76

Анонимен

преди 1 година

Ей, като започнат такива коментари? Изчерпали, свършили,приключили? Военната промишленост само това чака! Всяка война е манна небесна за производителите на оръжие! Жътвата е сега!

75

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че България не трябва да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и американските граждани може да си влизат свободно в България когато си поискат без виза. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партнъри и ние уважаваме техния избор, не се месим във вътрешните работи на нашите партнъри.

74

Анонимен

преди 1 година

Чакаме българите евроатлантици начело с Мишо Шамара да защитават нашите свободи. Мисля, че има вариант Мишо Шамара да е единствения *** минавал през армия, така че ще бъде перфектен войвода. Хайде всичкото евроатлантици заедно "ее-ее къде са Ви ръцете бе, ръцете си вдигнете бе, заради Ню Йорк, а не Варнааа"

73

Анонимен

преди 1 година

Руските боеприпаси вярно са в срок на годност! Я колко хубаво гърмят складовете им!

72

До 81

преди 1 година

Така кат та чета продължавам да мисля, че п.ткинофилият мисли няма и не е и имала! Да ти кажа то и рашистите не искат да ходят да се пуцат у украйна! Но пък познавам руснаци дето искат да идат да живеят я в париж я в лондон я в рим я в ню йорк! Амам ич не им се живее къде да е в русия! Та резонния ми въпрос е защо ти не идеш да се биеш в украйна! На таз? Аз искам на запад! Ти бегай у сибир! Щом си толкоз надъхан! Казат, че п.ткин плащал по 5000$ :))))))))) за войник! :)))))) Та?

71

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в САЩ е над 20%. Доларът умира.

70

Бай Иван 2

преди 1 година

Ама чакйте малко! Нали воюват Русия и Украйна,откаде на каде запсите на САЩ намаляват?Това е косвено признание ,че всъщност воюват Русия и САЩ.Украйна са само марионетка.

69

Факт е

преди 1 година

Факт е, че още в началото на операцията Русия унищожи един от най-добре защитените бумкери още от съветско време който се смяташе че ще издържи на всякакви ядрени удари и ядрена война. Унищожи го с лекота използвайки ракетата "Кинжал". Факт е, че Русия може да унищожи всички железопътни линии, пътища и мостов и да блокира всякакъв транспорт и доставка на западни ожъжия в Украйна. Но не го прави.

68

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямат проблеми с бързото производство на оръжие, такива проблеми има Русия. Когато се изтощят руските запаси Русия не е в състояние да ги възстанови бързо. Няма как да произвеждаш 3 танка седмично и да губиш за същото време по 100 и да успее Русия да компенсира загубите на фронта. За сведение на незнаещите, САЩ за последната година на ВСВ са произвели повече самолети от всички останали воюващи държави през цялата ВСВ война

67

трябва да помагаме

преди 1 година

Анналена Бербок: "Трябва да направим всичко за Украйна и няма никакво значение мнението на моите немски избиратели. Щом съм обещала на украинците, ще направя всичко възможно да го изпълня, а ние трябва да изтърпим". Нито един диктатор не си е позволявал да говори така презрително за народа и за избирателите - видео ***/kanzlerdaddy/2768 - Нито една фашискта медия във фашистка Германия и във фашистка Европа не отрази това изказване.

66

Анонимен

преди 1 година

Сега по есенните дъждове, украинските фермери ще дарят 200 - 300 руски танка на ВСУ. Пак е нещо.

65

Анонимен

преди 1 година

Всички боеприпаси имат срок на годност. Русия разполага с огромен аресенал от времето на СССР който вече става негоден с времето. Военната операция ще продължи докато и последния снаряд от съветско време не се изсипе над главите над украинските фашисти. (и докато последния завод в ЕС затвори). Русия прави рекордни печални във валута, Путин не бърза.

64

Якооо

преди 1 година

Сега ще се бият с тояги!

63

Анонимен

преди 1 година

Путин помля военните арсенали на източна Европа. А тъповатитe източни европейци сами му ги закараха да ги унищожи. И самолети, и танкове - цялата съветска военна техника става на скрап. А нова военна техника да се купува от САЩ на фантастични цени при тая криза, когато европейците миришат защото нямат пари за топла вода и душ, е меко казано безумие. Ама вие сериозно ли си мислехте, че с вашите оръжия ще спрете руснаците в Украйна! А Русия дори не е използвала и 15% от военния си потенциал. Къде са останалите 85%? Как ще бъдат използвани ако се наложи? Къде?

62

Анонимен

преди 1 година

"то газ има само в русия, то петрол има само в русия то въглища пак само в русия! Бря "хора" как пък една мисъл не ви минава през тез чутури бря!!!??" - Бря то оръжията без хора стрелят ли бе бря "guns don't kill people, people with guns kill people", бря. Украинците май в телеграма нещо отказват да се бият бря, като съберем останалите ресурси от останалия свят ще ходиш ли най-накрая в армията бря или ще защитаваш идеалите си само във форума бря?

61

Анонимен

преди 1 година

"Етническият състав на САЩ по време на 2СВ няма нищо общо с етническия състав на САЩ днес. САЩ са превзети отвътре от смесените раси. За ефективни бойни действия трябва дисциплина, каквато смесената раса няма." - Първо - РАСИСТКО! Второ - съкращенивеот е ВСВ, ама явно и твоят мозък е от "смесен" ...

60

До 69

преди 1 година

Добре де не можа ли сам да измислиш нещо ами се налага да ми копираш поста!!!?? Бах го бря п.ткинофили земите да се научите малко от малко бря!!! не е трудно сядаш и четеш! Бах го! Инак не знам също защо п.ткинофилията мисли, че може да мисли и мисли, че ресурси има само в русия!!!?? то газ има само в русия, то петрол има само в русия то въглища пак само в русия! Бря "хора" как пък една мисъл не ви минава през тез чутури бря!!!??

59

Анонимен

преди 1 година

"ЕС и САЩ имат БВП ОТ 42 ТРЛ" - От догодина като цените са двойни ще имаме БВП 84ТРЛ и какво от това като половината са от касови бележки за такси и доставки за пица доминос?

58

Анонимен

преди 1 година

До До 65 - Абе да, ама САЩ има Почти 31 трилиона дълг, дето няколко трилинчета се държи от тоя БРИКС ...

57

До 1

преди 1 година

И от Афганистан! И там остана бая оръжия за талибаните...