47

ТестКит

преди 1 година

Духовниците от ДС и агентите, да не ми обясняват кое е вредно и кое не.

46

До САТА НАТО

преди 1 година

Аз като бях ученик преди 30 години в моето училище имаше двама гея.Сега жена ми е учителка в същото училище и казва, че са по двама в клас.

45

Анонимен

преди 1 година

Е то щом БПЦ каже е закон....

44

ТОВА Е ШОК...

преди 1 година

за електората на ПП......РОЗОВИ КОМУНИСТИ......

43

Сата НАТО

преди 1 година

Кога Синодът проучи и с каква методика установи, че има засилваща се тенденция и прочие? Колко се е засилила тенденцията, проценти, разрези на групите? Не. Само пляскаме каквото ни спуснат от москва. Ако бяхте толкова умни, сега щяхте да сте църква-майка на Македонската църква.

42

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПреди да се оженя се бях регистрирал в сайт за запознанства. Като изрично бях написал, че търся жени.Но постоянно ми пишеха гейове с най-гнусни предложения-да ми го лапали, да съм ги чукал и други гнусотии. ----//// ------ Така е, като си си сложил снимка на падката, като некой пее раз.

41

Хетеро

преди 1 година

Аз, като предсавител на хетерото, нямам нищо против хората с хомосексуални предпочитания. Имам против единствено пошлото им парадиране с това. Просто тези, които участват в тази пародия са смехотворни и жалки.

40

Анонимен

преди 1 година

Църквата най-после да заклейми фрикшоуто,поправете ме ако греша но предишни години се скатаваха!

39

Анонимен

преди 1 година

Напомнят ми на представителите на един етнос у нас, който си пада по такъв кич и шарении. И са също толкова противни.

38

Сата НАТО

преди 1 година

..."засилващите се тенденции сред българското общество, в което приемането на хомосексуалните действия като нещо нормално и дори естествено сред младежта се увеличава" ------///------- Това изобщо не е факт, а повтаряне на мало умните руски опорки, породени в болната главица на чухонското жуже.

37

Анонимен

преди 1 година

Пореден удар срещу Киро и компания :))))

36

Анонимен

преди 1 година

До Браво! Сигурен съм , че Мариус Куркински много ще се зарадва на отношението ти към ЛГБТ общността. 100%. Или си мислиш, че понеже си го "пощадил" щото си много "ларж" не знае, че си готов да го мачкаш, ако решиш, че ти "разваля кефа"?

35

Анонимен

преди 1 година

Това фрийкшоу е за цирка, не за парад по улиците.

34

Анонимен

преди 1 година

Преди да се оженя се бях регистрирал в сайт за запознанства. Като изрично бях написал, че търся жени.Но постоянно ми пишеха гейове с най-гнусни предложения-да ми го лапали, да съм ги чукал и други гнусотии. Такива веднага ги блокирах и по едно време бях блокирал над 50.Само гнусотии от тях.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 "И по-точно към Сионий, игумен на Бачковския манастир и Спиридон, игумен на Градешкия манастир във Врачанско (оня, дето заплашва хората с убийство и шофира с 3 промила и без книжка). Ако клириците търсят ненормалност, най-напред да се огледат." Игумена на Бачковския манастир с лимузината Ауди Ес 8 още от едно време се носеше като мутра. Тия всичките козли са за затвор, обърнали са Църквата на частна фирма, но иначе пред другите се правят на светини, че и поучават.

32

Чудомир

преди 1 година

София Прайд илиу София Резил!

31

Анонимен

преди 1 година

Те искат да наложат техните разбирания за правилни, но кое е правилно - да правят манифестация и да гледат с презрение към неодобряващите ги. Нали демокрацията е за всички, защо обратните са арогантни.

30

Анонимен

преди 1 година

Синодът като е толкова загрижен за децата да обясни за обвиненията за се..уално посегателство над деца към техни представители. И по-точно към Сионий, игумен на Бачковския манастир и Спиридон, игумен на Градешкия манастир във Врачанско (оня, дето заплашва хората с убийство и шофира с 3 промила и без книжка). Ако клириците търсят ненормалност, най-напред да се огледат.

29

Анонимен

преди 1 година

Гнус.. брр

28

ДО КОГА !?

преди 1 година

до кога ще търпиме тези изроддди да се подиграват със семейните ни ценности !?