56

Анонимен

преди 2 години

Каракачани се превежда като гръкотракииски влах ,Джамбаз е разбойник на турски,Карлос Контрира е психомарсианец............Швейцарското влакче на Ленин ни направиха дето червените тръгнали за Петербург се залостили пеейки коминтерновския интернационал

55

аз

преди 2 години

Ачо, дори и да казваш най-правилното в момента всички си припомнят че си хванат да шофираш пиян. Дискредитиран си и идеята която си мислиш че защитаваш минава в графа - ЛЪЖИ.

54

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

53

Оня

преди 2 години

Ако имаше държава , къде щеше да е Джамбаски сега ? Централния , Бобов дол , или ?

52

Анонимен

преди 2 години

Комунагите ги създадоха бре, какво са ви виновни герб и пп? Сетили се патрЕотете да се побарат.

51

Анонимен

преди 2 години

Джамбаза изтрезня ли или написана глава ги нахвърля тея щуротии?

50

Моля копирайте

преди 2 години

Казвам се Мирослав Германов и полицията и роми ни гонят от Бобов дол, в магазина отказват да ни продават стоки(храни,цигари), Майка ми ходи с скъсани обувки, отказват да и продадат обувки! Това е Ци. ганс.ко робство! Те ни убиват!

49

Анонимен

преди 2 години

До 555 Прав си в общи линии. Но лично аз се сещам поне за няколко малки държави, които отстояват националният си интерес. Гърция, Швейцария, Словакия, Дания (какъв среден пръст показаха на американците за Гренландия) и др. И даже РС Македония!

48

Анонимен

преди 2 години

ВМРО могат да започнат партизанска война срещу Северна Македония, може да победят и да убедят най-сетне македонците че са българи.

47

Анонимен

преди 2 години

Агентите на КГБ/ДС полудяха. Манем ли ветото, вече стават безполезни за Кремъл.

46

ДО ДОВЕЧЕРА.

преди 2 години

ГЕЙ ПАРАДА МИНА, НО ГЕЙ МИНИСТРИТЕ НА ФИНАНСИТЕ И НА КУЛТУРАТА ОСТАНАХА, ЗА СЕГА.

45

Бл Изток

преди 2 години

Македония ще е най-голямата придобивка за ЕС, с нея съюза ще гони нови рекорди в областта на икономиката и пропагандата, нали са потомци на великия Алескандър Македонски...

44

Историк

преди 2 години

Бойко Борисов си е национален предарел вече повече от 10 години, какво се изненадвате. А Македония не я мислете, тя е вече над 50% албанска. Жалко , че цар Борис III и Цар Симеоннавремето са създали Охридската книжовна школа, не са знаели, че в Македония ще живее най-смотаната част от българския народ.

43

Ромско МВР

преди 2 години

Старши Инспектор Емил Димитров от МВР Бобов дол насъсква роми (Ц. И. Г. А. Н. И) срещу Българи Софиянци живеещи в града, ромите гонят и изтезават Българите от Бобов дол!

42

Анонимен

преди 2 години

Македонците произлизат от нас, както и сърбите, може да се каже и до някъде за румънците, не знам какво славянство бълнувате, те макетата самите не знаят какви са, гърци ли са, "татари" ли са, албанци ли са :)) Имат паметник на Алесандър Велики в Скопие, който е грък, но се пишат славяни, объркана измислена нация, без история :))

41

555

преди 2 години

Какво да се лъжем, на всяка малка страна съдбата и е да е под влиянието на една от двете велики сили. Ако не е под американско влияние, ще е под руско. За това в ГЕРБ под влиянието на Борисов се взе решение за подкрепа на френското предложение. Иначе се поставяме в ролята на пинчер срещу доберман. За независимост от големите се бори К. Костадинов , но тази борба предварително е обречена на провал, след като мощни сили ни тласкат към глобализация. Съдбата на човечеството в бъдеще е незавидна.

40

Анонимен

преди 2 години

Говори се, че Джамбазки веднъж пипнал жена и след това се разплакал. След това ходил да разпуска като хвърля пиратки и стреля с маркуч през партийния офис.

39

Не ме интересува!

преди 2 години

Трябва да ценим това, което Европа ни дава - гей паради в София, по-скъп, но пък демкоратичен газ, нямам търпение и за гей браковете! Нима това не е по-важно? Нека се съсредоточим върху наистина важните неща, европейците ни мислят най-доброто, не като тия извратени долни Руснаци. Дано Макрон обогати Европа и с още сирийци или афганистанци, може и нещо по-екзотично - пакистанци или индийци.

38

РСМ СЛЕД 40 ГОД ЩЕ..

преди 2 години

МОИСЕЙ ВОДИЛ ПЛЕМЕТО 40 ГОДИНИ ПРЕЗ ПУСТИНЯТА.... НИЕ МИНАХМЕ 32 ГОДИНИ И ПАК СИ ИЗБРАХМЕ БСП В ПРАВИТЕЛСТВОТО? МАЙ ЩЕ НИ ТРЯБВАТ И НА НАС ОЩЕ 40 ГОДИНИ?

37

Анонимен

преди 2 години

Мина ковида, днес ще приемат предложението за рсм и всички псевдо-патриоти барабар с игнаждане могат да се самозакрият директно. Няма за какво да съществуват повече.