82

Анонимен

преди 2 години

Тектонични промени в целия свят. Русия е добре укрепена, добре защитена, добре осигурена с изобилие от ресусри, продоволствия и енергии. Русия освен това има нови силни съюзници (особено след авиошоуто на Нанси Пелоси), които не обичат запада. ЕС няма шанс.

81

Анонимен

преди 2 години

Русия е много малък играч в световната икономика. Да имат газ и до тук. . Една Берьозка. Нищо нямат крепостните селяни. Газ и оръжия. ВСИЧКО ДРУГО Е ВНЕСЕНО ОТ ЗАПАДА ИЛИ ИЗТОКА, НО ВИНАГИ ПО ЗАПАДНА ТЕХНОЛОГИЯ. Дори кремълските *** карат западни коли, ползват западни телефони, децата им учат на запад. И колкото да не му харесва на плоския путинофилски ***, това е ФАКТ

80

Анонимен

преди 2 години

Не само без руски, ами и без никакъв може да се справи. Първата стъпка е държавите да спрат да купуват газ за фирмите и частните клиенти, а те да си го доставят сами.

79

Анонимен

преди 2 години

До ццц - чак пък да се мре... ще бъде много неприятно, ще има студ, обедняване, болести, но и така се живее.

78

Анонимен

преди 2 години

Евросъюзът има само един ход за да се справи с Путин. Спира от раз всякакви закупки на газ и петрол с произход Русия.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 мдаа, САЩ , Англия , Франция , Германия - това са ни дружките . Русия каква дружка ни е. Да не забравяме ,че Англо-турската война през 1877-1878 , довела до освобождението на България от турското робство . А Русия - нищо . Как да ни е дружка. А сега виждаме ,че Западните ни дружки и САЩ непрекъснато ни помагат - къде да си з атрием енергетиката , къде С.С., къде икономиката , къде армията . Като член на ЕС , нямаме нужда от нищо . Останалите ни дават

76

Анонимен

преди 2 години

Тайван реално е блокиран. Без полупроводникови чипове и без руски метал автомобилната промишленост в ЕС спира. До сега се чакаше 2 години за нова кола, сега ще се чака по 5 години. Към това се добавя и резкия скок на разходите за производство заради скъпата енергия. Цените на колите вече стават недостъпни за населението на съюза.

75

?

преди 2 години

ГаZZ, думата на годината.Дори във филмите злият е по-силен с повече ресурси, ***, пари Газ.и тн.Ако лошия беше по-слаб и по-беден то нямаше да има катарзис.

74

ццц

преди 2 години

Явно ще се мре тая зима. Заминавам за Русия на сигурно. Който идва с мен да слага плюсове.

73

Анонимен

преди 2 години

Ами тъкмо се научило магарето да не яде и умряло..

72

Анонимен

преди 2 години

В края на юни Европейската комисия проведе закрито заседание, за да обсъди идеята за поемане на контрола върху кореспонденцията в най-популярните месинджъри (WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, Telegram и т.н.

71

Анонимен

преди 2 години

Ще се спасява по терлици и поединично, по линия на "стратегическото партньорство"...

70

Анонимен

преди 2 години

Зелената сделка се оказа пълен провал. Трилиони похарчени на вятъра, разрушавне на европейската енергетика - Европа е изостанала 50 години в енергийните технологии (но има технологии за кафеварки и перални с чипове с изкуствен интелект които стават безполезни). Към това се добавя енергийната криза и изтеглянето на Газпром от европейския пазар. Освен това Русия е изтегля от пазара с метали, минерални торове и туристическия пазар. Колапса на Европа е неизбежен, което вече се вижда в с първите признаци.

69

Анонимен

преди 2 години

До Мамбо италиано 80 Ккава Храна ве смотан. Ние може да си произвеждаме всичко. Русия да духа супата. Ако не беше иконимиката на Англия и Сащ през втората световна, Русия нямаше да издържи. Ама кой да чете

68

Анонимен

преди 2 години

Може да се справи но ще каже чао на индустрията и високия стандард на живот! Тази ера свършва..а ние в БГ даже и не успяхме да стигнеме високия стандарт на гивот преди да се сбогува Европа с него..

67

Анонимен

преди 2 години

Средни борсови цени за Европа от вчера,газ-3200$ за 1000 кубични метра,0.70$ за киловат ток,догодина до друга като ги видим реалност и тук как ли ще се справим???

66

Анонимен

преди 2 години

Догодина ще има глобална продоволствена криза, ако торове и селскостопански продукти от Русия и Украйна не стигнат безпрепятствено до световните пазари. За това предупреди генералният секретар на ООН Антонио Гутериш.

65

Мамбо италиано

преди 2 години

Ти остави газта, без топло и без икономика пак се живее. Страшно ще стане като започне продоволствената криза, защото и храната е от Русия. Освен студ ще има и глад, и болести, и висока смъртност, а населението на ЕС и без това е с отрицателен прираст в много страни.

64

Анонимен

преди 2 години

Русороба патриот, нищо, че всичките му националните герои са против Русия

63

Анонимен

преди 2 години

Този въпрос докато ни хареса отговорът "не" ли ще го задаваме всеки ден? Това е като ирландския референдум за ЕС, референдуми докато кажт д на демократичния ЕС.