40

Джоко

преди 1 година

До "45 как да вярвам....." Ами никой не те бие по главата да вярваш ! Досега управляващите ти се иззсраха в гащите. Ще ти държи топло цяла зима...

39

Анонимен

преди 1 година

простт народ - посредника спечели, ние загубихме, и пак има газ ама скъп и всичко се казва с 10-20-30%. Гледам шоколадите бяха по 1.49 онзи ден са вече 2.25. Кирчоу що така бе? и си оставаме най-бедната държава в Европа и на едно място със Сомалия. Честито.

38

анонимен

преди 1 година

Сега им извадете кирливите ризи и стига са се правили на борци срещу корупцията. Това са клишета на които вече никой не вярва. Още гласувайте за тези мошеници! Вън!!! Все е било, ама така никога не е било :(

37

Анонимен

преди 1 година

За да приключи тази гавра с пенсионери и млади, осемдесет годишни да издевателстват над тях, а ние да им плащаме заплата, след като" прокуратурата "е от освидетелствани шизофреници, единствено трябва народът да се вдигне, да ги избеси и да разиграе на лотария имотите им

36

Анонимен

преди 1 година

Ако това в статията е вярно, излиза че българската индустрия ползва незначителни количества газ, а всичко отива в топлофикациите.

35

mazen

преди 1 година

Тоя се върна и веднага почна да говори за увеличения.Сметайте на кой интереса защитава и какви пари му дават под масата.

34

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза , цялото това врещене било за това кой да плати газта и топлото на почиващите си в Гърция софиенци

33

как да вярвам

преди 1 година

Никога не съм вярвал на Тиквата, как да вярвам на кадър на Тиквата? Ама бил компетентен. Нима някой е чувал за компетентен тиквен кадър? Ама бил честен. Нима някой е чувал за честен тиквен кадър? Ама за него нац. интерес бил над всичко. Нима някой е чувал тиквен кадър да се бори за нац. интерес? Та след всичко това...КАК ДА ВЯРВАМ НА ПРОФЕСОР ИВАНОВ?

32

До дам

преди 1 година

Е що в Германия бе? И в чукотка има чинии за миене. Мани го тоя прогнил запад.

31

верно

преди 1 година

а при боката какво миеше, клозети ли? ;)като си умен като папур, който и да е на власт, все на едно дередже ще си.

30

Анонимен

преди 1 година

до 37 Българка: а кой гласува за тях?? Айде сега на избортие мислете повече!

29

Човека каза

преди 1 година

Човека ви каза, Булгаргаз е трябвало веднага да подписва дългосрочно с Газпром и да кляка и ближе големия съветски.........И завой на Ляяяво!България май стана не надежден партньор на ЕС и НАТО

28

Биолог

преди 1 година

Напълно си го заслужаваме това.

27

Дам

преди 1 година

А социолозите очакват 10% поврче гласували за ПП ако това се случи по добре да ходим да миен чиний в германия

26

Анонимен

преди 1 година

Демек, ако софийското парно мине на вече купената рдф инсталация, ние ще имаме огромен излишък от газ и ще станем износител? Я да се провери кой саботира рдф инсталацията, за да ни държи зависими от Русия!

25

Opa

преди 1 година

Ясно, правителството на Руските матрьошки дойде. Ще плюят САЩ и договорите с ЕС и ще искат да плащаме ГАЗ в Рубли за да саботираме ЕС Това е резултата от падането на ПП с помощта и парите от Москва и Мафията.

24

Анонимен

преди 1 година

"Иванов съобщи, че "Булгаргаз" са купили руски газ чрез посредник и ни го препродават с 20 евро по-скъпо, като това може да се докаже с документи. По думите му и това е обяснението как за 3-4 месеца дружеството е изпаднало в 500 млн. лв. загуба."Мдааа, Кирчо и Кокорчо е.аха ***.ката на енергетиката и ни вкараха в огромна инфлация!!! Айде гласувайте пак за тези измамници, коитио ви бъркат дълбоко в джобовете!!!

23

Анонимен

преди 1 година

много ясно че фирмите на Кирчо (посредници) трябва да захлебят!

22

Един Българин

преди 1 година

До 15 И други градове имат топлофикация за съжаление на живеещите там, но е крайно време да се прекрати този комунистически рекет!

21

Зозо

преди 1 година

Преди време Боко като премахна посредниците в газа от БСП, комунистите ореваха света. Дойдоха ПП+БСП и ги върнаха веднага.