135

Анонимен

преди 2 години

Черепа му е дърпал ушите, като на магаре са станали!

134

до пиночет

преди 2 години

Я марш в Сибир, в Северноазиатската Феодална империя на злото....

133

Роко2

преди 2 години

Като не е казал шарлатани пак добре...Демократи и комунисти с водач канадец -много добра комбиначи 3;1 гьобеци всеки ден

132

Augusto Pinochet

преди 2 години

ХАЙДЕ РАДЕВ И ТИ СИ ВИНОВЕН, ТЪПИТЕ АНГЛОСАКСИ НА ТЕБЕ ТИ НАБУТАХА КИРО ЛЪЖАТА ДА ГО ЛАНСИРАШ В ПОЛИТИКАТА ПЪРВОНАЧАЛНО. КАТО СИ ГО ВИДЯЛ КАКВО Е ***, ТИ СИ УМЕН ЧОВЕК НЕ ТОЛКОВА ЗАВИСИМ ОТ КОЗЯК, ЗАЩО НЕ ГО СПРЯ?

131

наблюдател

преди 2 години

гербиджа и *** май ползват едни и същи ***, хахахх.

130

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Не бъдете късопаметни.Съзнанието работи ли,е признак за развитие.

129

Анонимен

преди 2 години

Явно е тържище Радев, така излежда отстрани :))

128

Анонимен

преди 2 години

Ушко се обади

127

Анонимен

преди 2 години

Радев,ти ги докара тия. Хайде сега, ако обичаш, събери си отпадъците и ги пращай на бунището !

126

Анонимен

преди 2 години

Радев е слуга на дявола, Пентагона

125

мдааа

преди 2 години

следя с интерес и удоволствие как фигуранта следи с огорчение разпада на личното му правителство .

124

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя запя македонска песен!!! Външно гледаш с огорчение, обаче вътрешно се подхилкваш нали?! Отсега нататък свалям доверието си в президента Радев! Гласувах за него въпреки че не беше ясно дали е президент със "п" или без "п", само защото алтернативата ни беше сламения човек на ГЕРБ, професора по умрели езици! И той нямаше да е по-добър от Радев.

123

Анонимен

преди 2 години

А пък с огорчение следя цените в магазините.

122

Да,България

преди 2 години

Радев, като представител на руската агентура в България,следва заповедите на своя господар другаря Путин. ДА НЕ ДОПУСНЕ , ПРИ НИКАВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ! ако забелязвате, когато има дори и минимален шанс , нещо да се подобри, се изтъпанва Радев и насажда омраза. Френското предложение е в същност одобрено българско искане. Вместо да приветстваме това предложение--ние казваме --НЕ! Но Путин е доволен. Атова е нй-важното за Радев,ДПС,БСП,ГЕРБ и Копейкин.

121

Катя

преди 2 години

Абе ей превратаджиио,кой повлече народа към пропастта-ТИ ,кой довлече тия случайници от улицата -ТИ ,кой замазваше лъжите на Киро -ТИ, кой насаждаше омраза в народа-ТИ,кой скапа държавата -ТИ.Безсрамник ,случайник ,позор за България Гнус ме е от тебе.На крака при Борисов да се извините и на него и на народа

120

Избирател

преди 2 години

Радев, вината е само и изцяло твоя. Пося омраза с юмрука си, раздели хората, само и само да се докопаш до втори мандат. Като капак инсталира киро и компания начело на държавата. Те просто чакат парите от плана за възстановяване, за да откраднат, каквото могат и после ще изчезнат. Това ги държи - алчността. А ти ще останеш в историята само с лошо.

119

чичо

преди 2 години

Радев,какво очакваше?Ти раздели нацията и това което днес става е твое дело.И чуваш ли-вече всички са мафия,цялата нация,това също е твое дело.Радев,ти си престъпник спрямо целия народ.Това с години няма оправяне.

118

Край

преди 2 години

Българите с тази система ще провеждат избори след избори през 4-5 месеца. Избирателната активност ще пада вече и под 30%. Управляващите ще знаят че са за малко и ще крадат по много. Демокрацията ще бъде тотално дискредитирана.Изходите от това са ДВА - мажоритарни избори в два тура и рестарт на демокрацията или гражданска война и диктатура след нея.

117

Пян_Гъ

преди 2 години

Радев, ТОЗИ РАЗПАД Е ТВОЕ ДЕЛО!!! Ти искаше да "промениш системата" и вкара измамното машинно гласуване и сбирщина пишман политици, който фалираха държавата. Не можеш да гледаш отстрани и да "следиш с огорчение", защото си ПРЯКО ОТГОВОРЕН!!!

116

ПП =БСП =ДБ

преди 2 години

= ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ - ТАКА КАЗА НИНОВА.... НАЛИ, КИРЕТА..?.............= ПРИЯТЕЛИ НА ЧЕРЕПА И БОБОКОВИ.....НАЛИ, КИРЕТА...?? ........... НЕЩО НЕ ЧУВАМ ГУЗНИТЕ ВИ, ПРОДАЖНИ ГЛАСЧЕТА..... НАЛИ, КИРЕТА...??