242

Бай Жеко

преди 2 години

Путин и Възраждане са виновни!

241

порстакесо

преди 2 години

Тапа си ти, да ти еваа майгада порпаднала!

240

Доц. по социология

преди 2 години

От всичките снимки на МВРадева си личи едно- целогодишен тен, голям нос. Като следствие имаме- приспособяване към обществото с цел "взимане" каквото може да се докопа. Но не и реална интеграция, включваща спазване на установените обществени порядки, които се предават още в най-ранна възраст. По скоро има овладяване на начини за тяхното заобикаляне, т.к. обществените порядки са несъвместими с бита и етоса (да не се бърка с "етноса") на подобен индивид.

239

Тъпанар

преди 2 години

То за такива като вас всеки с различно от вашето мнение е т.ъ.п. Чували сме я тая мантра. Можеше да измислиш нещо по-добро. А всъщност можеше ли?

238

😈ВЕСТОНО

преди 2 години

Аз не знам тая куха лейка как са я взели на работа още повече в полиция. Тая е като ***(гледах някакъв клип с нея за мис силикон) . Като чета цитати от речника и на нейната майка - не се съмнявам, че са такива генетично.

237

Dianski

преди 2 години

Нищо чудно да използват момичето просто като бушон и някои да се прикриват зад нея

236

Йосиф

преди 2 години

Майката на Симона Радева да не е била в АУДИТО Q7 на Г.Семерджиев да знае че дъщеря и не е била там... или придполага че не е била там ! Хубавото е че никой не вярва на майната на Симона Радева която се опитва да разсее вниманието на хората с лъжи !!!

235

Анонимен

преди 2 години

Две момичета загубиха живота си отчасти заради дъщеря й, а старата кифла наглее.

234

Анонимен

преди 2 години

Едно не мога да разбера, как този Семерджиев е вървял без една обувка и никой не го е задържал

233

анонимен

преди 2 години

роднините трябва да се обърнат към европейският съд там ще осъдят тази червена гнида ,в България ще си затворят очите както са ги затваряли с години

232

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 264, а защо на външните? Разбрахме, че предпочита вътрешните навсякъде :) по няколко пъти!

231

Анонимен

преди 2 години

По бързо да се връща Бойко на власт, че да оправдаят момичето и да я направят министър на вътрешните работи или зам главен прокурор. Може и посланик в Израел, абе министър на външните работи.

230

Анонимен

преди 2 години

До чичо, абсолютно! А двете момичета нарочно са се блъснали в разцепеното Ауди! Ей така, за да направят мръсно на онея два ***. Освен това са умрели за да им е още по-гадно! След което единият е отвлечен, а онази парцалеса се е прибрала без да е била на местопрстъплението. Но пък незнайно как е разбрала за една стълба :) Някой трябва да го екранизира цялото това нещо! Не мисля, че има режисьор с такава богата фантазия!

229

Анонимен

преди 2 години

Интересно още колко тежки криминални случаи има, за които няма гласност. Роднините търчат по институции, а там срещат само хладно безразличие. Две жертви в центъра на София и пак носят от десет кладенеца вода. Римейк на случая с Милен Цветков.

228

чичо

преди 2 години

До колкото разбирам аз като един нормален човек от вашето общество , в колата е нямало никой била е на автопилот ?

227

Анонимен

преди 2 години

А даже не са олигарси. Някакви квартални бандюги с роднини на позиции. 18-годишно лке тормози областен град, таткото- прокурор. Едно софийско село пропищяло от криминоген, но не могат да го пипнат, бил защитен свидетел. Сега тия безполезници, хранени от нас, не осъзнават вината си, ами се чугят кого да обвинят. Я жертвите, я народа.

226

Мнение

преди 2 години

Тъй като Симона е прикрила убийство по изключително криминален начин, всички с които е провела разговори по телефона от вторник вечерта да се готвят за обяснение

225

Анонимен

преди 2 години

Защо давате думата на този бацил?

224

баба мара

преди 2 години

защо не си чете книжките а влачи стълби по нощите кои го назначи товачовече резил

223

Анонимен

преди 2 години

Доживях някакъв гнусен *** да ме слага под общ знаменател с още около 7 милиона души, че и на *** да ме обижда. То да видиш.