25

Анонимен

преди 1 година

"Херсонска област се дели на 4 областни градски окръга, 18 административни района, 9 града и 31 селища от градски тип." Аре мисирките пак яко ни излъгаха.

24

Strgosekretno e

преди 1 година

До АнонименНе са казани имената, защото е строго секретно и е хубаво да не казва публично. Дори няколко оркаински дивизии приближават в най-строгосекретен режим Москва....

23

Хърсев

преди 1 година

Рашистанците спешно прехвърлят войски от Донбас към Херсон, че падне ли Херсон, на кремлинското жуже му е спукана работата.

22

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече руски трупа в Украйна толкова по-добре за света

21

Анонимен

преди 1 година

Понеже съм скептичен и не вярвам на нищо в медиите, отидох в google maps и поразгледах, то няма общо толкова населени места в тая област бре.

20

Анонимен

преди 1 година

Освободител до освободителя в тази Украйна

19

Антифашист

преди 1 година

Поздравления на смелите войници , които изтласкват руслямските фашисти извън територията на свободна Европа.

18

Козарев

преди 1 година

До Анонимен 24, абе вие ватняците сте големи мyзовири, ако с 4 хаймерса единия от които унищожен взривиха над 20 склада с боеприпаси и гориво за две седмици, какво ли ще се случи ако станат десет примерно? Между другото склад с гориво в Макеевка е ударен тази нощ - голямо бум е имало и весели пламъци до сутринта.

17

Българин

преди 1 година

Пълни глупости. Я кажете поне едно населено място. За хората, които следят събитията, такива новини са пълни глупости. В момента запада хвърля едни пари в Украйна, без да вижда никакъв резултат. Украйна от няколко седмици говори за "позиционните успехи", за да може да оправдае пред "инвеститорите" някакъв напредък. Но такъв реално няма.

16

Анонимен

преди 1 година

Станаха за смях с тия ежечастни политкоректни сводки, гарнирани с броката на ковидясалите, които всеки отминава като експресен влак..Но така е ... трябва да си заработите кинтите-разбираемо е

15

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми кой-кво върнал - важно е да се стрелят напред-назад поне още 5 години. Едно на ръка, че 100-200-300 милиона трупа на фона на 8 милиарда е нищо, друго на ръка, че така много подпомагат икономиката на останалите 193 народа. Стискам палци винаги за губещия, за да има равновес. Най-добре е да си я разделим Украйна на 2, за да може да има за всяка страна по нещо. Стискам палци на Русия и НАТО, а Украйна... Все тая, щом не могат да се опълчат в Киев да ходят да ги отстрелват.

14

Х.Петров

преди 1 година

Мащабно контранастъплеие още няма. Позиционната война продължава с малък превес за Русия, който след доставката на Хамерсите стана наистина много малък и с риск да стане никакъв когато американското оръжие за Украйна достигне критична маса. Едва тогава може да очакваме истинско контранастъпление.

13

аа

преди 1 година

това някакви тъпизми ли са, прсто питам само

12

Анонимен

преди 1 година

16: Алексче мило мое, мали знаеш че ФАЩ са дали само 4 и едната вече е унищожена както и още една но няма потвърдени данни. Не знам какво мачкане става с 2 измислени системи, ДВЕ. Алексче събуди се от Холивудските бози който попиваш

11

Анонимен

преди 1 година

хахахаха, поредната пропаганда. Всъщност ако погледнете зад западната пропаганда се оказва че нищо не са върнали а продължават до отстъпват.

10

Анонимен

преди 1 година

Само в някой холивудски филм.

9

Анонимен

преди 1 година

Но не казват името на нито едно. И руснаците се чудят къде са. Настъпление? Накъде?

8

до 2

преди 1 година

А ЕГН-тата на живеещите не искаш ли?

7

Зозо

преди 1 година

Удри!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Абе, ако вървим назад по еволюционната стърбица не стигаме ли до момент, в който хората са всички от 1 място? Какви са тия думичщи украинци, руснаци, американци? Въртим го от тук от там, все еднакви ми изглеждат? Човека ли е най-пропадналото и промито животно на планетата земя или така ми се струва?