487

анонимен

преди 1 година

Искам да питам само едно - докога очевидно провалили се хора ще ни занимават със себе си и своите неадекватни анализи. Значи 7 месеца те се учили как да управляват, получили са слаб(2) и сега ще искат да повтарят годината. Много благодарности, но не ви искаме. Нито харвардските ви дипломи, нито промяната. Идете си с богом.

486

Ралица

преди 1 година

КИРОО КОГО ЛЪЖЕШ НЕЗНАМ КОГО КРАДЕШ ЗНАМ БЪЛГАРИТЕ НО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ОЩЕ ШАРАНИ КОИТО ЩЕ ПОДВЕДЕШ ДАЛИ ИМА ЗДРАВОМИСЛЕЩ БЪЛГАРИН ДА ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ШАЙКАТА ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА

485

Анонимен

преди 1 година

Тоя се надявам да забрави за власт, защото трябва вече да не се допуска до ръководни позиции. Майстор - лъжец и селски тарикат от Канада, стягай куфарите и си *** там, тук показа, че хабер нямаш от нуждите на България и на българите. Както пееше твоя приятел Слави "За крадец не ставаш сине..." много ти са плоски пинизите!

484

Анонимен

преди 1 година

Кире, това ти беше последната грешка на държавна работа. Фатална. Сега излез, вратата е там.

483

Анонимен

преди 1 година

А така, тия на наш гръб се научиха как да управляват. Айде сега да им простим, да забравим грешките и пак да си ги изберем. Джон Траволта е бита карта, въпросът е кой друг "Кирчо" ще ни плеснат след тези избори от Козяк. Щото "Кирчовци" като тоя са доста на опашката : )

482

юлиян

преди 1 година

Там е работата,че и ние вече те знаем.Имало е и по-нахални и дългоноси от теб,но по-елементарни сметкаджии,не сме имали.Не си читав,Кире,оди си.

481

Анонимен

преди 1 година

До БунтатаВярно е, че се хвалиха със социалните пакети, но за сметка на големи заеми. Да рпазсаваш пари без сметка не е сериозно. Кой ще плаща милиардите, които взеха назаем?

480

Анонимен

преди 1 година

504 Не като теб мисли Вьорнер, приятелят на Борисов и шеф на десните в ЕП. ГЕРБ е уважавана членка на ЕНП, а ПорноПартията е никой там. В България бандата на Киро ментата е истински розсипник на държавата

479

Анонимен

преди 1 година

441 Знаеш че чекмеджета, пачки, Барселона е фейк. Но провалът на Киро просто е жестоко реален. Народецът ни започна да го усеща на свой гръб. Дори служебните на Радев създадоха кризисен щаб, за да спасяват, де що може, след надменните лични некадърници и продажници от ПП.

478

Анонимен

преди 1 година

462 Не си си подредил добре мисълта. Вярно е, че Киро просто обяви война на законността и институциите в България. Втори път няма да има.

477

Анонимен

преди 1 година

на снимката типичен психопат, не са полезни за народа такива!

476

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ "Вярваме ти Кире и с удоволствие си харчим евтиния газ и си купуваме евтините дърва на Корнела." Благодарим и за евтиното олио,с което Корнелия щеше да залее България,и за евтините зеленчуци през лятото,и за поевтинелия хляб,и за увеличените минимални пенсии,и за евтините стоки и храни,и за договорените количества евтин газ! Благодарим ви и за ПРЕДАТЕЛСТВОТО на РОДИНАТА ни,за всекидневните лъжи...БЛАГОДАРИМ ви,"умни" харвардци,и повече не се показвайте! ДОСТАТЪЧНО,БЪРЗО ВИ СЕ НАСИТИХМЕ!

475

Анонимен

преди 1 година

До Анонименне,най простото е ти-кквата и ти го знаеш но интереса клати феса /ти-квата/

474

Проба- грешка

преди 1 година

Грешката ви беше, че се хвърлихте във властта без опит. Това, че сте завършили в чужбина не ви оправдава да се държите към българите презрително, като към а-б-о-р-и-г-н-и. има много млади хора с елитно образование в чужбина, но са възпитани, не са арогантни. Президентът ви даде зелена светлина, хората ви се доверихте, а вие злоупотребихте с властта. Не работихте за националните интереси. Просто прекалихте и върнахте страната години назад. Социалните дейности с к се хвалите са за сметка на заеми

473

Борилаа

преди 1 година

Кире, ако те сгази кола, няма един човек да се обърне даже да погледне. Толкова за народната любов. За тия престъпни грешки в съседна Румъния се лежи ефективно! Но ти ще се измъкнеш, ще си платиш - поне се скрий ЗАВИНАГИ. За тези 32 години не е имало толкова мразен политик, гарантирам ти!

472

Марш завинаги

преди 1 година

ТОЯ си е запиккал очите от наглост. Ти трябва да лежиш в затвора бе!

471

Николай Стоименов

преди 1 година

Да ние ще чакаме киро *** да управлява с проба грешка кражба

470

Не на Кирчо+Кокорчо

преди 1 година

Учил е в Харвард за мъжка секретарка на чии разноски? Америка за България или WEF? Станал милионер благодарение на човек на Сорос? С канадско гражданство и нарушение на Конституцията 'управлява" България? Не трябваше ли да получи присъда? "Коалиция" с Кокорчо и Славуца, които не крият своята обратна ориентация?

469

Баба Гица

преди 1 година

Киро,скрий се.Спри да лъжеш бре ***.Трябва да е много *** човек да ти се върже на плитките лъжи.Марш на село да копаш.Срам нямаш,свян нямаш и страх от Бога.Изчезвай безсрамник.Изчезни в дън земя измамнико! Цялата държава потопи.С години няма измъкване.

468

Румен

преди 1 година

Ок хубаво е че си признава за грешките,но нас това какво ни топли.Как я мислиш тая,като вкараш народа си и държавата в милярдни дългове и студена зима и чудовищна инфлация дали едно извинение стига.Та ти си за затвора ти и аверат ти изцъкления а не да управляваш.То бива гьон сурат но чак такова нахалство ме съм виждал.