24

Анонимен

преди 1 година

Машала евтинийка

23

Иво

преди 1 година

Има евтино има и скъпо! Но евтино и качествено няма никаде!

22

ха

преди 1 година

ся да попитам : някой нормален интересува ли се от това ? аз НЕ .

21

Майна

преди 1 година

Българската страна като част от ЕС НЕ РАЗРЕШАВА ТУРИЗЪМ В ТУРЦИЯ САМО С ЛИЧНА КАРТА. И да ви пуска гурската митница, българската няма да ви пусне. Особено пък автобуси!

20

Манчо от Манчестър

преди 1 година

Юруш на маслините !

19

Анонимен

преди 1 година

Плодове и зеленчуци дето купувате от комшиите са пръскани с препарати забранени за внос в ЕС.

18

Анонимен

преди 1 година

И отново не добре написана статия. Акцента трябва да е, че проблема идва от турските автобуси с гастербайтери пътуващи към Германия и други страни от Западна Европа. Заради тях са опашките. А проблема е от това, че тях ги допускат да минават бързо границата, а нашите автобуси стоят с часове.

17

Ходил в Едирне

преди 1 година

Турците вднигнаха цените. За да има смисъл, трябва наистина МНОГО да пазаруваш, за да си оправдае пътните разходи и чакането по границата.

16

Хмм

преди 1 година

Айде сега..един паспорт е супер евтин. Не ми се вярва това да е спирало хората до сега. Ако наистина пазаруват толкова, щяха да си избият цената на паспорта още на първото ходене. Иначе това чакане по границите с Турция и Гърция е ужасно, аз и затова винаги пътувам със самолет и препоръчвам на всеки, за чиято дестинация има удобни полети. За час, час и половина и си в Миконос, Истанбул и т.н. Няма жеги, чакане, изнервяне..

15

Анонимен

преди 1 година

На какво ли не са готови селяците от *** за да купят малко по евтин прах, олио или тоалетна хартия. Трябва да си почти без мозък да си причиняваш това.

14

Анонимен

преди 1 година

Спрете да ядете млечни продукти. Докато купувате ще вдигат. Бойкот на шшибаните търговци. Това е черна борса и тъъппто правителство на крадев спии и се чеше. Изобщо не им дреме, гледат да се подмажат на шутин за газа. Че ще има комисоонни в офщорките.

13

Симеон Първи

преди 1 година

Кардашлар;))) на мен гато през 894 г., ми преместиха тържището от Константинопол в Одрин, бая ги млатих ромеите при Булгарофигон. Затва ся, Ердоган има едно на ум и вика: "Раать бъди комшу, гел, гел, буйрунус";)))

12

обективен

преди 1 година

Ходих по работа в Истанбул и минах през Одрин.Наистина е по евтино НО НЕ ЧАК ТОЛКОЗ.За мен не си струва да бия толкоз път и нервите по границите и пътуването.Това за което ходят хората е заради преживяването и самочуствието да кажат че са пазарили в друга държава.Както и да се успокоят че са направили голяма далавера.Това е.

11

Марсел Попов

преди 1 година

Нито милиметър прогрес в мисленето на вмиpисаният Гандж, какъвто си е бил преди 300 години, такъв е и сега!

10

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Не си създавайте проблеми,не ходете по...фестивали в Турция и пазари в Одрин. Сега е пика на пътуващите от Германия около 3 милиона турци,да видят...родината си. Не им се пречкайте,че са...непредсказуеми. Не са култивирани,независимо,че някои са живели там по 20 -30 години. Нашите роми се...култивираха,тези не.

9

Чоко

преди 1 година

Втората половина на юли прекарах на почивка в Турция. За пръв път в живота ми не гледам цените преди да седна в което и да е заведение. Ядене и пиене за четирами на струва повече от 70-80 лева. Лекарствата са в пъти по-евтини. Дрехи, бельо, обувки просто без пари. Бензина беше 2,20 лева. Как да не ходиш в Турция ??

8

Анонимен

преди 1 година

фейкнюз

7

Мюмюн

преди 1 година

Взех си два чифта Adibas на добра цена, оригиналдъ!

6

Гост

преди 1 година

Ами вие виждали ли сте цените в магазина вчера в голяма немска верига не видях сирене под 18лв/кг

5

Анонимен

преди 1 година

Проблема не е в БГ туристите, а в гастербайтерите, които масово се връщат към Западна Европа. От там идват задръстванията и засиления трафик на автомобили и автобуси.