152

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще почне бягството от Европа към Сибир.

151

Анонимен

преди 1 година

До до крава предателитеБегаме, бе, около два милиона човека вече! Вие нещо не бегате в матушката, гледам....

150

тТт

преди 1 година

Как се вдигат цените в България ли? Видял търговеца Х, че търговеца У е вдигнал цената на своята стока А и той да не остане по-назад, вдига своята стока В. И така по цялата верига! И българинът, като потресаващо слаб купувач, купува като обезумял, защото "То щяло да се вдигне още" или " Ами те всички вдигат, нормална ви е цената"!!! Шарани и спекула колкото си искаш, ама малко ни е!!! Още може, ей!!! Ето сега през март, ако освободят цената и тока, тогава гледайте глад и мор!!!

149

101

преди 1 година

А таван на самоубийствата ще в Руската Федерация ще има ли?

148

Веселин 7112136860

преди 1 година

Тъй-като тук не видях информация,но е действително показателно какво се случва на границата,то Ви съветвам да изгледате видеот в "Блиц",което показвс как безпомощтността на ченгетата ни служи за гавра от страна на нахлуващите с позволението на рома Ердоган евреи с партизанско название "бежанци". А къде са протестите на ченгетата,за да си извоюват правото да стрелят срещу нарушаващите Българската граница чужденци? Аз не виждам полицията ни да има условия за действие.Като сервитьорки са.

147

русняк

преди 1 година

Абе и ние искаме таван на цената на водката ама нет

146

Анонимен

преди 1 година

Урсула ще мачка таралежи с гол Лайнeн съсухрен старчески газ :)

145

Гиб Мелсън

преди 1 година

Погледнах укаински вестник в Закарпатие по повод деня на траур обявен днес в Закарпатска област вследствие на избитите украински войни от 128 щурмова бригада участвала в контранастъплението на Зеленски.Прочетох и коментарите на украинците под статията за обяваване на траур.Ами да Ви кажа останах шокиран от коментарите. При украинците има по-малка цензура отколкото в нашите медии.Някои са гневни на Зелински и го наричат зелен презееррватив и никой не им трие коментарите, правел си пиар от гибелта

144

Таван на цените!

преди 1 година

Аз искам таван за цените на германските Мерцедеси и на американските самолети Боинг! 100 000 евро за Мерцедес и 100 000 000 долара за Боинг е престъплени! Искам мерцедеси по 10 евро и самолети Боинг по 1000 долара бройката с включени всички екстрил

143

шопендар

преди 1 година

вие не ги жалете германците,а се огледайте и ослушайте как ви манипулират,германия мляко 0,60 цента,хляб 0,60 0,80,яйца 1,00евро-10 броя,олио 1,60 е,нищо че купуват скъп петрол и газ.,и не се безпокойте че ще мръзнат.като чета злорадите коментари,е ясно че са от ниско платени тролчета,или от бедни духом ***.които искат да ни накарат да се кланяме на путин,ако не искаме да сме зле като германците

142

Анонимен

преди 1 година

На снимката имаме неадекватна пиянка

141

еУроидиот

преди 1 година

Европа сами се прецакаха още със Зелената сделка като почти спряха АЕЦ и ТЕЦ. Пролетта нямаше вятър за перките, лятото нямаше вода за ВЕЦ а зимата няма слънце за слънчеви огледала. После се отказаха от руски газ, обаче друг просто не достига, Норвегия не дават повече, американските гемии са малко. В резултат липса на газ и ток. Решиха да пуснат ТЕЦ обаче няма въглища защото затвориха мините. Купиха от Австралия но корабите не могат да влезат в реките заради сушата.Глупост след Глупост от Брюксел

140

рЯдкоземно

преди 1 година

До МАЙОРА - то и тука има диаманти ама не продаваме бижута. нали?

139

Пак по опорката?

преди 1 година

До Голям смях: Зеленият водород е като зеленият каменоядец. Няма такова животно в природата. Водородът не се бере по поляните. Ако всичко беше така лесно, хайде от утре да минаваме само на водород или на електромобили. А ток откъде? Реакторите за АЕЦ Белене си стоят опаковани.

138

МАЙОРА

преди 1 година

Кви са тия "рядкоземни" метали бе, вватник! БУХАХАХАХАХА Я кажи нещо дето го има само в сибирь и никъде другаде! :)))))) Ще си ядете прикладите в ккочината!

137

Оже по -голем смех

преди 1 година

До Голям смях: "Цивилизацията се развива. Фотоволтаик и зелен водород - горивото на бъдещето" А ЗА първото трябват редкоземни метали - ПАК от Русията, а за второто трябва МНОООГО ток - пак от ядрените реактори на Русията... ба таз цивилизация значи!

136

Анонимен

преди 1 година

Може да е трудно тази зима,но Европа ще се оправи,ще намери начин.Да не стане така после руснаците да се молят кой да им купува газта,защото без да изнася суровини с руската икономика е свършено.Рекетьори и изнудвачи!Абсолютно вярно- бензиностанция с ракети и нищо повече!

135

До крава предателите

преди 1 година

А вие *** чета краварски, кат е толкоз хубаво на запад що не сте там? Що не бегате от БГ в ЕС или САЩ, ? Ква ви е далаверата за жълти ценчета да драскате тука?

134

Голям смях

преди 1 година

Цивилизацията се развива. Фотоволтаик и зелен водород - горивото на бъдещето. А Песков и Путин да ядат пясък, да пият нефт и си лежат върху газа, това са стоки, които в бъдеще няма да се търсят.

133

Нищо ново

преди 1 година

До Хитрата ЕС сврака: Така е, но цената я плащаме всички. Малко са хората със заплати като на Урсула, Борел, и евродепутатите. За тях и двойно по-високи цени на бензина няма да са проблем.