50

Анонимен

преди 2 години

Целият свят мрази Путин и руснаците

49

Анонимен

преди 2 години

Защо Kопейкин и Кypнелия още не са проумели тези неща?

48

Анонимен

преди 2 години

Русия до 2-3години ще е китайска колония и руснаците няма да имат нищо против, ще са доволни, че не са с цивилизованият свят.

47

Анонимен

преди 2 години

Добре че се освободихме от руското влияние, само русофилите ни да измрат и ще тръгнем нагоре

46

Ха,ха,ха

преди 2 години

Дори обикновения руснак знае, че родината му не е в състояние да произведе автомобил затова разчита на вноса.

45

Анонимен

преди 2 години

Путин затова ли се крие, да бе го линчуват?

44

Предложение

преди 2 години

Предлагам некой от лидерите да излезе по дойче веле или по скай и сиенен такова и да каже, че ЕС у САЩ ще наложат 7ми и 8ми пакет унищожителни санкции на Русия. Това окончателно ще разруши руската икономика и до дни, дори до часове Русия ще рухне.

43

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била зле, но това което и предстои е още по-зле

42

Анонимен

преди 2 години

Туй както и да е.Лошото е,че все още има какво да ядат.Надявах ме се по бързичко да ги върнат в началото на 90те.

41

Анонимен

преди 2 години

Рушофилната гмеж вярва само на телевизори които предават Первий Канал, а там е цветя и рози. По цял ден обсъждат как мачкали Украйна и как Запада се разпадал, коментират изявления на американски журналисти, политици и бизнесмени и всичко им е рай на тях. Скоро обаче ше им трошат студиото и ше бесят журналисти барабар с политици, помнете ми думата, скоро в Русия ще настане Ад и Рай, факторите за гражданска война вече са налице.

40

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо, ще стане интересно когато самите руснаци се канибализират.

39

Анонимен

преди 2 години

Русия наистина е пропаднала работа

38

Чугунолеяр

преди 2 години

До МАЙОРА - Голем Рай е даже най-големият. Само дето не щат да се преместят да живеят там, а само припърдяват из форумите, работейки по почина на самохипнозата или колкото повече велики простотии дрънкат за най-великата дэржава, толкова повече се издигат в собствените си очи. Това е някакъв 'мастурбативен онанизъм' на съзнанието с неизвестна етиология, но при всички случаи е сериозно отклонение.

37

Анонимен

преди 2 години

Скъпи мои момичета и момчета, скъпи приятели. Санкциите работят, въоръжаването работи, единството на Западния свят работи. Руснаците които останаха без айфони, Zara и Старбакс са в шок и масово милиони излизат на улицата да свалят Путин. Путин е политически труп - факт, до дни, даже до часове Путин ще бъде свален и Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди.

36

Анонимен

преди 2 години

Елдар да минава на Волга ГАЗ21, най-добрите таксита!

35

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

34

Русия губи

преди 2 години

Украйна печели. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала а Хага. Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купуваме голфове и всичко ще се върне както си беше.

33

руските фашисти

преди 2 години

са толкова не кадърни, че нямат дори фабрика за производство на гвоздеи. На тикави баба ми казваше "хем насссрани, хем голями"

32

Санкциите действат

преди 2 години

До дни, дори до часове Русия ще рухне икономически.

31

F

преди 2 години

А пишете ли за стачките в Лондон и Брюксел? Че почват да излизат западняците по площадите