250

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 279 - не стига, че си неграмотен, ами и математиката в съчиненията ти куца...

249

Анонимен

преди 1 година

250 sorrosoidni mnenia sreshto 25 normalni mneniqa.

248

Анонимен

преди 1 година

Абе тия за всичко само знаят "ядрена война". Не искаш търговия с тях - ядрена война, помагаш на нападната от тях държава - ядрена война, казваш им, че извършват геноцид - ядрена война, казваш им, че си нарушават договорите - ядрена война, питаш ги за преговори - ядрена война, започваш да купуваш горива от други държави - ядрена война. Болна държава с болни политици (а и население)... И Каулбарс така е заплашвал нонстоп за всичко, ама накрая го е отнесъл.

247

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименХегемон в Черно Море беше, е и ще си остане Турция. Русия никога в историята си не е имала флот сравним дори със средни държави. Виж ВСВ, виж ПСВ, виж 18-ти и 19-ти век. В днешно време флотът им е сбор от стари корита със стари технологии, организация и дисциплина под нулата, опит във водене на глобални операции в световните океани - около нулев. Крайцерът Москва (вече подводен), димящият Кузя и още допотопни железа са достатъчно показателни. Една Франция има по-добър флот.

246

Анонимен

преди 1 година

Еврофашистката цензура блокира руските медии, но се интересува и следи какво пишат руснаците в Телеграм, впрочем какво точно е казал може да се види в канала му на Телеграм.

245

АнонимеН

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА КОНФИСКУВА ТЕРИТОРИЯТА НА ПОСОЛСТВОТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИТЕЖАНИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТЕРОРФЕДЕРАЦИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ЗА ПОКРИВАНЕ НА ЗАГУБИТЕ КОИТО БЯХА НАНЕСЕНИ НА БЪЛГАРИЯ! ТУК ДОРИ НЯМА ДА ИМА ЗА УКРАЙНА ТЕЗИ ПАРИ СА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ!

244

Анонимен

преди 1 година

Добре де защо издигат на власт дребосъци с малки чурки, те могат да направят белята, завист .

243

Daily Telegraph пише

преди 1 година

Украйна вече излиза твърде скъпо на запада, вече 100 милиарда долара похарчи. Ако до есента не промени хода на военната операция западът ще оттегли помощта си за Украйна.

242

Анонимен

преди 1 година

Натовските семеринги пак върлуват и побеждават във форума.

241

Анонимен

преди 1 година

250 npo trolski mneniqa I okolo 10-20 drugi. Saotnoshenie 20:1.

240

Анонимен

преди 1 година

Наистина е много нагъл Запада! Нямам думи просто! Запада никой не го е съдил още от Хирошима и Нагазаки!

239

Зозо

преди 1 година

Хахахахаа, всички руски ид/иоти се оповават на баба Ванга, Джуна, Кашпировски...... и целия свят им е крив, че са пълни некадърници :))))))))))))))))))))))))))))))))))

238

До 259

преди 1 година

тя каза и, че ще спечелим световно по футбол...

237

Chikiriki

преди 1 година

Тая пияна пасмина съвсем се е самозабравила. Мислят си, че могат да тероризират Европа, както измъчват народа си. Гнусни ***!

236

Тоз си е

преди 1 година

алкохолик, какво да го слуша човек

235

Анонимен

преди 1 година

Тоя е точно такова срамно недоразумение за руснаците, колкото Плевнелиев за нас. И 100% им е омръзнало да им трови живота с простотиите си.

234

това е от 8 години

преди 1 година

"Малко момиченце на 10 години беше зверски разкъсано на части от снаряд на НАТО в центъра на Донецк. Снарядът е изстрелян от ВСУ, които не спират обстрелите по указание на западните им куратори. Къде е международната реакция по това зверско убийство? Момиченцето се е намирало в двора на къщата."

233

Анонимен

преди 1 година

До 259 Феноменът" Ванга е била разработка на ДС.

232

Анонимен

преди 1 година

Момче,ама Русия не е в 1 категория с Америка.Сега успяхте да им привлечете вниманието.Не знам дали ги амбицирахте,но са решили този път да деколонизират империята окончателно и да се спрат заплахите към тоя или оня.Селският бабаит си намери майстора по наше му.

231

Анонимен

преди 1 година

Които са гледали интервюто с баба Ванга по БТ единствената телевизия през 1984 г. Което интервю беше качено в ютуб и в последствие свалено по нареждане на еврогея и кравария знаят какво каза тя в онова интервю. Европата ке изчезне българите да се държат с Русия. В онзи момент пез 1984 когато го гледах останах поразен. Как така европа ке изчезне и защо ние от БГ да се държим за Русия. Сега вече знам защо европа ке изчезне лошото е че ние не се държим с Русия. Киро Вампиро ни скара.