59

Бачо Киро

преди 1 година

Лудостта май е заразна

58

Бай Дрън

преди 1 година

Подозирам, че няма да и остане време да издаде заповед за атака с ядрено оръжие. Но за пред масите става.

57

Анка Британка

преди 1 година

До АнонименПри тях няма лоялност, има сделка и манипулация.. не се поддавайте на думите им...не се ли запитахте защо не искат да членуват в нищото наречено Европйски съюз (ЕС)..ами защото Европа не може да се поддаде на тахната манипулация, през тази страна влизат и то съвсем легално хора с различни намерения, които могат да бъдат заплаха за ЕС...а една велика Германия и Франция няма да позволи това..а защо не една Турция и Русия..никой не слуша Великобритания, кото не е фактор в развитието.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 "какви са разликте между фашизма и абсолютната монархия, когато имаш тиранин на върха на системата?" Великобритания не е била абсолютна монархия от 300 години. :))))) А въпросът ти показва, че си нямаш и бегла представа от това какво е фашизъм. :)))

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 "Чиято подчинена територия е била толкова масивна" Кой бе? :))) Преди 100 години ли? :)))) Ти знаеш ли нещо за думичката цивилизационно развитие или мислиш, че си все още при кроманьонците? :)))

54

наблюдател

преди 1 година

Още една луда!

53

Анка Британка

преди 1 година

до анонимен 63,При тях не идват случайни хора, имат договори с бившите си колонии и техните управители да се грижат за народите им- т.нар Комъуелт, има националности и вероизповедания, които не се женат според християнските легални закони..и като се съберат и направят 5-6-7 деца, нямат брак и така самотната майка е осигурена с къща с 6-7 стаи.. а таткото и цялата рода идва да се радва на свободен живот във Велика Британия...специално отношение имат към източно европейците.

52

Анка Британка

преди 1 година

Ами те по цял ден се наливат с кафе и чай по офисите - ЗАЩОТО Е БЕЗПЛАТЕН И ШЕФА ГО ПРЕДОСТАВЯ...за биричката не знам - но съм виждала като се напият лягат по земята и танцуват някакав танц като че ли карат кану...а по нашето черноморие всеки е виждал разгулния им начин на живот, че след като се напият се разсъбличат и се разхождат голи сред рсторантите и хората които вечерят по плажнире ресторанти

51

Анонимен

преди 1 година

Това с употребата на ядреното оръжие не трябва да се употребява като дъвка.Путин се заканваше така и никак не е добре ако завалят още закани.Все пак държавите са символични,но планетата е обща,а това оръжие не е пистолетче!

50

666

преди 1 година

Все ей такива уро.....ди управляват света.....

49

Анонимен

преди 1 година

До Анка Британка 61 - Ами нормално! Как искаш да е? Идва някой случен и получава всички облаги? Ако ти имашмилиард лева, но си на мсъртния си одър, как ще онаправиш - ще искаш децата ти, приятелите ти и тези, които са били лоялни, да получат от наследстовто ти или ще го дадеш на всеки, който попита?

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 - 2 години живях там и само ще кажа, че чаят в 5 часа е заменен с първата бричка след работа, само дето има втора, трета, пета после ... Бая си къркат и те. ПИел само бира, ама като излукма 5-6 все ден, пак си е пиянка.

47

Анка Британка

преди 1 година

До АнонименТе не искат и да работят, Имат си един формуляр при апликация за работа, т.нар апликация за равнопиставеност, в който се отразява вероизповедание и националност, и само можете да си представите...ако човек е бритиш-бритиш е добре, хубава заплата получава и неработи....но ако е нещо по-различно от това..нещата са другопоставени....то манипулаторите така се разпознават и избягват да работят :)

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Британците пият по-малко от "трезвениците" като вас. Факт. Са, вие защо пиете, щом теорията ви е, че се пие от отчаяние .... :))))

45

Анонимен

преди 1 година

Най-големия колонист на планетата, чиято подчинена територия е била толкова масивна, че буквално винаги е било ден някъде на нея, просстираща владенията си на 6 континента, ще се кара на Русия, че имат конфликт с Държава, която я нямаше на картата преди 30 години? Алооо - Да ви напомням ли за Хонконг? За аборигените? За американските колонии? За Индия? Избихте и смачкахте култури на по хиляди години. Китай не може да се съвземе 250 години след вас.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 Не, не е, но не ти стига акъла, за да го разбереш. Биха Адолфчо и ще бият и тоя фашистки диктатор. :)))))))

43

Анонимен

преди 1 година

До Анка Британка - Еми нормално - не успяха ни секнат, ама сега трябва да работат с нас.

42

Анонимен

преди 1 година

До ZV Островът отдавна е като Сахара - само бурки и бедуини. Малцината останали рижави не-пустиняци се напиват до безпаметност от отчаяние.

41

Анонимен

преди 1 година

До до 42 - К Ми мъж съм ми! Борба, бокс и стрелба! Човек съм убивал! Паир правя! Жена ми ме слуша!Лщбовницата ме слуша! Аверите ме уважават и за мен ще убият, а аз за тях живота си давам! Само вие плачете тук! Ууу мъжленцата да сиепилират ръчкчите ууу да си говорят за чувствата, ууу да не се карат - Ти си слузестия, моето момичеее! И си жалкия! Бил ли си се някоаг? Или си "цивилизован и разумен" - АХХАХАХА другите думи за слаб и страхлив.

40

Анка Британка

преди 1 година

До !:Те не учат много, но са се специализирали да търсят всичко през търсачките ...даже техните доктори лекуват през Google.. а тази вероятно нищо не знае и за Балканите, едно време преди да влезем в така ненужния европйски съюз, по гарите във Великобритания, е бълавала информация срещу нас..а сега тези са ни огромни приятели- да обичаш врага си.