508

Ко речи, мамин

преди 1 година

Русия е първа ядрена сила.

507

До: 1000 на ден

преди 1 година

ти гледай НАТО да не изпържи твоята русия, че след война с НАТО русия ще има ново име ЯдренКратер и Лунен пейзаж, хихихи

506

юлиян

преди 1 година

До Подкрепяш Путин?Детеубийци и страхливци,криещи се зад жив щит от жени и деца в Украйна са укронацистите.И това е още от първите дни на войната.И в този случай ударът е нанесен по ''Офицерски дом'', където е разположено общежитие на националисти и наемници.Най-важното, в сградата в момента на удара е имало среща на представители на украинското командване с доставчици на западно въоръжение.Напечелили са се заслужено ''господа търговците''.

505

1000 на ден

преди 1 година

Оставете Зеля на мира,че руснаците му изпържиха Нац.гвардия в Николаев,нека шмръкне една-две,че вече не се издържа!

504

Подкрепяш Путин?

преди 1 година

Дето целува момченцата по коремчетата, значи си пед _ фил, убиец и фашист!

503

на всеки километър

преди 1 година

Путин унищожи укрите,Кирчо и *** унищожиха българите.

502

Анонимен

преди 1 година

До Подкрепяш Путин? Подкрепяш ли клоуна със зелените парцалки и наркоман, значи си убиец и фашист,

501

Подкрепяш Путин?

преди 1 година

Значи си братоубиец и славяноубиец и приятел на чиченските терористи и джихадистка Персия. Това те прави съучастник на терористите с които Путин е ортак

500

Браво

преди 1 година

Дано така решително и безкомпромисно да се действа и занапред. Оръжейните босове трябва да си го получат. И некои товарищи в Киев.

499

Подкрепяш НАТО

преди 1 година

Значи си славяноубиец.

498

Анонимен

преди 1 година

Путин го чака трибунал като Милошевич и Младич

497

Анонимен

преди 1 година

HIMARS

496

Подкрепяш Путин?

преди 1 година

Значи подкрепяш убийството на деца! Тяхната кръв е по ръцете ти. Подкрепяш руския агресор който разпали войната в Донбас, руските терористи които избиваха и измъчваха украински деца, подкрепяш руските бандити които употребиха и своите си рускоговорящите като жив щит срещу украинската армия. Подкрепяш детеубиеца Путин и руските терористи които извършват системен геноцид и военни престъпления срещу цивилни и деца. Отвратително! Това те прави съучастник на руските военнопрестъпници.

495

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 534 --- Айдееее, още един прУфесУр по "аналитична история" на АОНСУ.

494

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се върне военното обучение в средното образование, учеше се, как да се предпазват при нападение и война, учеха се и основни медицински знания и умения, разбираха, че войната не е шега работа, защото точно хора, които нямат понятие от война и ужаса на войната, предизвикват войни!

493

Анонимен

преди 1 година

"Без запуска Северного потока цены наэлектроэнергию взлетят донебес, министр энергетики Норвегии" ................ А нашия Южен поток кога? А нашия АЕЦ Белене кога? А кога ще спре агресията и ще си върнем и руските туристи и печалбите? А защо двата купени реактора не са сложени в Белене?

492

ХАХАХА

преди 1 година

Оръжейната мафия рИве...светъл пример за останалите желаещи.

491

Анонимен

преди 1 година

До русофили Ти не можеш да говориш и нямаш право да говориш от името на целия български народ, това го запомни! А на нас и украинци и руснаци са ни еднакво близки, защото са славяни, а самите украинци и поляци , са руснаци по произход, откъснали се от Русия, поради независещи от тях обстоятелства и поради колониализма и интригите за запада!

490

Соросоид

преди 1 година

И урка май е едно и също.

489

КИРО

преди 1 година

На фронта!