185

Анонимен

преди 1 година

Радев сам се простреля като застана на страната на Доган, Пеевски и Борисов.

184

Анонимен

преди 1 година

Голяма пропаганда, голямо нещо ! Ако се повтори сто пъти една лъжа - тя става истина, НО тези пропагандни лъжи са толкова нелепи, че милион пъти да ги повтаряте - си остават лъжи. Което ви прави просто лъжци. А и есента и зимата идват - природата не се вълнува от пропаганда .

183

Анонимен

преди 1 година

До Така е Последно бях в Русия през 2018 и докато бяхме в един град се позамислих, как ВСЪЩНОСТ изглеждат нещата там, и си дадох сметка, че не ми правят впечатление колко са зле, защото ходя от 80те на миналия век и съм свикнал да ги виждам така. Тогава си дадох и сметка, че България от години е станала част от Запада, макар и да има все още много хора, които искат да се върнат други времена. Реалността им е доста потискаща.

182

Анонимен

преди 1 година

Д-р. Президент, Вие сте нагъл!

181

Така е

преди 1 година

В Русия нямат неща, които тук поколения приемаме за даденост. Една позната, иначе нелошо момиче получи Шенген и дойде. Навръщане си беше купила четки за зъби и др дреболии. Попитах я: Защо оттук? Там нямало. Представете си за какво говорим. Те нищо не произвеждат, горките. И като има санкции не се внася почти нищо. Там е като комунизма тук. Може да имаш пари, но няма къде и как да живееш добре с тях. Извън Москва и Петербург са на ниво Монголия. Черни пътища и мизерия. Монголия.

180

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189 "А ти пък не си бил по българските села." Имах 4 баби и по месец, месец и нещо сеъм прекарвал при някоя от тях. Не ми обяснявай как е в българските села. Пак ще ти повторя - в Русия е СТРАШНА МИЗЕРИЯ. МАСОВО хората живеят в условия, в които никой съвременен българин не би живял - както на село, така и в града.

179

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Импексова кога ще се махне от властт? Отговор: когато изчезне БКП, извинявам се БСП и редом с това ГЕРП? При наличната *** в територията ще трае дълго или до разчистването на нацията българи!

178

През нас са влезли

преди 1 година

Ракетните системи HIMERS , които в моментаДействат в Донбас.Копейкин знае,но си трае,затова напусна Гунчева.

177

И какво?

преди 1 година

Изнасяме, да. И какво? Скрий се, руска подложко.

176

Анонимен

преди 1 година

До 188:А ти пък не си бил по българските села.Стига писа глупости,ще ти се смеят хората.

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 177 "Бре вие всъвсем изкукахте.Как ше сме по-богати от руснаците?Виц..." Явно никога не си бил в Русия да видиш в каква мизерия живеят .... Ние ВИНАГИ сме били по-богати от тях.

174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179 В Русия всяка година зимата е в апокалиптични цветове. :)))))

173

Анонимен

преди 1 година

Каквото-такова.Все ще се оправим.Повече буркани правете за зимата.Дано следващия лъже по-малко от Кирчо.

172

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 178 "Русия няма нужда да гради партньорски отношения в ЕС. ЕС вече не е нужен на Русия." Ми хайде тогава да спират газа окончателно. Защо не спират газа на Европа, нали ЕС не е нужен на Русия. Защо не спират газа сега? :))))

171

Анонимен

преди 1 година

Прогнозите са 7-10 хил долара цени на газта през зимата.

170

Анонимен

преди 1 година

ВИДЯХМЕ ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА НА ПОРИТИЦИТЕ ....РАДЕВ Е РУСКО ЛОБИ ВЧЕРА ПЕТКОВ МУ КАЗА СТРАХЛИВЕЦ И ДНЕС РАДЕВ ВЕДНАГА ИЗЛЕЗЕ ПО МЕДИЙТЕ.ДРУГ ПЪТ ЩЕ ВНИМАВАМЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАМЕ.

169

Румен Радев !?

преди 1 година

Е ли е, президент на натовска държава ?!Или съм се объркала !

168

Анонимен

преди 1 година

Радем млъкни отиде в Бургас да предадеш част от пристанището на НАТО , също каза за френското предложение че е добро в онази редица се нареждаш на предателите

167

Анонимен

преди 1 година

Аварийната ситуация в американския завод за втечнен природен газ във Фрипорт, поради която експортният му терминал няма да работи поне три месеца, а около 70 процента от продуктите на компанията отиваха в Европа. А Испания се скара с Алжир и може изобщо да остане без газ от там.

166

Анонимен

преди 1 година

Картината на бъдещата европейска зима се очертава в апокалиптични цветове.