267

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е за ареста или клиника за наркомани, а за екзорсист.

266

истина

преди 1 година

Тази полицайка е част от децата които израснаха по време на демокрацията, тя е продукт на новото време. Време без ценностна система в което за по държание служат фолк певици и мутри. С такива к-ли вече е пълно навсякъде, накъдето и да се обърнеш.Няма значение в момента, че е полицайка - можеше да е всякаква - но това е бъдещето на тази страна и това е жалкото.

265

Патриот

преди 1 година

Не прилича на полицайка,по-скоро напомня за една древна професия

264

hahahahahahahahaha

преди 1 година

ку рво ляк, най-обикновен. пълен провал. да се закрият всички МВР-та и прокуратури! веднага!

263

Анонимен

преди 1 година

Нищо не знаели? Ангелче! Средствата с които е разполагал от къде са били? И едни мой съседи "не знаеха" от къде идва тяхното и на сина им благоденствие, само дето цяло село знаеше, докато не ги изхвърли от къщата която бяха построили. При толкова нарушчения и данни за асоциално поведение: "сигурно нещо му се е случило". Лелеее! Карал малко по агресивно. Да ти влиза на таран в лентата за движение си е много, ама много малко агресивно. Родителско безочие и наглост. Резултата видим. И двата сина.

262

Жоро

преди 1 година

Ето тия полицаи, дето протестират за по-високи заплати, какви ги вършили....

261

Анонимен

преди 1 година

До още еднаАма много си объркан. *** не е гербаджийска. Коствен наследник на фалиралата ПЧБ. Тогава ГЕРБ още го нямаш. *** е спасявана с пари от бюджета при Тройната 2009 та. Цеко Минев при всички власти се е намествал.

260

Не е точно така

преди 1 година

До Жорко пак печели - Надзирателките са малко по-други !

259

Жорко пак печели

преди 1 година

Той затова не го е страх от полицията , а ако се окаже че и надзирателките в затвора са такива ....?!

258

Анонимен

преди 1 година

До Това е дънотоА ти пък, може да се копае и надолу.

257

Тя не е виновна, че

преди 1 година

работи в полицията. Виновен е този, който я е назначил. Ще разберем ли кой е той и как е преценил, че момата покрива изискванията да бъде полицай?

256

отСиднейАавсъралияя

преди 1 година

нека позная, пил е успокоителен чай и е ползвал лечебна паста за зъби с марихуана. Човека е невинен, пуснете го! Само му губите времето и без това ще го пуснат след като видят колко добро дете е бил

255

Анонимен

преди 1 година

Е, тя не е за пред хора, как да я запознае с майка си?

254

Анонимен

преди 1 година

Незабавно уволнение на шефовете на тази. Очевидно са корумпирани щом са я оставили да работи в полицията. Гнилоч навсякъде из тази "държава".

253

рибока

преди 1 година

Жълтата рокля е признак на крак с модата.Татуси половината млади имат,а някои сервитьорки дори питат клиентите дали им харесват татусите.Тъй че не виждам нищо необичайно за света,в който живеем.На снимката се радва на живота и лошо няма.От 21 часа по кинонова ще дават "закони на привличането" с П.Броснън и не си спомням дали съв го гледал,но е записан като комедия.

252

Крис

преди 1 година

Скапани *** са тези и този наркоман и тази полицайка и цялото районо това ако беше в Китай тези ще ги разтрелят директно !!!!!!!

251

още една

преди 1 година

още една връзка с ГЕРБ - мамчето работи в гербавата банка nuб.

250

НМ

преди 1 година

К'ва полицайка е тая пръдла?!!Тя няма да удържи един шамар, а гледайки снимките съм убеден, че и умствения и капацитет е не повече от 1%...Уволнение, съд за връзки с организирана престъпност, злоупотреба със служебно положение, съучастничество в тежко престъпление, опит за укриване на заподозрян за двойно убийство!!!Полицайка...Снимаща се с униформа, докато гали катерички по разни полянки(без коментар)...Марш у(напишете Здравко Мамич в Ютюб, че за останалата част от изречението ще ме цензурират)

249

Със залавянето

преди 1 година

на тази "полицайка" отрязахте главата на мафията в България и вече ще спим спокойно! Но пак да попитам, понеже ме изтрихте - той бил с отнета книжка от 2005 г. От ранна детска възраст ли въпросната дама му е била "чадър" и го е закриляла при всичките му престъпления? Нема такава журналистика...

248

Анонимен

преди 1 година

В коя банка работи дъртата? Докато не я изгонят - бойкот на банката!