152

Анонимен

преди 1 година

Спрете да го наричате запис-излъчваше се директно по Дарик радио.Така че опорката че ГЕРБ ги е накиснала отпада,Ей невнятници !

151

ОВЧИ

преди 1 година

Така и така ни управляват отвън-поне да си провеждат изобрите там, за да не ги плащаме и тях . Про.ст народ-слаба държава!

150

Аз промяната

преди 1 година

НЕ Е ЗАПИС А ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ПОТРЕСАВАЩА КАК ПОДМЯНАТА СИ РАЗПРЕДЕЛЯ БАНИЦАТА КАК С БУХАЛКИ РЕПРЕСИИ ДА УНИЩОЖАВА ПРОТИВНИЦИТЕ СИ А ТЕ БЕЛИТЕ ДА ГРАБЯТ МУТРИ ВЪН ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ РАЗРУШИХТЕ БЪЛГАРИЯ БКП ПЪПЪ ДБ ЗАЕДНО ОТ ЕДИН ПРОИЗХОД СА ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ НЕОТЛОЖНО РАЗПУСКАНЕ НА МУТРИТЕ РАЗСЛЕДВАНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ

149

Нео

преди 1 година

Не може да се убие едно нещо два пъти!

148

Анонимен

преди 1 година

Бойкиев пусни записа от задната седалка на бобобоков като вземаш пари да разтуриш спец съда за да му паднат делата в канала.

147

Чувай уьо

преди 1 година

Най-гадното на тия маскари в това управление и както каза Ристю са измислянето на оневиняващи опорки! Записа е мега скандален, дори се чудя на техните слепи защитници. ДБ и ПП нищо не могат, нищо не знаят, само лъжат, манипулират и обвиняват. София ще остане на студено тая зима, cool A? С 30% намалена администрация? 3 тунела? 3 моста? 3 магистрали? Поне една пейка? Какво направиха? Само говорене и лапане! Ами ДжеймсКорп? Руския газ купуван през посредник с 30% нагоре? Още да изброяваме ли?

146

Големия скандал

преди 1 година

... в записа е, че "борците срещу мафията" ИТН са искали да си направят бухалка от КПКОНПИ, ако КПКОНПИ се превърне в такава. ТОВА е голямата новина. Втората по значимост новина от това "събитие" е, че дори НС не е в безопасност от методите на ДС на подслушване на партии. В случая явно с надеждата да излезе "компромат" направено и публично, но оказало се пълно ФИАСКО за ДС, защото ДБ се оказаха доста принципни в поведението си.

145

164 задника ти

преди 1 година

лъсна от външната тоалетна.

144

Анонимен

преди 1 година

Якото е че ИТН изчезвааат :)

143

Анонимен

преди 1 година

Лъсна истината, че ДБ, БСП и ПП са едни нагли, мазни лъжци и крадци, които само крадат народа си.

142

др0гаре

преди 1 година

колкото кюлчетата е "сензация", толкова и този "изтекъл" запис...вансеремУс.

141

Анонимен

преди 1 година

Руско-турската мафия (ДС, Радев, ДПС, ИТН) се гушнака с мутренската мафия на Банки, за да осъществят поредния ход във войната си срещу парламентаризма, само и само да извадят България от европейската й ориентация и да дадат властта на Радев, т.е. на Путин. Тролеите на двете мафии усилено хвърлят кал по ДБ, с надеждата хората да не гледат записа и да разберат какво наистина е станало, а само да прочетат внушенията им.

140

до 157

преди 1 година

Как и на какъв език трябва да се обясни от ДБ, че те не искат никакви "кресла" дори и на записа се разбра това ????

139

Кочо

преди 1 година

А режисьора от Банки през гъстия дим,гледа на всичко тих,невъзмутим!

138

Анонимен

преди 1 година

До до 146/154 "Те знаят, че ще се излъчва." Това е абсолютно невярно, и даже самите ти думи те опровергават. Защо Христо Иванов ще иска нещо да "бъде сваляно", ако е искал да бъде видяно? Както казах, СВЪРШИХА БАЛАМИТЕ, ТОШКО!

137

Анонимен

преди 1 година

Ами то ако няма нищо за готвене, как ще ги сготвят?

136

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си хамав, че да имаш надежди за кабинет в това НС?!

135

до 141

преди 1 година

Всяка партия си има зала бе мишок, и ДБ си бяха в тяхната зала ! Ако нямат свои зали къде стоят през почивните от половин час в коридора седнали по турски ли ?

134

Анонимен

преди 1 година

До 133 и аз попитах/147 "същото и др0гарете от ДС дружно ревнаха." И не е случайно. Тяхната реакция е ПОКАЗАТЕЛНА за това, че това е "специална операция" на ДС срещу парламентаризма: търсеха си как да саботират преговорите за правителство. Факта, че Славчо не коментира как така е искал да си направи бухалка от КПКОНПИ (нали уж щеше да бори мафията), а взе, че обяви че се оттегля от преговорите за правителство (най-наглото е, че цитира липса на морал в ДБ), е ясне знак каква е била целта.

133

до 146

преди 1 година

Целият лайф от зала Запад го слушахме на живо.Времетраенето беше 12:47. До момента когато влезе някой отвън и каза,че ги излъчват на живо.В този момент депутатката,която питаше обясняваше, че сега трябвало да платя цена за нещо, което не знаели дали ще се случи.Христо Ив. каза сега е важно да премахнем записа от Дарик радио.Иво Мирчев отиде до камерата и я изключи ръчно.Защо не изключиха камерата ръчно преди да започнат? Те знаят, че ще се излъчва.Кой ги заведе в тази зала?Някой вътр.ги сготви.