42

До 16

преди 2 години

Е гати ,,борбата" егати ,,риненето"! Така наречената правосъдна реформа си е чиста поръчка на организираната престъпност!Един мрачен и зъл човек от репресивният хапаратна тоталитарният режим е ,,млад и упорит"?? Нинова е зам.премиер иосновен определящ правилата на играта !?А разградския прокурор Атанасов е ,,десен комунист"?!?...Олигарсите -мафиоти са оневинени -Бобокови,Баневи,Божков,Арабаджиеви,Миньо и т.н. са доволни!

41

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли, че имате проблем с военнатаФатмашка диктатура? Такава колониална власт няма никъде в Европа. Махнете я и въведете демократична власт, като всички останали европейски държави.

40

До32

преди 2 години

Само в бг е скъпи горивото а?Ходи вкарвай от чужбина и го продавай тогава!90те пак са на мода

39

хахаха

преди 2 години

Възраждане щели да дръпнат... Тва е някакъв виц или нечии мокри сънища.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Радев ни ги натресе тези... - ... - точно тук е заровено кучето! Сега обаче се спотайва! Кашата ще я оправи, като ни натресе Янев и заедно поемат курса "вън от НАТО и ЕС"!

37

Анонимен

преди 2 години

То ако има избори чалгаря и половин депутат няма да има

36

Анонимен

преди 2 години

ВИНЕТУ нашия вожд да поеме кормилото.Той е велик.

35

Анонимен

преди 2 години

Леле, ми те от БСП сега имат 26 депутата. От 78 депутата в предишни години останаха 26. При нови избори ако са губещи може да останат 13 депутата. Хахахаха последният от БСП да загаси лампите!

34

Най-губещи

преди 2 години

Ще са ИТН.

33

до любопитен

преди 2 години

няма да си ти. ТИ само можеш да драскаш по форумите. А от коментарът ти личи колко си ограничен... ментално.

32

ще цъфнем и вържем

преди 2 години

Ако отидем на избори. ако не отидем пак ще цъфнем и вържем.... при всички случаи цъфтим и вързваме. лошо няма.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Киро лъже за Северна Македония - ... - След събитията напоследък България повече няма да може да влияе за членството на РСМ в ЕС, защото все по-силно се определя за антиНАТО и антиЕС. Никой по света не е нито сляп, нито глух за тези български тенденции. Козът "вето за Македония" губи значение! Чао мераци за "българско величие"!

30

Ghost

преди 2 години

До Китайчев Освен изтърканите празни приказки относно личността Борисов, които всички ги знаем , каква е твойта гледна точка за сегашната ситуация?

29

Анонимен

преди 2 години

Радев ни ги натресе тези самовлюбени харвардски измамници. Радев сега да оправи кашата!!

28

Не дърпай за опашкат

преди 2 години

Киро дойде с обещанието да видим много политици в затвора. Какво нещо е силата на съдбата...

27

Анонимен

преди 2 години

Киро Парапета не знае, че са приключили. Тръгнал да купува депутати. Той нали се бори с корупцията? А? 12 депутата избрани с по 10 000 човека са точно 120 000 човека. Да купиш 120 000 човека е свръх корупция. Баста! Да си вдигат чуковете и кой от където дошъл!! Аман от mюфлеци и mъртеи. Хората няма да стоят на студено заради тях. Цената на горивата що е толкова висока? Преди години 1 галон струваше много повече-не скочиха горивата над 2.70лв. Сега изпуснаха държавата от лакомия.Сбогом,аматьори!

26

Анонимен

преди 2 години

Е щом тоя мисли че итн ще има по висок % значи толкова и мисли,политолог добре че не е станал стоматолог тоз авер.

25

Срам

преди 2 години

Когато и БСП са намесени нищо невърви в тази държава. Една комбинация между ГЕРБ и ПП е най реалното в момента.Въпроса е дали ще преглътнат празните приказки с обвинения. Да се изнесат открито хубавите и лошите страни и да вървим напрад.

24

Китайчев

преди 2 години

Ха-ха, като винаги истината на герберасите не им понася. Ето ви още малко факти - тиквата 10 години се стиска и вдигаше пенсиите по 2-3%, обаче като почнаха стачките, изведнъж по 50лв добавка към всички пенсии. И откъде пари за това,а ? Тиквата ошушка държавата в последния мандат и сега се прави на недооценен супе професионалист експерт по управление.

23

Анонимен

преди 2 години

Селфи-ТКЗсарите на Гнома Наско няма да ми липсват. Корнела и бърнестия Баджанак тоже. Киро и Лореалите и Кокорчо и Лудото Ленче и Надка ще опознаят Гешев отблизо.