292

хаха

преди 1 година

Медведка, Европа и в частност държавите от хитлеристката коалиция са били в много по-незавидно положение след края на войната, отколкото са сега. Резултата го знаем за 40 години - Германия, Италия, Франция къде бяха като падна комунизма през 89-та. Така че айде не ни бери грижата. Пак ще се оправим.

291

Анонимен

преди 1 година

До Само Путин Оле Те си мислеха, че ще завладеят Украйна за няколко дена, ще поставят марионетно правителство, и докато дойде лятото вече ще добиват газ в Донбас :)))) Горките руски нацисти.

290

Анонимен

преди 1 година

Тя Русия за нищо не е виновна. Все някой друг им е виновен и рашистите се чудят как да лъжат и да оправдаят агресията си в Украйна.

289

Само Путин Оле

преди 1 година

Ако руснаците имаха акъл да започнат войната преди зимата може би имаха някакъв шанс . Ама да си толкова *** че да изнудваш със студена зима богати страни февруари и да очакваш че няма да се оправят до зимата вече говори за ограничена умствена възможност

288

Очертава се

преди 1 година

скоро в Москва да се говори украински.

287

Натовеца

преди 1 година

Русия ликвидира всеки ден американци ,англичани ,поляци и шведи в Уркайна !Превръща всяка западна гнилоч във полезна наторителна гнилоч :)

286

Анонимен

преди 1 година

По ниския от Путин отново се изказа неподготвен :)))

285

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 317 "Щом твърдиш, че Виетнам и САЩ са съюзници явно си спешен случай" Щом твърдиш обратното имаш нужда да се посъветваш с очен лекар. :)))

284

Анонимен

преди 1 година

Русия си намери майстора в Украйна няма да успеят да ги подчинят вече видяхме и чухме достатъчно от Кремъл Дойдоха в Украйна като аслани и ще се приберат като посрани бълг.поговорка

283

Anatoli

преди 1 година

Ще ,Ще Ще ! ... ама може и да не мръзнат и да си доставят нужното- все пак говорим за цивилизования свят който си решава проблемите а не се стряска от заплахи. Нека да гледаме зимата- бас държа че ще сме си подредили двора всички европейци и ми е любопитно и чакам с нетърпение да видя Путинската пропаганда каква песен ще запее тогава

282

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 312 Русофилите от Испания, Франция, Германия, Великобритания, САЩ, та даже и от България ЗНАЯТ, че в Русия е ПРЕКРАСНО да се живее. Чакаме потвърждение на място от русофилите от Новоросийск, Владивосток, Норилск, Спаск, Камсамольск на Амур и Воскресенск да потвърдят. Лоудинг ....... лоудинг ..... :)))))

281

Анонимен

преди 1 година

301 ЕС има санкци и не пуска Руснаци :) но те бягат накъде им видят очите само да се отърват от Русия диктатор

280

Българин

преди 1 година

Българите безусловно подкрепяме братския Украински народ! Дръжте се братушки, ще удържите набезите на руските фашисти! Бог да ви пази!

279

Дядя Путин

преди 1 година

Та, предния път написах диалога към снимката, *** към Митито Мечоков:внимавай гледай, някой, ако запали цигара да не си хвърли фаса на земята, че знаеш ко става...., да не се повтарям, нали...

278

Анонимен

преди 1 година

Точно.

277

Списъка Медведев 2

преди 1 година

9.В 2014 година с нормални избори Украинския народ изгони Руската Марионетка Янукович!Оттогава вас Ви тресе злоба и е една от причините за тази грозна война.Тоест как така ще искат да се откачат от Вас?Как смеят?10.Врезултат на това Украйна ще затвърди своята държавност и ще излезе много по-силна и единна от тази война.11.И да ще има съд!Ще има съд за Руските военнопрестъпници в Хага.Гответе се!

276

Анонимен

преди 1 година

До до 291/302 Бегат, тия които имат визи. :)))))) За България също им трябват визи :)))))))))))

275

МАЙОРА

преди 1 година

Не знам дали знаете, но няма пиратски филми на руски само със субтитри! Такова чуде не е виждано в Интернет! Всички филми по руските телевизии и пиратски филми на руски са с дублаж на превода! Причината е, че повечето руснаци не могат да четат толкова бързо, защото са полуграмотни! Инфото ми е от руснак! Не е шега!

274

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 298 Мисля, че проблема идва от устройството което контролира сетивата. :)))) Като чипа е повреден и машинката не функционира. :))))

273

По списъка на Медвед

преди 1 година

1."Европейските Глупчовци' поумняха и вече не искат руски газ.2.Тази и другата може да мръзнат,после Русия ще си яде ушите,защото няма газ-няма денги.3.Има наслагване на фактори и ще се преодолее.4.По-скоро Русия губи милиарди от изтегляне на компании и доверие.5.Русия пък си е избрала Президент терорист без деменция.6.По-скоро Русия е изгубила ума си.7.Нищо не манипулират и ще има фондове за възстановяване на Украйна.8.Никой не Ви е крив,ето и Швеция и Финландия искат в НАТО.