85

руската клоака

преди 1 година

е абсолютен въздух под налягане.

84

В 06:25

преди 1 година

Влизам в тоалетната......но не външната др0гаре.

83

j

преди 1 година

До Хаха Не бих лежал на това ухо аз...... Очакванията бяха, че само два месеца след така наречените тежки санкция, *** да са на улицата, гладни и жадни за сирене бри и френско шампанско, но някакси не се получи..... Най-прекарана от цялата ситуация след Украйна, е Европа и перспективите хич обнадеждаващи..... Съввсем близко е времето, в което ще видим 5000 USD за 1000 куб. м газ....

82

96 що да не свършил

преди 1 година

квасЪ в мАZкве

81

В 15,33

преди 1 година

Роскосмос изстрелва космическия апарат Артемис 1....

80

Тома Биков

преди 1 година

Добре, че ние пак ще получаваме евтин газ от нашите прятели, руснаците...

79

До 89 цицат

преди 1 година

Че кой им е подписвал на руснаците договорите?

78

По-добре

преди 1 година

Ужасен край, отколкото ужас без край....

77

Анонимен

преди 1 година

с путин без путин русия пое друга посока , да не я цицат западните либерасти, тях не ги мисли и сибир ще газифицират

76

До 86 Тръмп

преди 1 година

Те не са всички германци, а шпионката Меркел и сега полушпионът Шолц....

75

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че Гълъб Радев отказа танкерите с газ, защото му било скъпо, ама по днешни цени вече е евтино, пък и нямало слотове, защото нямало газ, нали ги бил отказал. Е сега като се вдигне газта още 2 пъти а той си обере крушите, със самолетно гориво от руския резидент ли ще се топлим?

74

Анонимен

преди 1 година

Тръмп като им каза на германците, че са много зависими от русия, те се смееха. Години нищо не правеха, освен да усилват тази зависимост.

73

Анонимен

преди 1 година

Новините в този сайт са обикновенни предъвкване на всеизвестни факти под слогана на слабоумно заглавие в полза на ***. Горната "новина" потвърждава това.

72

Георги

преди 1 година

Аз като бях дете повечето домакинства топлиха по една стая зимата. Една сутрин беше толкова студено, че водата в стаята беше замръзнала. Но като цяло зимата сме карали на 14-15 градуса. Като позатоплиш стига до 19-20. От кога го чакам това "пробуждане". Сега всички живеят в мета вселената. След няколко месеца като започнат да им тракат зъбите ще се събудят малко..

71

Анонимен

преди 1 година

България е руска колония, която някои искат да отърват от мечешката хватка! Тези, от гълъбарника, натискатв обратната посока! ИТН им съдейства!

70

Анонимен

преди 1 година

До младен Ще го продадеш,ако има на кой.Ако всички ти откажат високата цена какво ще правиш.Ще го гориш като рашките.Само,че ти вече ще си платил за него.При тях идва от нищото и могат да го горят.

69

Анонимен

преди 1 година

в България нпо тата на чуждестрани държави трябва да се забранят със закон и троловете дори тук ще спрат

68

Анонимен

преди 1 година

Докато Путин е на власт, зимите ще са студени, а невинни деца ще умират от бомбите му. Какво трябва да сторите - сами си преценете.

67

Анонимен

преди 1 година

тези които взимат решения ,санкциите не ги засягат , милионерите и милиардерите издържат и на тези сметки , затова на урсулата и лесно да тропа с краче , не мислят за хората тези , вообще не ги интересува , нима не знаят , че ще има фалити и бедни , знаят разбира се може би това е целта, да фалират независимите производители и да се настанят навсякъде те с едно световно правителство

66

Анонимен

преди 1 година

Нали глобално затопляне,защо се притесняват,ще ходят на плаж,няма да им трябва отопление!!!Нали учените тъй казват!!!