22

анонимен келеш

преди 2 години

По нашите плажове отидеш ли след 10ч шезлонги и чадъри свободни няма нищо,че са по 30 кинта:):):)Скандали и бой почти всеки ден за сянката на плажа:):):)Скоро пак ще дават по новините как ходят сутрин към 6 на излизане от дискотеката да си опъват хавлиите и другите като дойдат първа смяна с децата към 8 им ги изхвърлят в Морето:):):)

21

мдаа

преди 2 години

Нашето море е окупирано от Първи украински бежански фронт, така че Гърция.

20

Анонимен

преди 2 години

Нали преди дни публикувахте статия, че по нашето море се очаква ръст 40%? Кой ще рискува да си хвърли парите в морето? Птиците се броят наесен. Тогава живи и здрави ще видим колко са балаmурниците да метнат 5 или 5 хилки за седмица.

19

Анонимен

преди 2 години

Леле до къде стигнахме, в Гърция да е по-евтино отколкото тук.....

18

АнонимеН

преди 2 години

ПОЧИВКА НА МОРЕ В ЧУЖБИНА ВИНАГИ ЩЕ Е НЕПЪЛНОЦЕННА, ЗАЩОТО Е ЧУЖДО!

17

Анонимен

преди 2 години

Естествено, аз повече от 10 год. не съм ходил на море в България. Предимно съм бил в Турция и Гърция. Но съм ходил и в Италия, Кипър, Малта, Египет.

16

Taню

преди 2 години

По Гърция е ега си скуката. Доста съм обиколил, плавал съм из по-големите островни групи - там, може би, е по-весело. Но масОвката по халкидическите чукари - не ми я хвали... И кат стигнат наште ceлeни и броят секо евро...

15

Анонимен

преди 2 години

А дано, ама надали. Миналата година всичко беше претъпкано-от паркинга,до хотела, до заведенията и плажа. Тая година може и още по-пълно да е.

14

анонимен келеш

преди 2 години

Тези с фрапетата от 3/4 Евро и безплатните шезлонги в Гърция са голям майтап:):):)То нали е почивка бе,да се отпусне човек.Аз ходя и на Гърция и на нашето Море и един ден плаж никога не ми излиза по малко от 200лв:)):)Фрапета не пия.Отиваме на обяд и след 2 бири винаги шише Перно:):):)

13

Анонимен

преди 2 години

Щом бат Киро заведе Лена в Хаят и ние можем. Е, шегувам се разбира се. Не ни е изпила чафка акъла като на Киро да дадем 600 лв.за една нощувка. Аз харесвам малките семейни хотели.

12

анонимен

преди 2 години

Защо да ходите на гръцкото море? Нашето си е бетон !

11

анонимен келеш

преди 2 години

По Южното Черноморие от Созопол надолу всичко е резервирано на Max до края на Август:):):)Даже вече открихме Каво на Смокинята.Тази седмица и Бедрума на Слънчака:):):)Иначе ДА и Гърция е супер за Море но само семейно с жената и децата.

10

Нане

преди 2 години

Не ги мислете наще чорбаджилар, подмяната им наля маса паре 3 месеца, волни укри се шириха по хотелите им, за сметка на държавата... =)))

9

Ужас

преди 2 години

Тук някой бърка! Не е само до цените! Така или иначе едно семейство ще даде 2-3к мин за една седмица нормална почивка. Но зависи и качеството на храната, спокойствието, обслужването. Да си починеш и да не се товариш с псевдо мутри, мизерия, много лоша храна. Ще спечелят гърците тая година и то много. Вече бях скоро, чисто, спокойно, храната прясна, слата 6?, октопод 8-10, узо патронче 6-7, лаврак 15-20, кеф.

8

Анонимен

преди 2 години

За съжаление ще сме там. Имаме органическа непоносимост от украинци. Знаем си пътя до гръцките плажове. Спокойно и тихо, чисто, шезлонг и чадър за една консумация примерно на фрапе от 4 или 5 евро и безплатен паркинг. Нямаме намерение да пълним гушите на крадливите хотелиери по нашето море, да даваме 60 лв.за паркинг, да живеем в страх дали няма да получим хранителни натравяне от стара храна прехвърлена от остатъка на друг клиент.

7

Балконтурист

преди 2 години

С украинските туристи-бежанци здраво задълбаха дъното.

6

Гърчин

преди 2 години

Голяма дилема, хем мразим гърците, хем мутрите. Дилемата се свежда до това, къде е по-евтино.

5

бай Даньо

преди 2 години

Септември ще стане ясно че цените на гръцкото море не са по ниски ( самата тая постановка е абсурдна за всеки познаваш реалността) , но пак ще го пратим Ган40 на гръчко и тая година юни месец ще му дадем начална скорост към гръцкия камънак ... за интереса на КОЙ!?

4

Хора бягайте

преди 2 години

В България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами.. да направят нещо по въпроса.