178

Анонимен

преди 2 години

Коцето свърши работата си която му бяха възложили ГЕРБ/ДПС и сега ще изчезне

177

Гршку

преди 2 години

Костя Копейкин е разведен и не се грижи за сина си.

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 Грешка си.Ако с нейното отсъствие не беше достигнат прага от 121 гласа ЗА вота,правителството остава,дори и при нито един глас ПРОТИВ.

175

Ghost

преди 2 години

Голямото пазаруване продължава. Остават още 5!

174

Анонимен

преди 2 години

То па един лидер!Варненски ром,който вече се вижда като премиер.Ха,ха,ха!

173

Анонимен

преди 2 години

Възраждане са опасни за българската политика! Друго си е ДПС, ПП, ГЕРБ, ДБ, които имат обща македонска, украинска и зеленосертификационна позиция!

172

бай Тошо

преди 2 години

Българина сам съсипа България за едни пари и с един телевизор.Добре ни е,сега идва маймунския геноцид и дано Възраждане да не ни помогне този път.32г.външните сили не допускат патриоти на власт благодарение на простотията на българина.Искам си социализма!

171

Костя в луд

преди 2 години

Докато избирателите не проумеят, че този човек не е на себе си, той е луд, няма да се променят нещата. Защо бе,защо гласувате за подобно недоразумение? Оргазъм ли достигате да гледате палячовци в Парламента?

170

БезнароднотоСъбрание

преди 2 години

Господинчо, вие робите никога няма да проумеете, че Българския народ не е избирател на една или друга партия. Сигурно се мислите за много хитри обаче сте на под африканско ниво. Партийни Негъри!!! Гражданите не са ви кози и овце да ги делите на избиратели на тая и оная партия. Да, има и такива и ви гледаме как ги товарите в рейсове и камиони и ги изсипвате в София, да ви спасяват задниците но един ден и те ще поумнеят и тогава и в Дубай няма да се спасите.

169

Венелин

преди 2 години

Тази кака одавна трябваше да я изгонят от Възраждане. Доста щети нанесе с глупостите си. Като иска - има партия "Русофили", да отива там.

168

Анонимен

преди 2 години

До бай Ставри Кажи нещо за Копейкин. Той е корумпето. :)

167

Анонимен

преди 2 години

Това не е новина - Открай време се знае , че мишките БЯГАТ , когато в лодката започне да влиза вода !

166

Анонимен

преди 2 години

Не на Възраждане! И да за ПП, ДПС, ГЕРБ и ДБ, които имат общи позиции за: изпращането/подаряването на оръжия в Украйна, падането на македонското вето и въвеждането на зелените сертификати!

165

Костадин Копейкин

преди 2 години

Не ми позволиха да вържа кучета за депутати в моята парламентарна група и за това се наложи да използвам хора. Избрах няколко послушни и кротки.

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187 Ако я бяха купили щеше да гласува за ПП. Точка.

163

Анонимен

преди 2 години

Явно това е една от трите "дами" от Възраждане,за които излезе информация,че са атакувани с пари от ПП за вота.И тая се направи на болна точно онзи ден.А я си представете,че с липсата на нейния глас вотът се беше провалил.Какви помии тогава щяха да се излеят по Костадинов и Възраждане.

162

Анонимен

преди 2 години

Едва сега разбрала че Възраждане се ръководи от ГЕРБ.ха ха ха

161

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Копейкин Костадинов,никога не е...късно да станеш за резил. Защо си...обрал парите на депутатите от Възраждане,давани от закона и народа за парламентарната им дейност по места. Кой си ти,че еднолично да решаваш. Как кой...поредното МПФ (малко партийно феодалче) Купи си поне един нов...костюм,че с този избелелия,приличаш на...разсилен в селска община.

160

Анонимен

преди 2 години

Тази е провокатор и е внедрена там да им руши имиджа.Да знаете.Ако помните същата предизвикваше Русия да удари с бомба центъра на София и така свали много имиджа на Възраждане.Да се радват,че са се оттървали от тая.Може и да й плащат да им подронва авторитета,може и просто да е луда.Според мен е първото и по-добре,че се е махнала сега,а не по-късно.

159

Анонимен

преди 2 години

Възраждане изпълниха заръките на Доган, прибраха парите, изпокараха се за тях и кой откъде е. Типична "патриотарска" партия.