30

БАНко

преди 1 година

БЕЗСРАМНА НАТОВСКА ПРОПАГАНДА И ЦЕНЗУРА !!!

29

Анонимен

преди 1 година

Преди два дни гледах репортаж в Интернет, където точно тези райони, за които тук в писанието се леят крокодилски сълзи ги дадоха, че са пострадали от целенасочена бомбардировка от ВСУ. Те са бомбардирали паркинги на комбайни, силози за зърно и резервоари с гориво на по-големите фермери в района. Целта е проста - да не приберат житото или ако го приберат, да няма къде да го сложат. Фермерите писали на руснаците и им докараха 12 чисто нови комбайна и цистерни с гориво. Това е положението.

28

Птолемей

преди 1 година

Правили секс. Само пенсии тогава трябва да пращат. Дето им е умрял магазинера . Иначе върви доказвай че нямаш ни сестра ни брат .

27

Истината

преди 1 година

Защо лъжете ? Колкотони пъти да повторите тази долна укроамериканска лъжа тя няма да стане истина ! На всеки с поне капка мозък му е ясно, че полетата си ги минират украинските нацисти. И същите тези украински воено-престъпници ги палят!

26

Малко въпросче

преди 1 година

А тези 140 крави, теленца, и прочие хайван как един месец са живяли без храна в окупирания склад?

25

Зе

преди 1 година

Съжалявам, но мога да откликна емоционало. Вече не.Ужасите на войната вече станаха ежедневие. Просто новини. Украйна си има правителство и президент. Които да помагат на гражданите си. И Украйна воюва, не е беззащитна. Воюва и убива както войници, така и цивилни в ЛДНР.

24

БГгражданин

преди 1 година

Никой няма право да прекроява граници на държави и да определя съдбата на народите им дори и да са ви платили да си го мислите. А факта че позволявате да ви променят мисленето с пари е ужасно трагичен и показва в какви долнисъщества сте превърнати - ***. Същества без личност. Украйна можеше да се намира на съвсем друго място и да не е съсед с рашисткия мордор. Тогава нямаше да има "Майдан", защото нямаше да има Злобно джудже с армия от крепостни ***, които да им пречат да изберат своя път.

23

Някой

преди 1 година

Тя Украйна никога не е била житницата на света! Русия и Сащ произвеждат най-много!

22

Анонимен

преди 1 година

И ето го поредното лъжливо писание от западната пропаганда, което преведено и леко притоплено ни го сервират тук, с поредната лъжа лъжа в него! Украйна не е била и не е житницата на света, както ни будалкат тук! Да те са голям производител на жито, но произведеното от тях не преобладава над всички останали. Русия произвежда много повече от тях, САЩ произвеждат много повече от тях и Аржентина произвежда много повече от тях. Украйна произвежда няколко 1 - 3 процента от житото но тук я славославят

21

Анонимен

преди 1 година

След като гледах в телеграм как украински ми-24 съзнателно пуска лъжливи цели над едно поле с жито, за да го запали, тия пасквили изощбо не мога да ги взема насериозно (дори и без да бях гледал клипа)

20

Кирхов

преди 1 година

Щом толкова много абракадабра Затова пък насипано с чарпака. А у нас не е така. Излиза един чичко с една кака и казват с гробовен глас . Има шап и свински грип . Избийте си добитъка иначе..вия си знаете ли ще ви се случи. И идват едни и те ги избиват. Сълзи на очи. След туй излизат пак и казват страшни ковиди има затваряме ви и с намордници само и гък да няма. И почва вноса на динозавърско древно от зад атлантика. Ей тъй са прави значи.

19

Анонимен

преди 1 година

Много лоши тез руснаци, бе! А украинците - направо ангели. Полетата сами си ги минираха, сега ревЪт.

18

към 8

преди 1 година

Пиндостанската военна индустрия е готова да инвестира предварително за разширяване на производството, но се нуждае от индикация, че ако всичко бъде изградено и произведено, търсенето ще бъде гарантирано. Зе-клоунът е на този пост, за да осигури продължителното търсене на пиндостански оръжейни системи.

17

Пурко

преди 1 година

Укри,укри чавка ви е изпила мозъците.Щели да победят Русия!!!!!Как се побеждава ядрена сила???Да би мирно седяло,не би чудо видяло.Когато Америка ви насъскваше и въоръжаваше бяхте големи бабаити.А Минските споразумения кой не спазваше,по заповед на американците? Осем години кой бомбардираше и избиваше сънародниците си в Донбас??????

16

към 8

преди 1 година

Преди седмица получихме частичен отговор на въпроса "Защо Зе-клоунът жертва украинския народ, продължавайки тази безмислена съпротива". В интервю във Financial Times, главният изпълнителен директор на Northrop Grumman Кейти Уордън каза Най-важното сега е да получим ясни сигнали за нивото на търсене, дългосрочните ангажименти (за доставка на оръжие на Киев) и колко интензивно ще бъдат използвани съществуващите резерви. /следва/

15

Анонимен

преди 1 година

Какво значи"поне една изнасилена жена от селото"?Има и други ама не си признават или фермерката жали,че е прескочена?

14

Сийка

преди 1 година

Како ***, не се натискай толкова да си една от "първите" на соросоидната ви хранилка, защото наближават избори след които нещата в страната ще се променят драстично ! И особено с настъпването на гладната и студена зима у нас. Тогава такива като теб неминуемо ще се радват, ако ги приематза контрольорки в градския транспорт !

13

Анонимен

преди 1 година

Така е при диктаторите комунисти . Мразят всеки който е частник и работи за себе си, а не за диктатора и партията. По тази причина стрелят по фермите и земеделците. Унищожава им инструменти техника или я крадат за да не са работоспособни.

12

Обратен ефект.

преди 1 година

Ето такива "много правилни" статии отвращават хората и по времето на Ковида,и от денацификацията на Украйна и затова подкрепата на зеленчука и украинските фашисти е нулева.

11

Анонимен

преди 1 година

Поредния фейк.