140

Анонимен

преди 1 година

кирчу е за освидетелстване

139

До Турчин Чете

преди 1 година

Природно ли си толкова прocтУ или го тренираш усилено бе ш. Фeстep

138

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на човек, който изневерява.

137

Анонимен

преди 1 година

Няма такива хора Киро.Тук е останал само лош материал,прав е Бойко.Само комунисти има и те само лъжат и крадат.Сталин това им е завещал да лъжат и да крадат.Ето виж как руските войници крадат тоалетни чинии,от там почват и взимат всичко на хората,и гащите даже!!!!!

136

Турчин Чете

преди 1 година

Бавния депешмод Ран и Ът Ви спасиха от геноцида а може и червения турски спийд армейски метъл да дойде и умиркате

135

fact

преди 1 година

тез приказки ги чувах през 1989.та, повервах им.ОТНТОГАВА САМО УБИВАТЕ И РАЗОРЯВАТЕ БЪЛГАРИ.Може би, зао вас истинската промяна е да дойде тук населението на шри ланка и китай?ИСКАТЕ ХОРА, ЗНАМ ЧЕ БЪЛГАРИ НЕ ВИ ТРЯБВАТ!Щом 30 години ги обричате на глад, геноцид и мизерия.ТА, НАМЕРЕТ СИ, НИЙ НЕ УЧАСТВАМЕ В ТЪПАТА ВИ УБИЪСТВЕНА ИГРА.Защо ни е? да ни *** и убиват?

134

ББ

преди 1 година

До промонямаще дариш...копейки...в Свободният Свят не са парични,мъниста...за индианци като теб са,толкова сте зле,че чак ми е жал,честен съм

133

Ж

преди 1 година

Как няма значение кой е отпред - нали той ще състави правителство и ще ръководи държавата

132

ББ

преди 1 година

настоятелно моля сайта да сезира службите за отправената заплаха за убайството на Министър-Председателя на България г-н Петков...минават се граници,сеят се...водят Балканите към граждански войни...от руските посолства,нямаме време за игри...залога са животите ни,животите на децата ни,да си свършим работата хора...или децата ни ще ни презират!!!

131

промоняма

преди 1 година

Браво. Ше даря остатъка от заплатата си да продължава с пронямата на порномяната

130

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Позора

129

няма да ви има

преди 1 година

Русия винаги ще сключи равноправен дори ВОЕНЕН съюз с Исляма имайки си своите успешни и неуспешни вековни традиции..........................Българи и българки ще продължават да свалят *** и да го дондуркат на турското червено знаме по пейките докато проговорят на майчин турски език.

128

Курцекекуятакуятакъл

преди 1 година

Тъ той наистина промяна иска? Не забелязал до сега.

127

Странно....

преди 1 година

12 години ГЕРБ - най-корумпираната държава е България, а Кьовеши не е арестувала нито един ГЕРБ-аджия все още. Явно разследването е мащабно и ще засегне цялата партия, което е сложен казус. Господ забавя, но не забравя. Боко, стягай навущата и отивай в изгнание, докато още имаш някакво време.

126

Ухххх.....

преди 1 година

Кьовеши започва арести на ГЕРБ-аджии, но трябва да си завърши разплитането на свинските черва.

125

Ковид

преди 1 година

Бойко изкърти пейките в парка и обяви глоба 5000лв за хора, разхождащи се на чист, планински въздух

124

ББ

преди 1 година

До ГЕРБ прессъобщениБГ презсъобщение,бочко е тиква...алчен предател,къде е менда ограбила ни с божков..700 мил.къде е КТБ която ограби бочко с пеевски и Народани плати над 4.5 млр.,предаде България като я направи зависима от енергоноситерли на путин...построй му раски поток с нашите данъци за 3 млр.и ви прави на *** през тв-тата на пеевски купени с ограбеното от вас...през платени манипулатори...та *** ли сте?имате ли пари да му плащате още?ЕС го погва...матрял ли сте Братя?менда,лиляна

123

ГЕРБерска Шизофрения

преди 1 година

Киро Grindera стана Киро Парапета. Последно какъв е? Шизофренията в ГЕРБ е направо унищожителна за всичките им избиратели. Яко ги е посякла тази болест. Ще се наложи да ги заключим в Арена Армеец да се лекуват масово на походни легла.

122

С УВАЖЕНИЕ!

преди 1 година

Няа кааш Кирчо... ше кааш "уважаемият господин Кирил Петков" - това е премиер на България, а не селски крарталео-бабаит, мутро-милиционер, като Боко Тиквата,

121

Мъчно

преди 1 година

С подкрепа от 300 протестиращи и 3000 трола, коалицията ГЕРБ-ДПС-Възраждане трудно ще спечели изборите.. налага се да вкарат обратно хартиените бюлетини, за да могат да правят мошенгии в изборния ден.