9

До 2

преди 1 година

Правилно! Който е ваксиниран, кара леко. Останалите да си понесат отговорността да рискуват тежко боледуване, щом са отказали ваксини. Браво на Испания!

8

Анонимен

преди 1 година

До Теди - честито, ти си доказан ***

7

Теди

преди 1 година

АЗ ИМАМ 3 ДОЗИ ВАКСИНА

6

Евроатлантик

преди 1 година

Ковида *** да отиват да се дупчат.

5

Анонимен

преди 1 година

То затова и не се боледува масово. Имам една колежка хипоходричестшматарок ,ден и нощ се боде срещу какво ли не, постоянно се изследва да не би някоя болна гад да я е заразила с нещо и все болна. Любимо ми е като се ваксинира срещу грип още края на август,до декември е изкарала де що има щам в галактиката,става като магнит за вируси. Даже или бяха предложили да й плащат десет процента над заплатата, само и само да не идва на работа,ще протри бюрата от търкане и дезинфекция.

4

Анонимен

преди 1 година

"процентът на имунизираните у нас" - кой е "имунизиран"??? Когато инжекциите не създават имунитет, и никога, за нито секунда, никъде не се е твърдяло че създават имунитет? СПРЕТЕ ЛЪЖИТЕ?!

3

Анонимен

преди 1 година

И защо новият подвариант ни го вкарват отвън където са най ваксаните. Защо тук няма подварианти. Защото ние не сме ваксани а това е голям плюс. Защото вируса мутира там където се мъчат да го убият с химически вакси.

2

Анонимен

преди 1 година

В Испания с 90% ваксинирани вече ходят с Ковид на работа.Услоеието е да носят маска. Болнични не дават. Дават болнични само на най-тежките случаи. Казват им, че всеки сам си носи отговорност. Проверете! Аз имам източник зет ми.Испанец е.

1

Анонимен

преди 1 година

Кой е "ваксиниран"? С инжекции, които не предпазват от заболяване? Кой е "ваксиниран", като краткотрайното повърхностно действие на експерименталните терапии трае няколко месеца? Който се е инжектирал миналата година, отдавна не е "ваксиниран", дори по смехотворно преувеличените критерии.