чаалмосаните болгарушки!? Остави го това племе на башибозука, да го колят и беесят, то е свикнало да прави бибиитки на господарите си!

178

До аляска

преди 1 година

Прадядо ми чорбаджии Хаджи Стефан от Казанлък, не е бил роб! И е ходил из цяла Европа! И не може крепостен мужик, да го освобождава!