19

Анонимен

преди 1 година

Да се каже на Шолц че България ...иска.....Германия да спре да получава руски газ,защото нарушава санкциите...Може ли....не може...Тогава и германците да си затворят проветрилника и да не дават акъл какво да става с РСМ....

18

Асан

преди 1 година

И аз искам да стана майка ама не става :)))

17

Анонимен

преди 1 година

А ние трябва да напомним на Шулц за техните диарии които наториха през 1935-1945. Ако случайно са забравили.

16

Анонимен

преди 1 година

Канцлера да си гледа своята паница, че боята в Германия пак се задейства - германци не останаха той за нас се е загрижил.

15

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Ще исчакаме 10-15 г. и тогава преговорите ще продължат според напредоко.

14

Gogo

преди 1 година

Олаф, не се хаби да идваш! Стига натиск от ес и от сащ! За 15 год.в ЕС всичко ни разрушихте и закрихте: силната ни армия, тежката ни индустрия, реакторите на аец, достойнството ни! Държахте ни бедни, гладни и озлобени! Сащ и нато съсипаха армията ни и дефакто ни окупираха! Сега вместо да ни подкрепите за рсм, вие ни давате срокове?? Защо не притискахте гърците? Защо толкова напиняте да вкарате шиптърите и рсм в ЕС, а с нас така се гаврехте?! С такива приятели като ЕС и сащ не ни трябват врагове!

13

Анонимен

преди 1 година

До 22 НАТО и ЕС не искат, защото ще признаят че Берлинския и Нопйския договори са замислени да ликвидират България като почне войни и губи хора и територоия или се потурчи бг населението.

12

Анонимен

преди 1 година

НИЕ НЕ ИСКАМЕ ОБАЧЕ НЯКОЙ ДА НИ КОМАНДВА НИ ОТ ИЗТОК, НИ ОТ ЗАПАД!

11

Асоциален Примитив

преди 1 година

Имам чуството, че всички са под някаква хипноза която им причинява забиви в мозъка. Разбирам областа Македония да е откъсната от България преди 500 или 1000 годни, но за толкова кратък срок да се опитват да ни зомбират? Малко се надценяват така наречените "елити". Интригата идва от Гърция и Русия, традиционно най големите врагове на България а Германия е троянския кон на Русия. Германия не съществува като държава от 77 години.

10

анонимен

преди 1 година

Важно било за Германие,е ние пък гледаме,кое е важно за нас

9

Анонимен

преди 1 година

Ние зор нямаме, чакаме да си опреснят паметта и вдигаме ветото.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами да изпратят европейски заповеди за арестите на Борисов, Гешев, Цацаров, Доган, Пеевски и още около 200 руски пионки, които сега не искам да спомевам и са крали от парите на ЕС. Да си вземат в затвора на Милошевич и ще признаем македонците.

7

Анонимен

преди 1 година

Новият Шулц от ГДР.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма срок и може и след 100 г. да станат членка като се реформимират. Югослужбите и посолствата на НАТО и ЦРУ трябва да публикуват плана за македонска нация. Както беше със ЩАЗИ след 1989 г.

5

22

преди 1 година

А кога ЕС, чийто член е България, ще подкрепи и България в исканията ни към Северна Македония. Кога ЕС ще ни подкрепи за опазване на българската история, на бългските паметници и за зачитане на правата и признаване на българското население в Северна Македония. Кой юе я спре да съчинява исторически "истини". Защо Германия първо не я накара да зачете искания на България, доказани с исторически факти, да спазва човешките права на българското население и после да я подкрепи за член на ЕС

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва да приемат че са българи и тогава няма проблем. Лъжите на сърбите и НАТО за макеоднска нация остават в миналото

3

Анонимен

преди 1 година

РАВНОПРАВНИЯ партньор Германия извива ръцете на РАВНОПРАВНИЯ партньор България, за да може и Севрна Македония да стане РАВНОПРАВЕН партньор. Хахахаха. Честно ли? Много е РАВНОПРАВЕН този съюз...

2

Анонимен

преди 1 година

С тез не бяхме ли от един отбор?

1

Анонимен

преди 1 година

Приемат че македонската нация е бг и ветото пада.