13

Анонимен

преди 1 година

До БСП са гадове.........Ама верно са за доктор-специалист! ПП се хвалят наляво/надясно и по света колко сме добре и колко много направили, БСП-то тук ореваха орталъка с техните добрини. Корнела като Кашпировски ни ги набива от тв екраните в главите, вече ме е страх телевизор да включа. Ама дебелокож народ, нищо добро не усетил и не разбрал. Немат късмет тия наши политикани, гОрките, на народ да попаднат, дето да им ръкопляска и благодари.

12

Анонимен

преди 1 година

като погледна към табелата с цената на бензина и газта, няма как да не се съглася че са променили българия

11

BG

преди 1 година

Червени б.....ци . Когато сте биле във властта България е била в криза. Спомени за Жан Виденов .

10

Анонимен

преди 1 година

Зад Нинова на трибуната (вижте на снимката тапет над статията) има надпис: 131 години БСП. Това е чиста шизофрения. Нинова с микрофона казва: "БСП е партия на 131 години." Нали нямали нищо общо с БКП? БСП Е ОСНОВАНА НА 3 АПРИЛ 1990 година. КАК БСП Е НА 131 ГОДИНИ? ИЛИ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВАТ,ЧЕ СА БКП С ПОДМЕНЕНО ИМЕ? Т.Живков в последното си интервю казва на Стойчо Керев: "АЗ НЕ ЗНАМ КОЛКО БКП ПАРТИИ ИМА". Живков с учудване го казва още на 3-та или 4-та минута от началото на последното интервю.

9

БСП са гадове

преди 1 година

Хи-хи-хи, ама тези наистина са за психиатър.

8

Анонимен

преди 1 година

Е те точно заради тази промяна БСП ще изтекат в канала и не само те.

7

Анонимен

преди 1 година

Радев даде на баджанака мантата щото му взе жената.

6

Анонимен

преди 1 година

БСП и ПП промениха България но в обратна посока и стигнахме дъното. Предизвикахте нечувани кризи и инфлация която в България е над 40%, а в другите държави на ЕС е едва 7%. Лошият" модел на ГЕРБ/Борисов издържа 12 години, а "добрият" модел на Промяната само 7 месеца! Толкова им бяха нефелните усилия, че нито можаха да разграждат, нито можаха да изграждат! Колко бездарен и некадърен трябва да си, за да се сгромолясаш толкова скоропостижно

5

Анонимен

преди 1 година

Нещо няма панорамни снимки както през други години. Сигурно феновете са им Много и от деменцирани младоци..Срам ги е да ги покажат.

4

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавате глупосттаНа един народ. Унищожиха си държавата с Чалга, рап и ФатмашкаВоенна диктатура, само за една-две години. Вместо да направят демокрация, като хората и да просперират, те се чудят какви безумни тоталитаризми да измислят. Управление с чалга, рап, глупости без аналог в целия свят. Направиха всички клоуни, рапъри, чалгари и Мишо Шамара депутати, да ги управляват, като чалготека.

3

Анонимен

преди 1 година

Поне 5 пъти:)))) т*лупи

2

Анонимен

преди 1 година

О променихте я, да. Пенсионерите скоро няма да могат да си позволят дори да дишат.

1

Анонимен

преди 1 година

На БСП да благодарим значи за рая, в който живеем от няколко месеца. Скоро ще теглим потребителски кредити, за да си плащаме тока. Ей на това се вика прогрес.