12

Анонимен

преди 1 година

Почти всички тука говорят за едни пари. Защо ли? Ами защото това е моделът на мислене на повечето българи. Изобщо не могат и да си помислят, че освен парите, има България. ПП и (донякъде) ДБ са здравите сили, около които може да се гради бъдещето на България. Иначе отиваме в канала.

11

Анонимен

преди 1 година

Възрожденците, не се палете много, защото вчера, спонтанно се събраха повече хора отколкото Копейката ви докара с автобуси. На следващите изобри сте аут руски мекерета и родоотстъпници.

10

Коалиция пръч на лед

преди 1 година

ПП не стига, че са събрани набързо от кол и въже, но сега са в трескаво търсене на отломки от итн. Целта - да останат някак ди на власт. И говорят само за морал блабла. Докато това момче Никола наистина изглежда чисто, какво да кажем за нестимир?! Какво да кажем за отлюспените шоуменски депутати? За бигбрадърчето от днес? За спортния? Те ми изглеждат на всичко друго, но не и на някакъв нов морал. Това, което правят ги забатачва. Опити да напазаруват депутати. Да хвърлят кърпата и на избори.

9

Анонимен

преди 1 година

20 ПП пълна победа казваш, след като се съешаваха с Корни цели 6 месеца? И то за пари и власт! Вярваш ли си?

8

Анонимен

преди 1 година

Аман от такова слагачество за кинти с облъчване от едни селски лелки с очилца за повече достоверност и привидна интелигентност зад кухи фрази и изрази...а реално "платени капацитети "- измислени "институти" и професии без реално покритие и полза...освен лична и "професионална" де..локуми и бляботене от дърти латерни

7

Спас

преди 1 година

Под "хиляди" да се разбира около 300 протестъра (същите ония муцуни от миналото лято), коино протетестеха пред НС

6

Анонимен

преди 1 година

ПП едва ли ще минат 5-10%, чао чао!

5

Анонимен

преди 1 година

Улицата нали я видяхме вчера. На паметника на коня имаше една тайфа жени с принтирани плакати и се оглеждаха като стреляни зайци. В един момент един чичко шкембелия вдигна високо ръце и започна да ръкопляска. Тия се спогледаха и бурно започнаха с аплодисментите. А отбелязах ли че бяха видими украинки? Вижте го, заснето е от камерите на БНТ.

4

Анонимен

преди 1 година

Мачкайй, Коце!!

3

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

2

анонимен

преди 1 година

една шепа буйстващи наркомани в софия - това съвсем не е народа на българия!

1

Да допълня...

преди 1 година

И аз съм за смесено гласуване.