58

Анонимен

преди 1 година

Това не са лидери,а кланящи се на САЩ марионетки без да мислят за народа си. Сами отрязаха клона на който седят. Америка постигна своето, долара се изравни с еврото и на тях не им пука за Европа. Всички уж лидери трябва сами да си тръгнат поради некадърност да мислят и да защитават хората си. Глад, студ, безработица и скъп живот заради безумието им.

57

МАЙОРА

преди 1 година

Ботокса е едно дребно рекетьорче! Свърши неговата!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 "САЩ унищожи Европа ." САЩ за пореден път ще спаси Евроипа от собствената си глупост да остави нацистки диктатор да има такова влияние в нея, срещу малко по-евтина газ. :)))) САЩ за пореден път ще спаси света от нацистката чума.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - Путин НЯМА да нападне нито една Европейска държава и можете да сте сигурен в това !Западният свят се базира на потребление , а то е свързано с производство и ресурси , и влиянието в световен мащаб ще е за тези които ги имат ! Европа се напълни с неграмотници от вскъде , заради глупави политики , ресурсите са малко , а населението е глезено и мързеливо ! Американците не случайно искат забрана за абортите - Трябват нови сили , способни за работа и армия , с дърти дебелаци заникъде

54

Анонимен

преди 1 година

САЩ с един замах похарчиха марионетките си в ЕС и голяма част от европейските стада. Ако опасността не си е струвала, това е изключително глупаво. Ако опасността си е струвала, значи вече нищо няма значение. Защото рискът не спечели.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 "Те се къпят в хотелите и басейните и пак иска газ." Отчаян си :))))

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "че едно от петте най-големи находища на газ в света Русия" Абе, Кирето каза "бензиноколонка", но и твоята версия става: "газонаходище с ракети" звучи също толкова точно :)))))

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Те се къпят в хотелите и басейните и пак иска газ.

50

Анонимен

преди 1 година

Проблема с газта вече не е цената, а това, че просто няма от къде да се замени руското количество.

49

Анонимен

преди 1 година

Лидерите на ЕС казаха, че не искат руска газ. Те сами си избраха това. Не може да говорят, че до 2024 ще спрат да ползват руска газ и да очакват, че едно от петте най-големи находища на газ в света Русия - ще ги чака те да си уреждат другите доставки. Нали искаха санкции? Ето, имат ги. Сега да плетат вълнени чорапи за сън и да раздават на народите си! А лидерите няма да останат на студено.То е ясно.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Ами, тъкмо ще можете да минете под руска опека, нали това ви е мечтата? :)))))) ЕС "фалира" и вие отивате на "евтин" газ при господарите си :)))

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Пита се , кой и защо допусна от водеща цивилизация да се превърнем в посмешище" Абе ти къде се буташ сред европейците? Тука драскаш като представител на умрудо-татарите :))))

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Викаш, закри химическата индустрия на Германия а? :)))) До коя дата да чакаме БАСФ да хлопне кепенците? :)))))

45

Анонимен

преди 1 година

САЩ щ си имат горива , Китай ще си има , Русия ще си има , Австралия ще си има , Цял свят с изключение на Европа ще си има горива . Пита се , кой и защо допусна от водеща цивилизация да се превърнем в посмешище . Уж сме на 2ро / 3-то място в света по БВП , а нарастват призивите да се стои на студено , на гладно , без работа , защото не можем да си купим горива .

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "Ами то като гледам плана му вече е успял." Мда, в тия жеги консумацията на газ е през тавана :))))) Направо не смогват газоразпределителните станции :)))))

43

Анонимен

преди 1 година

Шефа на BASF прави интересни прогнози за химическата индустрия на Германия. Свежда се до препоръки към персонала, да се преквалифицира и да търси други поприща.

42

Анонимен

преди 1 година

Ами то като гледам плана му вече е успял.

41

Анонимен

преди 1 година

Фалити на газови заводи и безработица е яко оръжие на Путин.

40

Анонимен

преди 1 година

До До 41/43 "Т.е. на тая дата да заключвам А8-ицата?" И повече не я пали, щото русофилите казаха, че оттогава трябва да караш колело. :)))) Аз също ще оставя 5ка в гаража тогава :))))

39

Анонимен

преди 1 година

До до 36/41 "Конкретна дата - 17.11.2022 година. Харесва ли ти или предпочиташ 10.12.2022 година." И месец щеше да свърши работа, обаче и за двете не си познал. Ще ви държа в течение :))))) Ако слязат от колите, ще си проличи :)))