20

Пламен Иванов

преди 1 година

Радев за изборите: "Трябва да бъде излъчено устойчиво мнозинство!"Трябва, но с такъв президент като вас е трудно постижимо! Президентът е обединител на нацията, а вашите действия през последните пет години показват точно обратното!Не е ли време да поемете своята отговорност и България да започне през октомври начисто!

19

Анонимен

преди 1 година

Единствените по-смешни от ГЕРБ, БСП и ДПС са техните сателити ПП, ДБ, ИТН. Гласувам за Възраждане не защото ги харесвам, а защото останалите 6 партии са от ясни по-ясни. Възраждане са кръгли нули, но другите са отявлени и доказани минуси.

18

Анонимен

преди 1 година

ЕТО КАКВО КАЗА ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ ДПС ПРЕДИ РАЗПУСКАНЕТО НА ПОСЛЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ:АЙДЕ ЧАО И ОКТОМВРИ МЕСЕЦ СЪЩИТЕ ПАК ТУКА В ТАЗИ СГРАДА!

17

Извод

преди 1 година

Ами като няма свестни играчи, за кого да се обединим? ПП за 7 месеца такава промяна направиха, че народът хвърляше снежни топки по тях и то на 3-ти март. ГЕРБ са натрупали огромна омраза през годините. БСП и те не са роза за мирисане с техните кражби на изложба. ИТН отхвърлиха два мандата, поднесени на тепсия. Възраждане са скрита лимонка, в добър или в лош смисъл, ще видим. ДБ и ДПС дори не заслужават внимание.

16

що направо

преди 1 година

Радеф не си го излъчи такова квото иска ами си играем на избори

15

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е ТУРСКИ САРАЙ ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ!

14

при ГРОБ

преди 1 година

негласувал = 50 лв глиба

13

1

преди 1 година

В демократичните държави изцяло машинното гласуване е забранено, пореди повишен рск от едри манипулации на вота. Това, че путиниста Радев се скъсва да го хвали само ме убеждава, какво се готви в България.

12

Анонимен

преди 1 година

Чорап такъв , събирай парцала и към москва ! Можеш да си вземеш и тиквата и сBинята и феcа с теб !

11

АНОНИМЕН

преди 1 година

ОТ ЗАГЛАВИЕТО СТАВА ЯСНО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ МАНИПУЛАЦИЙКА И ДА СЕ ПРЕЦАКА ИЗБИРАТЕЛЯ С 20% ИЗБРАНА ПАРТИИКА ПОБЕДИТЕЛ!! ЕВАЛА РАДЕФ!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя некадърник, слуга на мафията, е виновен за пропадането на България.

9

Анонимен

преди 1 година

Дали мнозинството ще е устойчиво или не, това го решава народа, по поръчка не става, ... колкото до машинния вот - това го има само в България, навсякъде по света гласуват с хартиени бюлетини, но явно някой е решил да открива топлата вода.

8

Алооо

преди 1 година

Който и да дойде е все тая. Всички са еднакви подл.ги и родоотстъпници, тъй че няма значение. Манг.лите ще изберат новото правителство така или иначе, щото според хората нямало смисъл да се гласува. От 1989 г. България не същестува БКП=БСП=СДС=НДСВ=ГЕРБ=ПП= следващите, които и да са, все тая. Докато тая комунистическа(по времето на соц тези лица са треторазрядни) пасмина не се изчисти, никога нямада се оправи България.

7

Анонимен

преди 1 година

30-35 % избирателна активност...парламент копи-пейст на миналия.още по-дълбока политическа криза!

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя почна да дава акъли как трябва да завършат изборите ли?

5

Анонимен

преди 1 година

И кой ще го излъчи туй мнозинство?От космоса ли?Най много 30% да гласуват..от тях по десетина процента за 3 партии(организирани престъпни групировки)!

4

Ельоменат

преди 1 година

Тоест трябва да има руско присъствие в парламент. Зеления чорап ще запали гражданска война октомври

3

Чо Банов

преди 1 година

Т.е. Радев казва, че ще има избори до дупка, защото това със стабилното мнозинство го няма на хоризонта.

2

Анонимен

преди 1 година

Крадев, твоя работа ли е да казваш какво мнозинство трябвало да се излъчи след демократични избори?!?? Я си гледай служебния гълабарник и не се меси където не ти е работа.

1

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Румба!