152

Ти да видиш!

преди 1 година

Ужас!Само ДПС,ГЕРБ-сдс и Итн,"имат право да копират гласове"! На тях владиката и ходжата им дава права само за тях.Не ги е срам безбожниците,без разрешение и поне питане да...?

151

Аз промяната

преди 1 година

ПЛАТИНИТЕ МРАЗЕЩИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИТЕ ПИШЕЩИ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ ЩОМ ИЗЛЕЗЕ БОРИСОВ ДА ГОВОРИ РАЗБЕРЕТЕ АНОНИМНИЦИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ БОРИСОВ КАКВОТО МОЖА НАПРАВИ СЕГА СА ПОДМЯНАТА И ЕТО ВАШИТЕ НУЛЕВАЦИ ВАШИТЕ ЗАЩИТНИЦИ ГЕЧЕВ И СИЕ БКП ДБ ОЩЕ ОТ БКП ЧАЛГАРИТЕ ВАШИТЕ НОВИ ПЪРВИ МЕСИИ КАКВО НАПРАВИХА ЗА ВАС ИМАХА ЦЯЛАТА ВЛАСТ НИЩО НИЩО НИЩО

150

цецо пинъса

преди 1 година

тиква,повтаряш се вече!измисли нещо ново-ама не можеш!фак ю.

149

ПроСоТо

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА..абе авер,това "бсп" много го погребвате бе!..А оно живо вече над 100 години..Да нема некаква грешка в бобените зърна?..И НЕ нито съм "бесепар",нито пък техен "симпатизант" !..Просто виждам ФАКТИТЕ,слушам каканиженията на такива като теб и се питам:..-Какво става по дяволите?!...Нотова е м/у другото..Ти си ***,*** си!..

148

Анонимен

преди 1 година

КУПУВАЧА ВИКА-ДРЪЖТЕ КУПУВАЧА.

147

Анонимен

преди 1 година

До 158 Не могат да "те намерят" защото си българин с паспорт, можеш да пишеш и хората те знаят. Плащат на полу хора, които не могат да си кажат името и говорят само ромски и турски. Тази диаспора я създадоха от ДПС.

146

Ник

преди 1 година

Бочко знае най добре как стават тия работи

145

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ПОСЛЕДЕН ГЪРЧ НА БСП. ИНТЕРЕСНО.

144

Анонимен

преди 1 година

Хаха що си мислите, че от Баце е тръгнало купуването на гласове. Щом в села в северозапада, където няма нито един римлянин, гледах протокол от последните избори, за ДПС бяха гласували 40 човека.

143

Анонимен

преди 1 година

Що не ме намери мен някой с едни 50кинта,за 30 години. Все си гласувам за чест и слава. Ама стига, спирам и аз. Вече се убедих, че се назначават от Козяк. Уморих се да се боря, като Дон Кихот с вятърни мелници. Все си мислех, че нещо ще се промени, ама не би. Все по-зле става.

142

Мнение

преди 1 година

Ако сме наистина граждани за европейско развитие на България, трябва сами да направим така, че Борисов да го е срам и страх от погледите ни. Вън от партията!

141

Анонимен

преди 1 година

Бойко, освободи ГЕРБ от себе си. Ти свърза партията с ДПС и с Пеевски, а не ние. ГЕРБ е на "Ханс Зайдел", а не на Борисов. Парите в асет банк да от българския народ, а не само от контрабандата по време на югоембаргото от Маргин. Бойко, ГЕРБ ще те вкара в затвора заедно с мутрите ти, защото не си давал на всички, а само на *** като Биков

140

Анонимен

преди 1 година

Някои от ГЕРБ ще ритне столчето на оправящия с 200

139

Анонимен

преди 1 година

той има най голям опит с купуване на гласове

138

anon

преди 1 година

Къде бе брат? Ти започна и да се хвалиш ли вече ? :D :D :D

137

Анонимен

преди 1 година

Застарялата сикаджийска мутра я е яд, че сега други купуват. Той 12 години това правеше. Помня първият напазаруван от него депутат още през 2009 г. - Марио Тагарински. След това бяха от групите на Яне Янев и Атака. После караше на едро. Купи Реформаторския блок, употреби го и накрая ги наритна. След това бяха шкембе-патриотите, Винкела и Магарешки. Купени, употребени и изритани. Разбира ги търговийките Бацо, но времето му изтече. Нататък само ще чуваме неговия жален вой и тресящи се тлъстини.

136

Анонимен

преди 1 година

Бъдещият затворник получи съвет от Плевнелиев да се предаде и да си признае вместо да иска пари за избори, защото тогава ще лежи по малко от десет години и може да излезе жив от затвора

135

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ЕС, САЩ, ГЕРБ, РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

134

ПроСоТо

преди 1 година

Тиквун много да не подскача!...Защото дойде ли "Видовден" ,ПЪРВИЯ,който ще увисне, е точно той-Банкянската полуеднокнижна псевдомутра..

133

gosho

преди 1 година

До Анонименa predi boyko drugite ,sled 1990 godina,kolko km. magistrali napraviha