167

Анонимен

преди 2 години

Кои ще го осъдят тези дето правят ге й парада в Берлин ли. Каква щее присъдата със голите за дници ли ще го бият. Или ще го застрелят с меките пищови. Я най добре да му направят една ветърна мелница те за това са родени.

166

Анонимен

преди 2 години

Путин може да бъде съден и задочно. Даже е за предпочитане, защото всеки, който застане на негова страна, ще е обявен за помагач на военнопрестъпник. Т.е. под закона ще попаднат много повече хора. Светът им ще отеснее. За путинофилите е по-добре Путин да се яви на място за да не пострадат и те. Ми да!

165

На

преди 2 години

Наистина не вярвам ядрена сила, САЩ, Обединеното кралство или Франция да започнат подобна простотия. Наистина се наиграха и е време да шибнат един зад врата на зеления самозабравил се диктатор. Тоя откачалник тласка света към ТСВ. Живее с болните фантазии, че благодарение на него РФ ще се разпадне. На Путин накрая няма да му издържат нервите. А болшинството граждани на РФ явно подкрепят властта, иначе да са дигнали революция. Украинците да го разкарат зеления, иначе кошмарът няма да свърши.

164

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Русия призна независимостта на ДНР и ЛНР. Следователно навлезе в техните територии. Следователно няма агресия към Украйна.

163

А русофилЕте кагда

преди 2 години

.

162

раковото гномче

преди 2 години

Милошевич те чака.

161

Анонимен

преди 2 години

Неее, кой ще храни Копейкин, Малинов, Бареков и Йончева? Сакън!

160

Анонимен

преди 2 години

''САЩ засилват военнат си подкрепа за Украйна , Зеленски благодари ''

159

Анонимен

преди 2 години

Тактиката е една и съща създават някъде конфликт и после ако някой им отговори следва съд и тук по същия начин. Малките държави лесно ги принуждават но с Русия няма как да се случи. Един и същ сценарии го играят американците.

158

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как ще го направят и какво ги е спирало досега.

157

до Алекс

преди 2 години

За престъпленията съм съгласен, но искам УСА, Англия, Франция и Германия наравно с Путин!

156

Анонимен

преди 2 години

Америка не спря да лъже всички свои "приятели". Не знам как още се намират балъци тепърва да се връзват.

155

Алекс

преди 2 години

Руските военнопрестъпници начело с изперкалото джудже задължително трябва да получат присъди.

154

Анонимен

преди 2 години

Трибунала и кладата явно ще са в Берлин , вече са се подготвили 150 000 съдебни заседатели - Малко са голички , но това не бива да ни разсейва от важната задача и го отдаваме на горещините !

153

Месстя

преди 2 години

Те и мравките пред блока сигурно са ме осъдили вече и издали заповед за ареста ми след като ги газя всяка сутрин ама аз от къде да знам пусто....

152

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Цонева, за каква Украйна бълнувате? Вие много добре разбирате, че става въпрос за актьора влезъл в обувките на президент и вече изпаднал в делириум от участта, която го очаква, паникьосъл се от изхода на войната,когато Украйна няма да има, зове за Международен съд! Щом уволни гл.прокурорка и шефа на службата за безопасност на държавата, този човек вече е в паника,която ще премине в лудост. Дето се казва, с подмяна на една дума: Финита ла трагедия!

151

Анонимен

преди 2 години

Ето те вече в Берлин празнуват победата на Украина и това че ще осъдят Путин ! Даже един от съдебните заседатели държи плакат : " I (сърчице) cock .." - КРАСОТА какво да го правиш , как да не ти се разтупа сърцето ?!

150

Анонимен

преди 2 години

Путин не е ходил в Ирак а в Иран, но ти дори не правиш разлика, но трролиш

149

без майтап

преди 2 години

Чел съм обвинения срещу Буш-СТАРШИ че превзел Кувейт и нарочно спрял за да може Сама Хюсеин да избие 500 000 възстанали срещу него. иракчани

148

Аз

преди 2 години

Тия малорусите съвсем са изкукуригали.догодина като няма Украйна,кой ще го е грижа