56

Анонимен

преди 1 година

"Толкова години война там и не могат да образуват дори една армия, слабаци са си :)" каква война, те започнаха да събрат армия последните 2 год като разбраха, че рашките се готвят да си играят на Петър Велики. Разчитат на подеяния от ЕС и САЩ и вече 5 месеца безаналоговите не могат да превземат 15% от територията им. Добре, че джуджака има ядрен арсенал и лидерите на НАТО все още имат мозък в главите да не дават излишни жертви.

55

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт "Русофилията е като религия ... Това е като хероина, програмира мозъка и няма измъкване." Русофилите бързат да си вземат поредната доза адреналин. Лошото е, че когато започне обратния процес, депресията идва с толкова по-голяма сила, колкото повече адреналин са вземали преди това. Затова ставате всеки ден все по-озлобени: защото дозата на адреналина трябва да се вдига, за да се повдига нивото на опиянение. Крайните фази на болестта са грозни за наблюдение.

54

Анонимен

преди 1 година

Браво на Руснаците че вече почнаха да се излагат пред всички наистина Руснаците че трябва да приемат исляма за своята религия

53

Космонавт

преди 1 година

До 55 Не мисля, че украинците са вярвали, че ще победят Русия, но съм сигурен, че осъзнават ролята си. Украинците изпълняват една от фазите на многоходовата война срещу Русия. След Наполеон и Хитлер, вече никой няма да нападне Русия директно. Ще ги притискат да водят война/войни които няма как да избегнат, до момента в който анализаторите не решат, че са достатъчно отслабени за нападение по няколко фронта. Ето пример - само наивниците вярват, че САЩ остави толкова оръжие в Афганистан без причин

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 "Никой не се радва" Не са ли те учили, че не е хубаво да се лъже? Русофилите се давите в прехлас по зверствата на руските нацисти, и по цял ден се занимавате с разпространение на поредното им зверство или терористичен атентат.

51

аа

преди 1 година

охх добре че е днес да ме информира ще спя спокойно :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Аз писах, че Путин няма да се откаже, докато не завладее цялата Украйна, вие не вервахте" Русофилите имат странния навик да лъжете, и като лъжете себе си, да лъжете и другите, а после да си вярвате на собствените лъжи. Никой не се съмнява, че ако може, Кървавия сатрап ще завладее не само Украйна, но и цяла Европа, но не може. :))) Запада още не е разгрял :)))))

49

Анонимен

преди 1 година

До КосмонавтНикой не се радва астронавте, но това ще бъде съдбата на урките :)) Толкова години война там и не могат да образуват дори една армия, слабаци са си :)

48

Анонимен

преди 1 година

"И аз знам щото та видех на прейда. Носеше байрак у първата редица с мъжа си" като свършат доводите започват квалификациите за да отклонят вниманието, че всъщност те са такива. Това е стара тактика, още като комунистите взеха властта 44г чрез кръв и насилие под командването на СССР.

47

Космонавт

преди 1 година

Само забил русофил може да се радва на война. Не зная какво е това да си русофил, но се плаша. Русофилията е като религия, привлича определен ген - пропаднали, паднали, психичноболни индивиди. Това е като хероина, програмира мозъка и няма измъкване. Вие русофилите сте оформени мародери, спящи клетки, терористи. Колко нацисти заловиха в Украйна, имаха ли черни униформи на Hugo Boss или тези са от новите нацисти - тайни, невидими и несъществуващи?

46

Анонимен

преди 1 година

Аз писах, че Путин няма да се откаже, докато не завладее цялата Украйна, вие не вервахте :)))

45

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

САМО ЧРЕЗ "АЛКОХОЛИЗЪМ"---КЪМ ПЪЛЕН РУСКИ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ!!!..ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

44

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт "Този ненормалник ще завърши много тъжно с прерязан гръклян, заради предателството към 300 000 избити чеченци от руските мародери и военнопрестъпници." Руснаците избиха сума ти чеченци, но тоя платен наемник бил "чечения" СмЕх. Хвалеше се, че бил убил първия си руснак на 16 години, а работи за руснаците. Същото и с Кървавото джудже - избива руснаци, но се пише велик "руски ръководител". Излиза, че двама предатели на собствените си народи, са си направили фирма за терор.

43

Анонимен

преди 1 година

След като РФ приключи с Украйна ще подпука глупавите Литовци, на НАТО и остава да си вземе пуканки и да гледа. Добре е все пак, че, в Пентагона има генерали трезво мислещи и са направили реална оценка за моща на Русия и не се месят. Беларус само чака .ъпите Поляци да направят грешен ход и да ги подпукат защото вече имат искандери и много танкове. Глупавите поляци си дадоха всичките танкове на Украйна като се надяваха, че ще им дадат Абрамс или Пантера и сега нямат нищо. Само бой по Укрофашистит

42

ЗАТОВА ИЗПРАТЕТЕ :

преди 1 година

...НА РУСНАЦИТЕ МНООООГО АЛКОХОЛ , ЗА ДА СА ДОВОЛНИ ВОЙНИЦИТЕ , ЧЕ И ПО НЯКОЯ РУБЛА В ПЛИК...!

41

Анонимен

преди 1 година

ми той дребния им го каза - ние още не сме започнали- какво не е ясно- а "великите " икономики като америка насъскват палетата си към бензоколонката - дето се оказа че не е бензоколонка- не смеят да се намесят както в ирак сирия афганистан- и са с пълен памперс

40

Космонавт

преди 1 година

До 40 От къде знаеш с какви наклонности съм? Русофилите изпаткахте тотално. Така наречените чеченци които се бият на страната на Русия не са никакви чеченци, това е тик-ток бандата на бавноразвиващия се Кадиров. Този ненормалник ще завърши много тъжно с прерязан гръклян, заради предателството към 300 000 избити чеченци от руските мародери и военнопрестъпници.

39

Анонимен

преди 1 година

До До 38 Космонавт Чеченците се оказаха пълни страхливци.

38

До 38 Космонавт

преди 1 година

Ти ще се биеш среши Русия ! А стига бе ! Ама верну ли бе ! Като знам , че си с обратни наклонности си вземи повече влазелин и кондоми, че чеченците ще те разпорят

37

Анонимен

преди 1 година

До До 35/36 "Нещо си прочел някъде но нищо не си разбрал ! Като влязат още един път руските войски в Казахстан и останат там ще го разбереш" Мечтите са безплатни, и по-добре, защото русофилите пари нямате. :)))))